ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αννίτα Δημητρίου: Στέλνει το δικό της μήνυμα για το bullying

«Να μην υπάρχει κανένα παιδί, που να νιώθει φόβο και ανασφάλεια..»

Το δικό της μήνυμα για το σχολικό bullying έστειλε δημοσίως η Αννίτα Δημητρίου, με αφορμή τη σχετική Ημερίδα, που διοργανώθηκε την Παρασκευή (5/05) στο Λύκειο Αραδίππου.

Η Πρόεδρος της Βουλής κα του ΔΗΣΥ μίλησε στους μαθητές και λίγη ώρα αργότερα, σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δημοσίευσε βίντεο από τη σημερινή ημέρα, θέλοντας να ενημερώσει γι' αυτό το φαινόμενο, που παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις..

Στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης η Αννίτα Δημητρίου σχολίασε: «Ημερίδα για σχολικό εκφοβισμό. #schoolbullying #school #bullying

Οι αριθμοί συγκλονίζουν: 1 στα 4 παιδιά δηλώνει θύμα εκφοβισμού. Έχουμε ευθύνη ως πολιτεία μέσα από ολιστικές προσεγγίσεις και πολιτικές, ενισχύοντας παράλληλα το νομοθετικό πλαίσιο, να περιορίσουμε το φαινόμενο που εξελίσσεται σε μάστιγα.Να φροντίσουμε να μην υπάρχει κανένα παιδί που να νιώθει φόβο και ανασφάλεια, να μην υπάρχουν “αόρατα” παιδιά.

Εντοπίζοντας την ανάγκη λήψης προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων αλλά και ενίσχυσης του νομοθετικού πλαισίου, αναλαμβάνουμε ευθύνη να προχωρήσουμε άμεσα το ενιαίο κείμενο των πρότασεων νόμου με τις οποίες προτείνεται η θέσπιση του ιδιώνυμου αδικήματος του σχολικού εκφοβισμού προς αποτροπή του φαινομένου μέσα και απο την εργαλειοθήκη που παρέχει η νομοθεσία φιλικά προσκείμενη προς τα παιδιά, με στόχο την αναμόρφωση των προσώπων που εμπλέκονται σε πράξεις άσκησης σχολικού εκφοβισμού».

 Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Annita Demetriou (@annita.cy)

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μόλις μαθεύτnκε

Μιχόπουλος-Ευριπίδου

Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια – Οι εικόνες που «μιλούν» από μόνες τους
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Σοκάρει η Όλγα Ποταμίτου για την περιπέτεια υγείας της: «Δύο χρόνια με παιδεύει – Είμαι με μπαστούνι»

«Λύγισε» η Όλγα Ποταμίτου

«Δύο χρόνια με παιδεύει ο έρπης ζωστήρας – Είμαι με μπαστούνι» – Τι είναι η ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ