ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χωρισμός «βόμβα» για γνωστό Κύπριο!

Το ζευγάρι χώρισε μετά από έναν χρόνο σχέσης

Η Όλγα Ντάλλα και ο Στυλιανός Φλωρίδης γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα στο σπίτι του GNTM. Τα δυο μοντέλα μπορεί να μη νίκησαν τον τίτλο και το πολυπόθητο έπαθλο, ωστόσο κέρδισαν αναμφισβήτητα στον έρωτα.

Οι δυο τους δεν κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους μέσα στο σπίτι, αφού τα καυτά φιλιά τους μπροστά στις κάμερες, είχαν συζητηθεί πάρα πολύ εκείνη την περίοδο.

Η Όλγα Ντάλλα και ο Στυλιανός Φλωρίδης είχαν βρει ο ένας στον άλλον το άλλο τους μισό, ωστόσο η κρίση ήρθε στη σχέση τους… Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, τα δυο μοντέλα που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM χώρισαν μετά από σχεδόν έναν χρόνο σχέσης. Η Όλγα Ντάλλα και ο Στυλιανός Φλωρίδης δεν είναι ζευγάρι εδώ και έναν μήνα, ενώ και οι δύο έχουν σβήσει τις κοινές αναρτήσεις τους στα social media αλλά έχουν κάνει και unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram.

 

«Τι να πρωτοπώ για την Όλγα; Ερωτεύτηκα τα πάντα σε εκείνη! Εξωτερική εμφάνιση, χιούμορ, εξυπνάδα. Είναι ένας απίστευτος άνθρωπος. Δεν αγαπώ εύκολα γενικά αλλά στα 29 μου πρώτη φορά γνωρίζω κάποιον σαν την Όλγα. Βρήκα το άλλο μου μισό και τώρα είμαι ολόκληρος. Όποιος δει πρώτη φορά την Όλγα λέει ωχ… Όταν πρωτομπήκα στο παιχνίδι είπα ότι έχω έρθει μόνο για το modelling, δεν έχει έρωτες και τέτοια. Ποιος θα μου το έλεγε…» είχε εξομολογηθεί ο Στυλιανός στην εκπομπή «Breakfast@Star».

 

«Ο Στυλιανός είναι ένας τέλειος άνθρωπος, οπότε μόνο χαρούμενοι μπορούν να είναι. Τον έχουν γνωρίσει! Μάλιστα, πριν αποχωρήσει, του είχα ζητήσει να στείλει μήνυμα στον αδερφό και τη μαμά μου να τους πει ότι είμαι καλά και εν τέλει έμαθα ότι τους πήρε τηλέφωνο και μιλούσαν 2-3 ώρες. Είναι πολύ χαρούμενοι οι γονείς μου. Προς το παρόν μένουμε όλοι μαζί στο πατρικό μου μαζί με τους γονείς μου. Ψάχνουμε να βρούμε ένα σπίτι να μείνουμε μόνοι μας.


Ο Στυλιανός ήθελε να μείνει στην Αθήνα για δουλειές αλλά δεν νομίζω να έμενε μόνιμα. Θέλω να πιστεύω ότι ο κύριος λόγος είναι για να είναι μαζί μου. Εμείς ουσιαστικά ξεκινήσαμε ανάποδα τη σχέση μας. Πρώτα συγκατοικήσαμε λόγω GNTM και μετά έγιναν όλα τα άλλα. Εγώ νιώθω ότι τον ξέρω μια ζωή, δεν είναι μόνο οι 4-5 μήνες. Εγώ είμαι πολύ σίγουρη γι’ αυτή την σχέση. Δεν φοβάμαι τίποτα» έχει εξομολογηθεί η Όλγα Ντάλλα για τη σχέση της με τον Στυλιανό.

 

 

Πηγή: tlife.gr

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση