ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

10 + 1 ιδέες για ένα αξέχαστο weekend

Πού να πας αυτό το Σαββατοκύριακο

Wiz Guide

Φεστιβάλ, συναυλίες, lives, αρχαίο δράμα, θερινό σινεμά αυτό το Σαββατοκύριακο έχεις κάθε λόγο να σηκωθείς από τον καναπέ ή την ξαπλώστρα και να προγραμματίσεις την επόμενη σου έξοδο. 

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

AfroBanana Festival στο Val's Place

Έπειτα από διάλειμμα δύο ετών, η ομάδα του Alternative Brains Rule ανακοινώνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του βραβευμένου AfroBanana Festival αυτό το καλοκαίρι, με την υπόσχεση ότι θα προσφέρει στο κοινό το πιο συναρπαστικό πρόγραμμα της ιστορίας του. Από τις 13 έως τις 17 Ιουλίου, ετοιμαστείτε για μια πενθήμερη μαγική απόδραση στο πανέμορφο Val’s Place, στο δροσερό και καταπράσινο περιβάλλον της Γιαλιάς, στην Πάφο, σε απόσταση 200 μέτρων από τη θάλασσα. Η κοινότητα του AfroBanana επιστρέφει δριμύτερη, έχοντας αναλάβει μια συλλογική αποστολή: να σπάσει τα δεσμά και να αφεθεί ολοκληρωτικά στη δημιουργικότητα και την προσωπική έκφραση. Το AfroBanana υπόσχεται να ξυπνήσει τις αισθήσεις σας μέσα από ένα κορυφαίο πρόγραμμα που περιλαμβάνει μουσική, δραστηριότητες ευεξίας, φαγητό και ποτό και πολλά άλλα.

Ιnfo
Τετάρτη 13 – Κυριακή 17 Ιουλίου 2022
Val’s Place, 18.00
Γιαλιά, Επαρχία Πάφου
www.afrobanana.com 

2ο χωροδιακό φεστιβάλ στο Άρσος

Το Άρσος φιλοξενεί για 2η φορά την Πολιτιστική Κίνηση Επιλογή Λεμεσού και το χορωδιακό φεστιβάλ “CHORAL CROSSROADS 2022" το Σάββατο 16 Ιουλίου με νεανικές χορωδίες από 5 χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Info
Σάββατο 16 Ιουλίου 2022
Άρσος, 21.00
Επαρχία Λεμεσού
Είσοδος Ελεύθερη

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ελεονώρα Ζουγανέλη στο Χάνι του Ιμπραήμ

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται στην Πάφο, με νέα μπάντα, με τα καινούρια τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη που μόλις κυκλοφόρησαν σε ένα album με τίτλο ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ αλλά και με όσα έχουμε αγαπήσει, το Σάββατο 16 Ιουλίου, στο Χάνι του Ιμπραήμ.

Θα ταξιδέψει με τα τραγούδια που θέλει να μας πει για να διασκεδάσουμε, να αγαπήσουμε, να νιώσουμε, να συγκινηθούμε, να χαμογελάσουμε, να χορέψουμε και να ελπίσουμε όλοι μαζί. Όπως κάνουμε πάντα με την Ελεωνόρα, αλλά τώρα με περισσότερο πάθος γιατί ξέρουμε ότι δεν είναι δεδομένο. Και ξέρουμε πως έχουμε όλοι ανάγκη αυτή την έκρηξη συναισθημάτων!

Info
Σάββατο 16 Ιουλίου 2022
Χάνι του Ιμπραήμ, 21.00
Πάφος
Εισιτήρια €25
Προπώληση Tickethour.com

Έλλη Κοκκίνου Λούκας Γιώρκας στο Theama Venue

H Έλλη Κοκκίνου και ο Λούκας Γιώρκας στο Theama Venue στη Λεμεσό, στην πιο ξεχωριστή συνεργασία του φετινού καλοκαιριού!

Η Έλλη Κοκκίνου πάντα εντυπωσιακή, με μεγάλη αγάπη στο κοινό της Κύπρου, έρχεται στο Theama Venue, παρουσιάζοντας τις μεγάλες επιτυχίες της που έχουμε αγαπήσει σε ένα πρόγραμμα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις! Παρέα με τον Λούκα Γιώρκα, έναν απ' τους πιο γνήσιους εκπροσώπους του σύγχρονου λαικού τραγουδιού, κάθε Σάββατο και Κυριακή σας περιμένουν στην πιο hot πρόταση διασκέδασης στην νυχτερινή Λεμεσό.

Μαζί τους και ο Γιάννης Ξανθόπουλος σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα.

Ιnfo
Σάββατο 16-Κυριακή 17 Ιουλίου 2022
Theama Venue, 23.30 Κυρ. 21.30
Λεωφ. Αμαθούντος 138 Λεμεσός
Κρατήσεις 70004711

Δείτε περισσότερες προτάσεις στο wiz guide

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X