ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

5 θρυλικά λευκωσιάτικα φαγάδικα που άφησαν εποχή!

Ποια είναι

Wiz Guide

Αν και βρισκόμαστε στο 2022, με την τάση να θέλει brunch αλλά και κουζίνες από σεφ που βάζουν στα πιάτα τους την εμπειρία από το πέρασμά τους σε Michelin star εστιατόρια του εξωτερικού, εμείς πάντα θα αναπολούμε τις γεύσεις της νιότης μας.

Τις γεύσεις που έχουμε συνδυάσει με τις καλύτερες εξόδους που κάναμε (στην πρωτεύουσα, στην προκειμένη περίπτωση), όντας ατίθασα νιάτα. Τις γεύσεις που μας βοηθούσαν να επανέλθουμε σε μια νηφάλια κατάσταση, ή που ενίοτε μας έδιναν την ευκαιρία να ταξιδέψουμε γευστικά εκτός των στενών συνόρων του νησιού.

Πιο κάτω μαζέψαμε μια 5άδα από μαγαζιά της πρωτεύουσας που έχουν κατεβάσει ρολά, χρόνια πριν. Κι επειδή σίγουρα υπάρχουν κι άλλα τέτοια, θα το εκτιμούσαμε αν μας διαφωτίζατε σχετικά έτσι ώστε να επανέλθουμε με το σίκουελ.

Stripes

Πηγή φωτογραφιών Stripes (κεντρική φωτογραφία): Project Nostalgia - ΡΙΚ

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το θρυλικό submarine που ο Πασχάλης έφτιαχνε και πρόσφερε απλόχερα σε όλους τους νυχτόβιους της πρωτεύουσας; Πριν αλλά κυρίως μετά το clubbing, όλοι περνούσαν για «προσκύνημα» από τον ναό του fast food στην περιοχή των δισκοθηκών στην Έγκωμη. Όσο ποτό κι αν είχες καταναλώσει, όλα ρυθμίζονταν με ένα κλασσικό χαμ-τυρί, με κέτσαπ μαγιονέζα.

Brown’s

Παρόλο που πάνε ήδη έξι χρόνια από τότε που το θρυλικό φαγάδικο στην Έγκωμη έχει κατεβάσει ρολά, είναι ακόμα κόσμος που συζητάει για τη φάση που «έπαιζε» εκεί αλλά και για τα φαγητά που έβγαιναν από την κουζίνα στις 3 το πρωί για να ικανοποιήσουν τους θαμώνες των γύρω clubs. Οι μπριζόλες και οι καρμπονάρες ακόμα μάς τρυπάνε τα ρουθούνια. Ακόμα θυμόμαστε να καθόμαστε ανάμεσα σε άλλα 500 άτομα και να περιμένουμε την παραγγελία που θα μας βοηθήσει να επανέλθουμε στα ίσα μας!

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X
X