ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Κωστάκης Κωνσταντίνου «αδειάζει» τον Παύλο Χαϊκάλη

«Δε φώναζε, ούρλιαζε!» - Το περιστατικό που αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ένα σοκαριστικό περιστατικό από την συνεργασία του με τον Παύλο Χαϊκάλη μοιράστηκε ο Κωστάκης Κωνσταντίνου.

Ο γνωστός Κύπριος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ “Ήρθε κι έδεσε” το πρωί της Πέμπτης, 13 Ιανουαρίου και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στην παράσταση “ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ” όπου συμμετείχε μεταξύ άλλων και ο Παύλος Χαϊκάλης, αλλά και στο ''χαμό'' που δημιουργήθηκε σχετικώς.

Ο Κωστάκης Κωνσταντίνου αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο, «αδειάζοντας» τον Παύλο Χαϊκάλη. Επιπλέον, ο Κωστάκης Κωνσταντίνου αναφέρθηκε ξανά στους λίγους θεατές που παρακολούθησαν την παράσταση, σε αντίθεση με τον Παύλο Χαϊκάλη που έλεγε ότι το θέατρο ήταν γεμάτο, ενώ αποκάλυψε κι ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Παύλο Χαϊκάλη, που άφησε άφωνους τους παρουσιαστές.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Την ημέρα της πρεμιέρας περιμέναμε το λεωφορείο που θα έφερνε τους Έλληνες ηθοποιούς. Mε το που φτάνει, δεν περνάει ένα λεπτό και ακούω κάτι φωνές. Ακούω φωνές από έναν καβγά και ένας συνάδερφός μου υπέθεσε ότι βάλανε τους Έλληνες ηθοποιούς να κάνουν μια μικρή πρόβα. Δεν είχαμε όμως τέτοιο κομμάτι στην παράσταση. Φεύγω από το αυτοκίνητο που ήμουν και πάω να δω. Εκεί ήταν ο κύριος Χαϊκάλης ο οποίος δεν φώναζε, ούρλιαζε! Είναι διαφορετικό να υψώσω τον τόνο της φωνής μου, δεν φώναζε. [...] Δεν ξέρω με ποιον τα έβαλε, δεν γνωρίζω γιατί δεν ήμουν από την αρχή εκεί. Φώναζε τελοσπάντων, γιατί δεν είχε καμαρίνι».

Στη συνέχεια ο Κωστάκης Κωνσταντίνου προσέθεσε: «Πώς πας, ρε παιδί μου, την ημέρα της πρεμιέρας να κάνει ράκος ψυχολογικά όλους τους συναδέρφους σου και να φωνάζεις! Ποιος είσαι; Με την ίδια λογική θα μπορούσα να φωνάζω κι εγώ, αλλά δεν το κάνω αυτό το πράγμα».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση