ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Η βάφτιση του δεύτερου γιου τους

Η λαμπερή δεξίωση δίπλα στη θάλασσα!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, βάφτισαν χθες 22 Ιουνίου, τον γιο τους Βασίλη.

Η ίδια είχε κρατήσει μυστική τη βάφτιση του γιου της χωρίς να αποκαλύπτει το μέρος και την ημέρα και το μάθαμε λίγη ώρα πριν! Και μπορεί ο μπαμπάς να ονομάζεται Βασίλης, το ίδιο όνομα πήρε και ο μικρούλης, καθώς θέλησαν να τιμήσουν τον μπαμπά της παρουσιάστριας.

Το ζευγάρι φροντίζει να ζει τις σημαντικές οικογενειακές στιγμές του με διακριτικότητα και σεβασμό απέναντι στην προσωπική του ζωή ενώ θυμίζουμε πως ο μεγάλος αδερφός του μικρού Βασίλη, Βλάσσης, βαφτίστηκε το φθινόπωρο του 2023, επίσης σε κλειστό κύκλο.

Η παρουσιάστρια επέλεξε για το Μυστήριο ένα halter neck glam μίνι λευκό φόρεμα ενώ αργότερα άλλαξε ρούχο στη beach party δεξίωση.

Στο πάρτι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φόρεσε μια υπέροχη δημιουργία από την Σήλια Κριθαριώτη με διαφάνεια, κοράλια αλλά και αστερίες, οι οποίοι ήταν γεμάτοι στρας και λάμψεις. Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Βασίλης Μπουλούμπασης.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bouloubasis Vasilis (bouloubasisv)

Αμέσως μετά το τέλος της θρησκευτικής τελετής ακολούθησε το τραπέζι μπροστά στην παραλία και κάποιοι από τους καλεσμένους μοιράστηκαν πλούσιο υλικό μέσω Instagram.

Η εντυπωσιακή διακόσμηση με πολύχρωμα άνθη και μια πανύψηλη τούρτα με το όνομα του γιου τους στα αγγλικά είχαν βεβαίως πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη δεξίωση

«Σήμερα βαφτίσαμε και τον Billy. Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές. Η βάπτιση ήταν σε στενό οικογενειακό κύκλο, απλά είμαστε μεγάλη οικογένεια. Είπαμε να κάνουμε και ένα πάρτι για τους φίλους», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Και συνέχισε: «Πιστεύω στην κακή ενέργεια, στον φθόνο. Από τη στιγμή που γίνεσαι μαμά σε νοιάζει πιο πολύ για τα παιδιά, παρά για τον εαυτό σου. Εγώ είμαι εκτεθειμένη χρόνια, το έχω συνηθίσει».

«Δεν ξέρω αν θα με δείτε κάποια τηλεοπτικά, μακάρι να επιστρέψω με κάτι που θα είναι ωραία και θα έχει ενδιαφέρον. Θα το ανακοίνωνα με μεγάλη μου χαρά αν γινόταν», κατέληξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε τις δηλώσεις της:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

 Η Ντόρα Κουτροκόη βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 20/6 στο πλατό του Γιώργου Παπαδάκη.

«Έλεγαν "την έφαγε"»

Γιώργος Παπαδάκης – Ντόρα Κουτροκόη: Συναντήθηκαν ξανά στο «Καλημέρα Ελλάδα» μετά από 10 ολόκληρα χρόνια
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ