ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

9 αξιόλογες προτάσεις για έξοδο αυτή την εβδομάδα

Με θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και θερινό cinema η νέα εβδομάδα έκανε δυναμική είσοδο!

Wiz Guide

Άννα Βίσση στο Αμφιθέτρο Μακαρίου και στο Παττίχειο Λάρνακας

Rock glam ενέργεια, πάθος, πόθος, λάμψη, αισθησιασμός, συγκίνηση, διαχρονικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες, και εκρηκτικά συναισθήματα θα νιώσει όποιος απολαύσει την Άννα και τους 12 μοναδικούς μουσικούς της σε μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, που μόνο η Άννα με αγάπη υπερβολική ξέρει να χαρίζει σε όλους τους fans της!
Μαζί της ο Νικόλας Ραπτάκης και η Νατάσα Μηνδρινού.
Την επιμέλεια του προγράμματος έχουν η Άννα Βίσση και ο Παναγιώτης Τσεβάς.

Info
Tρίτη 30 Αυγούστου 2022
Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, 21.00
28ης Οκτωβρίου
Ακρόπολη, Λευκωσία

Tετάρτη 31 Αυγούστου 2022
Παττίχειο Λάρνακας, 21.00
Αγίου Γεωργίου 15

Εισιτήρια €30/€35
Προπώληση Tickethour.com

Κωστής Μαραβέγιας στην Πάφο

O Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει για να μας θυμίσει τι σημαίνει αληθινή συναυλία. Ενέργεια, μουσικότητα, ευρηματικότητα και αυτοσχεδιασμός. Χορός, συγκίνηση και τραγούδι. Επιτέλους μια αγκαλιά, όλοι μαζί, γιορτάζουμε την επιστροφή στις συναυλίες, γιορτάζουμε το καλοκαίρι της ζωής.

Ο Κωστής, έρχεται για πρώτη φορά στην Πάφο, την Τετάρτη 31 Αυγούστου στο Ιακώβειο Γυμναστήριο, με ένα ανανεωμένο και δυνατό show, όπως παλιά, χωρίς περιορισμούς, για να μας ταξιδέψει στη μαγεία των συναυλιών που τόσο μας έλειψαν!

Info
Tετάρτη 31 Αυγούστου 2022
Ιακώβειο Γυμναστήριο, 21.00
Πάφος
Προπώληση εισιτηρίων tickethour.com
Καταστήματα ΑCS

Διονύσης Σαββόπουλος στο Αμφιθέατρο Μακαρίου Γ

Δεν θα μπορούσε ο μεγάλος μας τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος να μην έστηνε μια ειδική παράσταση για τα «100 Χρόνια της Μικράς Ασίας» που συμπληρώνονται φέτος.

Μια παράσταση με τραγούδια δικά του, τραγούδια από οπερέτες αλλά και τραγούδια άλλων μεγάλων Ελλήνων συνθετών τα οποία ο ίδιος ονομάζει «Σμυρνέικα, πολίτικα, τραγούδια ανατολίτικα και Σαββοπουλικά». Τραγούδια που θα ξυπνήσουν μνήμες και θα μας χαρίσουν στιγμές βγαλμένες μέσα από τον πολιτισμό και την μεγάλη πολιτιστική αξία της Σμύρνης.
Οι μεγάλες αυτές συναυλίες έχουν ακόμη ένα ξεχωριστό σκοπό. Να ενισχύσουν την προσπάθεια των δύο φιλανθρωπικών ιδρυμάτων που δημιούργησε ο αείμνηστος γιατρός Αμερίκος Αργυρίου, το «Ίδρυμα «Θεοτόκος Αμερίκος Αργυρίου» και το «Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής Αμερίκος Αργυρίου».

Info
Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022
Αμφιθέατρο Μακαρίου Γ', 21.00
28ης Οκτωβρίου
Ακρόπολη, Λευκωσία
Εισιτήρια €25
Προπώληση tickethour.com.cy, ACS couriers

Δείτε όλες τις προτάσεις στο WIZ

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X
X