ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

20+1 top ψαροταβέρνες στην Κύπρο, για ψάρι ανήμερα 25ης Μαρτίου

Παραδοσιακά, της Παναγίας τρώμε ψάρι

Παραδοσιακά, της Παναγίας τρώμε ψάρι. Πώς να το κάνουμε… Φυσικά, πολύ μας βολεύει αυτό το πράγμα, που ως μέρος της κουλτούρας και την παράδοσής μας έχουμε συνδυάσει όλες τις μεγάλες γιορτές και όλες τις επετείους με το φαγητό.

Για όσους, πάντως, δεν έχουν οργανωθεί ακόμα, πιο κάτω μαζέψαμε και προτείνουμε 21 top ψαροταβέρνες στο νησί, με την ελπίδα ότι κάποιες από αυτές θα έχουν ακόμα διαθέσιμα τραπέζια για να φιλοξενήσουν την παρέα σας.

ΠΑΦΟΣ
ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ

Τηλ. 26321288
Παραλιακή, οικογενειακή ταβέρνα, σε ιδανική τοποθεσία, εκεί όπου σκάει το κύμα. Με φρέσκο ψάρι από τις βάρκες του, καλό τηγάνι και σχάρα. Εκτός των κλασικών, προσφέρει και μερικές πρωτότυπες συνταγές, όπως μελιτζάνες τηγανητές και γαριδομακαρονάδα. Δίνει έμφαση στις πρώτες ύλες και έχει ωραία αισθητική, με λευκές ξύλινες καρέκλες.

THEO’S RESTAURANT
Τηλ. 26932829
Παραδοσιακή ψαροταβέρνα πάνω στη θάλασσα, με φόντο τις βάρκες και τα ιστιοφόρα και με εξαιρετική θέα χάρη στην προνομιούχα θέση της. Εξαιρετικό ψάρι, τόσο στο τηγάνι όσο και στη σχάρα. Η λίστα κρασιών του Theo's είναι αρκετά ενημερωμένη, ενώ και το σέρβις που προσφέρει το εστιατόριο είναι άξιο αναφοράς, θυμίζοντας το φιλόξενο πνεύμα των old fashioned σερβιτόρων που νοιάζονται πραγματικά για τον πελάτη.

Διαβάστε περισσότερα στο WIZ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση