ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

GNTM: Πρώην παίκτριες περπατούσαν αγκαλιά στο Ζάππειο (pics)

Τις «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός

Τα δύο αυτά κορίτσια, ξέραμε ότι «κόλλησαν» από όταν συμμετείχαν στο ριάλιτι μόδας, αφού είχαν κατάφερει να δημιουργήσουν τη δική τους κλίκα και να αποτελέσουν δύο από τα πιο συζητημένα πρόσωπα του παιχνιδιού.

Πρόκειται για την Κάτια Ταραπάνκο και την Ασημίνα Χαρίτου, οι οποίες όπως φαίνεται κράτησαν επαφή και μετά το τέλος του παιχνιδιού, όπως άλλωστε το είχαν πει πολλές φορές και κατά την διάρκεια του ριάλιτι.

Τα δύο μοντέλα, απαθανατίστηκαν πρόσφατα από τον φωτογραφικό φακό του gossip-tv.gr, την ώρα που έκαναν τη βόλτα τους στο Ζάππειο, πίνοντας παράλληλα και τον καφέ τους. Οι δύο τους, ήταν αγκαλιασμένες και φαίνεται πως η σχέση τους είναι υπέροχη.

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Όλες οι πληροφορίες

Ανατροπή στη Eurovision 2027

«Πόρτα» από το ΡΙΚ σε Κύπριο τραγουδιστή; – Ετοιμάζεται να διεκδικήσει την εκπροσώπηση της Ελλάδας!
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Μόλις μαθεύτnκε

Μιχόπουλος-Ευριπίδου

Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια – Οι εικόνες που «μιλούν» από μόνες τους
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Σοκάρει η Όλγα Ποταμίτου για την περιπέτεια υγείας της: «Δύο χρόνια με παιδεύει – Είμαι με μπαστούνι»

«Λύγισε» η Όλγα Ποταμίτου

«Δύο χρόνια με παιδεύει ο έρπης ζωστήρας – Είμαι με μπαστούνι» – Τι είναι η ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ