ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

15 απαράμιλλης αισθητικής χώροι εστίασης στην Κύπρο

Γιατί σου αρέσει το design, ο φωτισμός, η αυλή, η αισθητικά...

Wiz Guide

Τις πλείστες φορές επιστρέφεις σε ένα εστιατόριο, ένα μπαρ ή μια καφετέρια για το ίδιο το προϊόν τους -για το φαγητό, τα ποτά, τις γεύσεις γενικότερα. Είναι όμως και περιπτώσεις που θες να πας ξανά και ξανά, απλώς και μόνο για να φωτογραφήσεις. Γιατί σου αρέσει το design, ο φωτισμός, η αυλή, η αισθητικά...

Πιο κάτω παρουσιάζουμε δεκαπέντε φωτογενείς χώρους εστίασης, στους οποίους πρώτα χορταίνει το μάτι και μετά το στομάχι.

Skinny Fox

Με ένα στυλ πιο ανάλαφρο (μετά τη ριζική ανακαίνηση που έγινε το καλοκαίρι του 2022) και επιρροές από την Πορτογαλία στο κομμάτι της διακόσμησης, πλέον τις καθημερινές λειτουργεί μόνο βράδυ (από τις 17.30, για early drinks), ενώ η νέα φιλοσοφία του το θέλει να προσφέρεται και για night out (θα μένει ανοικτό ως τις 02.00, με μουσική από DJs). Και το μενού είναι πλέον πιο απλοποιημένο σε σχέση με αυτό που γνωρίζαμε, έχοντας μάλιστα τη λογική του sharing. Τα Σαββατοκύριακα θα λειτουργεί από το μεσημέρι.

Δ-ΠΑΡ 17.30-02.00, Σ 13.00-02.00, Κ 13.00-19.00

 Bar Souvenir

Talk of the town σε παραδοσιακό σπίτι με εσωτερική αυλή από την ομάδα High & Wet, στον πυρήνα του παλιού Στροβόλου. Χωρίς ταμπέλα, με την πρόσοψη να σε ξεγελά πίσω από την άσπρη πόρτα. Μπαίνοντας ξετυλίγεται μια γουστόζικη μακρόστενη σάλα με άποψη, ροζ φωτισμό, kitsch αγάλματα, καναπέδες μιας άλλης εποχής και δυνατή ηλεκτρονική μουσική, συχνά από DJs. Τα shakers χτυπιούνται ανελέητα ετοιμάζοντας ευφάνταστα κοκτέιλ, στην κάρτα υπάρχουν spirits και αρκετά Gin&Tonics, που συνοδεύεις με πίτσες και νόστιμα τσιμπηματάκια. Το καλοκαίρι η ευρύχωρη δροσερή αυλή κάνει τη νύχτα πιο όμορφη. Από τα μέρη που θες να ξαναπάς.

Τρι-Παρ 18.00-01.30, Σαβ-Κυρ 19.00-01.30

Διαβάστε την συνέχεια στο WIZ

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X