ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

8 όμορφες ταβέρνες με τζάκι στη Λεμεσό

Οι προτάσεις του WIZ

Wiz Guide

Με θερμοκρασίες επιτέλους χειμωνιάτικες και χιόνι στο Τρόοδος, ονειρευόμαστε μια ζεστή γωνιά. Ψάχνουμε λοιπόν για εστιατόρια και ταβερνάκια με τζάκι για να να απολαύσουμε νόστιμα εδέσματα και να χαλαρώσουμε δίπλα στη φωτιά.

Το WiZ σάς προτείνει 8 όμορφες ταβέρνες με τζάκι στη Λεμεσό.

Ταβέρνα Προαύλιο

Αναβαθμισμένη ταβέρνα με σπιτικές κυπριακές γεύσεις, φτιαγμένες όλες με μεράκι και αγάπη. Στην κουζίνα ο σεφ Θεόδωρος Παπαθεοδώρου σέβεται την παράδοση και την αξιοποιεί με φρέσκα και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά, τα περισσότερα από τοπικούς παραγωγούς. Ξεχωρίζει ο μουσακάς (διαθέσιμος και χορτοφαγικός με παραγγελία), το κλέφτικο που σερβίρετε ολόχρονα και το γαλακτομπούρεκο της γιαγιάς. Τρως και χαίρεσαι την τοπική κουζίνα. Το καλοκαίρι στρώνει τραπέζια δίπλα στο προαύλιο της εκκλησίας του χωριού και φτιάχνει σκηνικό μιας άλλης εποχής.

ΤΡ-Σ 19.00-00.00, Κ 12.30-16.00

Οινέας

Παρεΐστικο μεζεδοπωλείο στην Πλατεία Ηρώων, σερβίρει δυνατούς μεζέδες από ανθρώπους με αρκετό μεράκι. Η πολύ καλή μουσική συνδυάζεται με τους ξεχωριστούς μεζέδες, ενώ το κέφι και η χαλαρή διάθεση ανεβαίνουν με εναλλασσόμενα σχήματα και ειδικές θεματικές βραδιές. ΤΕΤ,ΠΑΡ-ΣΑΒ 20.00-02.00

 

Διαβάστε περισσότερα στο WIZ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση