ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέλω να καταδικαστούν, λέει ο Γαβαλάς για τους μοναχούς που διαπληκτίστηκε στο αεροδρόμιο

Όσα είπε ο σχεδιαστής μόδας

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς μετά την γνωστοποίηση της αντιπαράθεσης στην οποία ήρθε με μοναχούς, που τον είδαν στο αεροδρόμιο και τον ρώτησαν «είσαι γυναίκα ή άντρας;». Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, που ήταν μαζί με τον σχεδιαστή μόδας στο αεροδρόμιο εκείνη τη στιγμή, κατέγραψε σε βίντεο τον έντονο διάλογο και στην συνέχεια, δημοσίευσε το στιγμιότυπο στα κοινωνικά δίκτυα.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Λάκης Γαβαλάς δεν μπόρεσε να κρύψει  τον εκνευρισμό του με τους μοναχούς, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως «αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν το Θεό μέσα τους, αλλά τον δαίμονα».

«Μπαίνω στο VIP lounge, με το που αφήνω τις τσάντες μου είναι 3 ιερείς και ο ένας γυρνάει και μου λέει 'είσαι άντρας η γυναίκα;". Εγώ παθαίνω σοκ και πηγαίνω παίρνω το κινητό μου και του λέω "ξαναπές το". Μου λέει "τι είσαι εσύ Έλληνας;". Μπαίνω μέσα στο αεροπλάνο και αρχίζουν να φωνάζουν "που...". Εάν δεν είχα καθυστερήσει στο αεροπλάνο, θα είχα πει στον πιλότο να τους κατεβάσει και να τους συλλάβουν κατευθείαν! Θα ήθελα να ξέρω πως είναι δυνατόν να μιλάνε έτσι στον κόσμο; Δεν σέβονται τίποτα. Εγώ είμαι μεγάλος άνθρωπος μπορώ να τα βγάλω πέρα.. μα συγχυστώ λίγο και να μου περάσει. Πόσα παιδιά, τους λένε τέτοια πράγματα και αυτοκτονούν, γιατί θεωρούν ότι η κοινωνία τους έχει πετάξει;», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια, ο σχεδιαστής τόνισε πως επιθυμεί να καταδικαστούν.

«Αυτοί είναι τέρατα, το λέω, το δηλώνω και θέλω να καταδικαστούν. Εγώ που είμαι άνθρωπος του Θεού θέλω να μου απαλύνουν αυτό που μου συνέβη. Έχουν τον δαίμονα μέσα τους, δεν μπορώ να έχουν το Θεό. Εγώ τι έπρεπε να πω όταν βλέπω ιερά με τα χρυσά; Να του πως εσύ είσαι για το σοού του Γακαλιάνο ή είσαι ιερέας; Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να βρομίζουν την θρησκεία και να χειρίζονται έτσι τον άνθρωπο και να μιλούν με αυτόν τον τρόπο» σημείωσε.

Να θυμίσουμε πως πριν από μερικές μέρες, έγινε γνωστό πως ο ρασοφόρος που επιτέθηκε λεκτικά στον σχεδιαστή είναι επισκέπτης μοναχός από τη Σερβία, ενώ φέρεται να είχε εμπλακεί σε υπόθεση οπλοκατοχής και εγκληματικής οργάνωσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση