ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

6 πάρκα με καφέ ιδανικά για πικ νικ

Δείτε τι προτείνει το WiZ

Wiz Guide

Αν ο καιρός το επιτρέψει, το τριήμερο είναι ιδανικό για να προγραμματίσουμε μικρές αποδράσεις στη φύση και πικ νικ. Αν μάλιστα κάπου εκεί κοντά υπάρχει ένα καφέ διευκολύνει αρκετά την κατάσταση και αποτελεί ιδανική πρόταση σε περίπωτση που θελήσεις να προμηθευτείς νερό, αναψυκτικά ή καφέ ανά πάσα στιγμή.

Το WiZ σάς προτείνει έξι όμορφα πάρκα με καφέ για να κάνετε μικρές αποδράσεις στη φύση.

Caffè Nero
Πάρκο Ακαδημίας, Αγλαντζιά Λευκωσία

Στο Πάρκο Ακαδημίας, στο μέσο των Δήμων Αγλαντζιάς και Λευκωσίας, τοποθετημένο ακριβώς απέναντι από την παιδική χαρά! Εκτός από τον καφέ, που έχει ως βάση τον αυθεντικό ιταλικό espresso, θα απολαύσετε κρύα και ζεστά ροφήματα, φρέσκους χυμούς, αλλά και deli σάντουιτς, γλυκά, αλλά και λαχταριστές πίτσες και υγιεινές σαλάτες. Η είσοδος της καφετέριας βρίσκεται στη Λεωφόρο Λάρνακος, ενώ εκεί υπάρχει και χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες. Δ-Κ 07.00-22.00


Αναψυκτήριο Αργώ
Πάρκο Αθαλάσσας Λευκωσία

Βρίσκεται μέσα σε ένα από τα μεγαλύτερα δασικά πάρκα της Κύπρου. Με ψηλά δέντρα και σκιά παντού, το αναψυκτήριο Αργώ προσφέρει καθημερινά καφέδες, δροσερά ροφήματα, σνακ μέσα σε ένα απόλυτα χαλαρωτικό περιβάλλον. Διοργανώνονται και παιδικά πάρτι.

Διαβάστε την συνέχεια στο WIZ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση