ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελένη Φουρέιρα: Με τον Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του diamond album της

Το παιδί μας αρνείται να πει «μαμά» δεν ξέρω, δεν βγαίνει η λέξη από το στόμα του, πρόσθεσε αναφερόμενη στον γιο τους

Δέσποινα Άσπρου

Tην απονομή του διαμαντένιου δίσκου της γιόρτασε παρέα με φίλους και συνεργάτες η Ελένη Φουρέιρα και σε δηλώσεις που έκανε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα στον Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και η εκρηκτική τραγουδίστρια παρέλαβε το διαμαντένιο άλμπουμ της με τίτλο «Poli_Ploki» που κυκλοφόρησε από την Panik Records, ενώ εκεί ήταν πολλά γνωστά πρόσωπα μεταξύ αυτών η Κόνι Μεταξά.

@panikrecords Diamond Album Poli_Ploki ...#foureira #elenifoureira #poliploki #diamondalbum #panikrecords #foryou πρωτότυπος ήχος - Panik Records

Στο πλευρό της τραγουδίστριας ήταν φυσικά ο σύντροφός της, ενώ η Ελένη Φουρέιρα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια και τη μητέρα της που κράτησε τον γιο της ώστε να μπορέσει η ίδια με τον σύντροφό της να βρεθούν στην απονομή.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε, ερωτηθείς για το πόσο δύσκολο είναι να συνδυάζει τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις με το μεγάλωμα του γιου της, απάντησε: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο, ξεχνάς τον ύπνο. Είμαι πολύ τυχερή που έχω τη μαμά μου και έναν τόσο καλό μπαμπά, σύντροφο και πατέρα του παιδιού μου, που είναι εκεί βράχος».

Ερωτηθείς για το πότε θα γίνει η βάφτιση του μωρού, η ίδια σημείωσε: «Ε δεν θα σας πω πολλές λεπτομέρειες αλλά θα γίνει σύντομα» και αρνήθηκε μετά από άλλη ερώτηση, να αποκαλύψει το όνομα που θα δώσουν στο μωρό.

Αποκαλύπτοντας πως το παιδί της δεν λέει ακόμη «μαμά», σχολίασε: «Αρνείται, δεν ξέρω, αρνείται ρε παιδί μου. Η λέξη δεν βγαίνει από το στόμα του», τονίζοντας: «Δεν ξέρω αν μπορώ να το μεγαλώσω με τον ίδιο τρόπο, αλλά θα ήθελα να γίνω τόσο καλή μαμά όσο η δική μου μαμά».

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση