ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

13 ιδέες για να την κάνουμε ταράτσα

Οι ταράτσες του νησιού παραμένουν για λίγο ακόμα ανοιχτές και κάνουν τις νύχτες μας μαγικές

Wiz Guide

Μπορεί το καλοκαίρι να αρνείται πεισματικά να μας αποχαιρετίσει, εντούτοις τα βράδια ένα δροσερό αεράκι αλλάζει αργά το σκηνικό! Όσο οι θερμοκρασίες μας το επιτρέπουν εμείς απολαμβάνουμε την δροσιά της εποχής και αφηνόμαστε στην θέα από ψηλά. Οι ταράτσες του νησιού παραμένουν για λίγο ακόμα ανοιχτές και κάνουν τις νύχτες μας μαγικές...άλλωστε όπως λέει και το γνωστό άσμα όταν κοιτάς από ψηλά, μοιάζει η γη με ζωγραφιά...και το φαγητό είναι πιο νόστιμο, συμπληρώνουμε εμείς.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

High and Wet Terrace
Γραμμού 21, (1010 Hall) Λευκωσία
Tηλ. 99754399

 

Pop-up bar στη διαμορφωμένη ταράτσα του 1010 Hall στη παλιά πόλη, αγναντεύεις από ψηλά με cozy ατμόσφαιρα. Στημένο από bartenders που τους αρέσουν τα καλοφτιαγμένα ποτά και μενού σε τέσσερα στάδια με τρία ιδιαίτερα κοκτέιλ για το κάθε ένα. Θα βρεις και boozy gin tonin και άλλα αγαπημένα κλασικά, που συνδυάζονται με tacos χοιρινού ή ψαριού και gyozas. Η επιτυχία του ώθησε την ομάδα να φτιάξει και το bar Souvenir στον πυρήνα του παλιού Στροβόλου. Τρ-Κυρ 18.00-23.45 (ανοικτό την καλοκαιρινή σεζόν)

ΛΕΜΕΣΟΣ

Marina Roof Bar
Μαρίνα Λεμεσού, Λεμεσός
Τηλ. 25021500

 

Καλοκαιρινό σκηνικό με λευκά κυματιστά πανιά, ωραίους φωτισμούς και εντυπωσιακή θέα, θέλει να κάνει τη διαφορά. Πάνω από το TGI Fridays, με ανάλογο μενού, πολύ καλά signatures cocktails, ποικιλία σε εγχώρια και ξένα κρασιών και funky μουσική από φιλοξενούμενους djs.

Δείτε τις προτάσεις του wiz-guide

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X