ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελευθερία Ελευθερίου: «Τον αγαπάω τον Μάριο Πρίαμο»

Όσα αποκάλυψε η Κύπρια τραγουδίστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε σε κυπριακή εκπομπή.

Δέσποινα Άσπρου

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του Survivor All Star, Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 5 Μαΐου, καλεσμένη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του τηλεοπτικού σταθμού, ΣΙΓΜΑ, «Ήρθε κι έδεσε» και ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο, αλλά και γενικότερα για το ριάλιτι.

«Έχω πέσει θύμα μοντάζ ναι… Βγαίνοντας έξω και βλέποντας και κάποια αποσπάσματα, εκπλάγηκα με κάποιες συμπεριφορές και τον τρόπο που με διαχειρίστηκαν. Δηλαδή άνθρωποι μου πουν που μπήκα μέσα και ήταν δίπλα μου μέσα σε λίγα λεπτά με πούλησαν και μου έχουν προσάψει χίλιες δυο κατηγορίες για πράγματα που δεν έκανα και δεν είπα… Μου το είχε πει και ο Μάριος “Μην τους αφήσεις να σε διαχειριστούν γιατί αύριο αυτοί θα σε πουλήσουν, δεν είναι φίλοι σου απλά στο λέω για να σε προστατέψω”… Είμαστε μια χαρά με τον Μάριο και μέσα στο παιχνίδι έφτιαξαν τα πράγματα μέσα σε ένα πολύ ανθρώπινο επίπεδο. Τον αγαπάω είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Είχε ένα ατυχές συμβάν και έπεσε θύμα μοντάζ κι αυτός και να πω ότι έπεσε κι αυτός θύμα του ριάλιτι που έγινε», σημείωσε η ίδια μεταξύ άλλων.

Πέρα από αυτά, η ίδια πρόσθεσε ότι ο  Σπύρος Μαρτίκας είναι επικίνδυνος καθώς αλλάζει ο χαρακτήρας του από τη μία στιγμή στην άλλη.

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση