Χειροπέδες σε 18χρονο πέρασε η Αστυνομία στην Πάφο, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης θανάτωσης γάτου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός κοντά στην κατοικία του ιδιοκτήτη του.
Την υπόθεση κατήγγειλε την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου, 56χρονος, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία ότι εντόπισε το ζώο νεκρό σε κοντινή απόσταση από την οικία του. Στο σημείο μετέβησαν μέλη του Κλιμακίου για τα Ζώα και του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Πάφου, τα οποία προχώρησαν σε εξετάσεις.
Κατά τη νεκροτομή που διενεργήθηκε στο ζώο διαπιστώθηκε ότι έφερε 13 σφαιρίδια πυροβόλου όπλου. Στο πλαίσιο των ερευνών, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον 18χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες. Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε αριθμός τεκμηρίων.
Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση θανάτωσης ζώου, καθώς και αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος και κακουργήματος, παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών, καθώς και ρίψη πυροβολισμού σε κατοικημένη περιοχή. Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.





























