ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φειδίας: Να πώς θα βγάλετε 50 χιλιάδες ευρώ τον μήνα!

Πόσα χρεώνει κάθε post ο γιος Kύπριου ιερέα από το Μένοικο

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Ο «άθλος» του να πάρει αγκαλιά τον Elon Mask τον έκανε το πρόσωπο των ημερών. Ο 22 χρονος Φειδίας Παναγιώτου από το Μένοικο κατάφερε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα και να βγάζει πολλά χρήματα. Ο διάσημος youtuber και tiktoker μέσα σε τρία χρόνια με τα βίντεο του έγινε ευρέως γνωστός, κάνοντας εκατομμύρια views, ενώ ο στόχος του να κάνει αγκαλιά στον Elon Mask τον έκανε διάσημο ανά την υφήλιο.

Ο Φειδίας Παναγιώτου βρέθηκε στην εκπομπή ''Μέρα Μεσημέρι'' με τον Νικήτα Κυριάκου και μίλησε για το πως κατάφερε τελικά να πείσει τον Elon Musk να αγκαλιαστούν: «Μου πήρε 3 μήνες να τα καταφέρω, ήμουν 65 μέρες έξω από τις εταιρίες του. Έκανα βίντεο κάθε μέρα, έμπαινε, έβγαινε και με έβλεπε, αλλά μετά επειδή τα βίντεο μου έπιαναν 300 εκατομμύρια views, πολλά άτομα ήρθαν πίσω απ' αυτή την κίνηση. Ο ίδιος πήγε στο Κατάρ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και τα μωρά εφωνάζαν του ''αγκάλιασε τον Φειδία''. Όταν μίλησα μαζί του, μού λέει ''εκείνη την ώρα κατάλαβα ότι είσαι καλός άνθρωπος. Γ ια να μου φωνάζουν τα μωρά στην άλλη άκρη του κόσμου να σε αγκαλιάσω, σημαίνει ότι πρέπει να σε αγκαλιάσω''».

Ο Νικήτας Κυριάκου τον ρώτησε τι πιστεύει ότι φοβήθηκε ο Elon Musk και δεν το έκανε νωρίτερα, με τον Φειδία να απαντά ότι είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο και πώς έχει πολλά άτομα που θέλουν να τον πλησιάσουν.

Ο Φειδίας περιέγραψε στον Νικήτα πώς έγινε η συνάντηση λέγοντάς του ότι του έστειλαν μήνυμα οι άντρες ασφαλείας του Elon Musk, ότι ήταν οκ να κάνουν την αγκαλιά. «Έλεγξαν τα πάντα με έβαλαν μέσα σε scanner και μετά τον περίμενα άλλα 10 λεπτά να τελειώσει το meeting του και μόλις το τελείωσε ήρθε εκεί και ένιωθε λίγο άβολα και λέω ''Α Παναγία, μου ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου είναι αγχωμένος, γιατί είναι δίπλα μου''. Του είπα μη αγχώνεται και ότι ''έχω δει όλα τα pod cast που κάνατε στη ζωή σας και είστε ο δάσκαλός μου. Μου μάθατε Φυσικ, Χημεία, Ιστορία, Business μέσα από τα podcast σας και θέλω να σας πω ευχαριστώ'' και μόλις του το' πα αυτό χαλάρωσε λίγο και καθίσαμε και μιλήσαμε για ένα 10λεπτο».

Ο Φειδίας αν και μόλις 22 χρονών, ομολόγησε ότι κάνει το χόμπι του επάγγελμα και βγάζει πολλά χρήματα. «Δεν είμαι μόνος μου έχω μια ομάδα από 7 άτομα που με βοηθούν, ήδη έχω μια επιχείρηση».

Ο διάσημος youtuber και γιος ιερέα από το Μένοικο, ομολόγησε πόσα βγάζει τον μήνα και για μια διαφήμιση: «Για να κάνω μια διαφήμιση σε ένα βίντεο μου για 30 δευτερόλεπτα, πληρώνομαι 20 χιλιάδες ευρώ… και γενικά περίπου βγάζουμε γύρω στις 50 χιλιάδες τον μήνα, αλλά η μάμμα μου είπε μου ''Πρέπει να εξήγας.. Βγάζεις 50 χιλιάδες, αλλά πρέπει να εξηγάς πώς έχεις έξοδα, υπαλλήλους...'' Το επισημάνω, για να μη μου θυμώνει η mommy μου».

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση