ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου - Σελίπα: Φωτογραφίθηκαν παρέα, φορώντας εντυπωσιακά ανοιξιάτικα φορέματα

Η φωτογραφία που εντοπίσαμε

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΟΕΔ, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν τα Βραβεία «Ζέτα Αιμιλιανίδου» και εκεί, ανάμεσα σε άλλα γνωστά πρόσωπα του νησιού μας είδαμε να δίνουν "το παρών" τους η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου και η σύζυγος του Αβέρωφ Νεοφύτου, Μαρία Σελίπα.

Με το τέλος της εκδήλωσης, η Αννίτα Δημητρίου έκανε μια ανάρτηση, σημειώνοντας: "50 χρόνια Προσφοράς Γυναίκες της Κύπρου 1974-2024. Φωνές που δεν σιώπησαν, βλέμματα που δεν κατέβηκαν, χέρια που δεν απόκαμαν, ψυχές που δεν λύγισαν.

Σήμερα τιμούμε τη δύναμη, το θάρρος, την προκοπή, τη γνώση, την ξεχωριστή προσφορά της γυναίκας σ’ έναν τόπο που βιώνει την πρόκληση, την εισβολή και κατοχή, εδώ και μισό αιώνα. Στο πρόσωπο της Ευφροσύνης Προεστού, της Ιωσηφίνας Αντωνίου, της Πίτσας Σπυριδάκη, της Φρύνης Παπαδοπούλου, της Όλγας Ποταμίτου και της Αλέξιας Βασιλείου.

Και δεν θα υπήρχε πιο κατάλληλο βραβείο απ’ αυτό της Ζέτας Αιμιλιανίδου. Της γυναίκας η οποία άφησε πίσω της μια ανεκτίμητη παρακαταθήκη αγάπης, προσφοράς και ανθρωπιάς. Μια παρακαταθήκη που σήμερα μετατρέπεται σε θεσμό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη ΓΟΔΗΣΥ και ιδιαίτερα την Πρόεδρο μας την κ. Ουρανία Σχίζα, γι’ αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία".

Βλέποντας τα στιγμιότυπα από την εκδήλωση, δεν μπορέσαμε να μην εστιάσουμε στις ενδυματολογικές επιλογές της Αννίτας Δημητρίου και της Μαρίας Σελίπα, καθώς και οι δύο τους επένδυσαν σε υπέροχα ανοιξιάτικα φορέμα - που με τον κατάλληλο συνδυασμό μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Annita Demetriou (@annita.cy)

Από πλευράς της, η Αννίτα Δημητρίου επέλεξε να φορέσει ένα ροζ μάξι φόρεμα με φαρδιά μανίκια, πιέτες στο πάνω του μέρος και λεπτή ζώνη στη μέση, με την επιλογή αυτή να αγκαλιάζει το σώμα της πολιτκού και να την κάνει να αποπνέει κομψότητα και φινέτσα.

Εξίσου ωραία ήταν και η επιλογή της Μαρίας Σελίπα, με την ίδια να επιλέγει ένα υπέροχο πράσινο shirt dress μαζί που της ταίριαζε ιδιαίτερα. 

Δείτε την φωτογραφία από την εκδήλωση που εντοπίσαμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση