ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

12 + 1 ιδέες για ένα διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο

To Σαββατοκύριακο μας δίνει δεκάδες λόγους για να βγούμε του Wiz διαλέγει και προτεινει τους 13 καλύτερους

Wiz Guide

To Σαββατοκύριακο μας δίνει δεκάδες λόγους για να βγούμε του Wiz διαλέγει και προτεινει τους 13 καλύτερους. 

ΜΟΥΣΙΚΗ

Μπέσσυ Αργυράκη και φίλοι στο Αμφιθέατρο Σχολής τυφλών

Η Μπέσσυ Αργυράκη, έρχεται στην Κύπρο μαζί με τους φίλους της, για μία μοναδική μουσική παράσταση το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών.

Η Μπέσσυ, γεμάτη ζωντάνια, χαμόγελο, μεγάλη καρδιά και με μια φωνή που δεν σταματάει πουθενά, έχει καταφέρει δεκαετίες τώρα να κρατά μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας. «Μια θάλασσα γαλάζια», «Κορμί κι αλάτι», «Αθήνα μάνα μου», «Μεγάλη στιγμή», «Μάθημα σολφέζ», «Έλα ξανά», «Πιο δυνατά», «Ακατάλληλο για ανηλίκους», «Σαν ένα όνειρο», «Σκόρπια φιλιά», «Toshihiko» και πολλές ακόμα επιτυχίες που την κάνουν μοναδική!

Η αιώνια έφηβη, η τραγουδίστρια της χαράς αλλά και της ποιότητας μαζί με τους μουσικούς της αλλά και τρεις ξεχωριστούς φίλους, τον Δημήτρη Κίκλη, την Έλενα Ιωαννίδου, και τον Ξενοφών Ιωαννίδη υπόσχονται μια υπέροχη, ξεχωριστή μουσική βραδιά!

Info
Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023
Αμφιθέατρο Σχολής τυφλών, 20.45
Λευκωσία
Εισιτήρια Tickethour.com

Daahoud Salim Quintet στο The Olive Grove

Το Ίδρυμα Τεχνών Φάρος αποχαιρετά την καλοκαιρινή σεζόν με μια συναρπαστική συναυλία από το πολυβραβευμένο Daahoud Salim Quintet. Έχοντας δημιουργηθεί το 2015 από τον εξαίρετο νεαρό πιανίστα και συνθέτη Daahoud Salim, το Κουιντέτο έχει ήδη καθιερωθεί ως ένα από τα πιο περιζήτητα τζαζ σύνολα στην Ευρώπη, με εμφανίσεις τόσο σε κορυφαία φεστιβάλ τζαζ όσο και σε ορισμένες από τις σημαντικότερες σκηνές ανά το παγκόσμιο – μεταξύ άλλων, Φεστιβάλ Jazzaldia του Σαν Σεμπαστιάν, Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Μουσικής της Μαδρίτης, Αμφιθέατρο Parco della Musica στη Ρώμη, Bimhuis του Άμστερνταμ, Φεστιβάλ Τζαζ του Άμερσφοορτ. Για το ντεμπούτο τους στην Κύπρο, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 / 8:00μμ, στον υπαίθριο χώρο του Ιδρύματος Τεχνών Φάρος The Olive Grove στον Δελίκηπο, το Daahoud Salim Quintet υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά, απογειωμένη σε ένα κράμα συγκλονιστικών μελωδιών, ζωηρών εθνίκ ρυθμών, και υπνωτιστικών ήχων από μπλουζ και χαρντ μποπ.

Info
Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023
The Olive Grove, 20.00
Δελίκηπος
Εισιτήρια €25/20
Πληροφορίες 22663871
www.pharosartsfoundation.org 

Δείτε όλες τις προτάσεις ΕΔΩ

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση