ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΕΚΤΑΚΤΟ – Σπαραγμός από τη μητέρα του Γιώργου Μαζωνάκη

«Μακάρι, Θεέ μου, να είχα το παιδί μου» – Η δήλωση για τη Δικαιοσύνη

Beautiful People team

Συγκλονίζουν οι νέες δηλώσεις της Κλειώς Μαζωνάκη, σχεδόν δύο μήνες μετά τον αιφνίδιο θάνατο του γιου της, Γιώργου Μαζωνάκη. Η μητέρα του αγαπημένου τραγουδιστή σπάει τη σιωπή της και περιγράφει τον αβάσταχτο πόνο που βιώνει, ενώ στέλνει το δικό της μήνυμα για την υπόθεση που βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Έκτακτο για Βάσω Μαζωνάκη Τα ενοίκια της βίλας συνεχίζουν να «τρέχουν» – Τι ζητά η οικογένεια

Το πρωί της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου, η Κλειώ Μαζωνάκη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha και στη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου, προχωρώντας σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη εξομολόγηση.

Η απώλεια του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 9 Σεπτεμβρίου, έχει αφήσει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του. Η μητέρα του εξακολουθεί να βιώνει με μεγάλη δυσκολία την καθημερινότητα χωρίς εκείνον.

«Δεν μπορώ ούτε να ακούω το όνομά του»

Η Κλειώ Μαζωνάκη αποκάλυψε πως ο πόνος της είναι τόσο έντονος, ώστε αποφεύγει ακόμη και τις αναφορές στο όνομα του γιου της.

«Το παιδί μου εγώ το έχασα. Δεν είμαι καλά», ανέφερε, περιγράφοντας με λίγες λέξεις την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Η μητέρα του τραγουδιστή εξήγησε πως προσπαθεί να κρατά αποστάσεις από οτιδήποτε της υπενθυμίζει την τραγική απώλεια, καθώς δεν έχει ακόμη τη δύναμη να διαχειριστεί όσα έχουν συμβεί.

Έχει απομονωθεί και δεν παρακολουθεί τις εξελίξεις

Όταν ρωτήθηκε για τις εξελίξεις γύρω από τις συνθήκες θανάτου του γιου της και για το εάν πιστεύει πως έχει αποκαλυφθεί ολόκληρη η αλήθεια, η Κλειώ Μαζωνάκη παραδέχθηκε πως δεν ενημερώνεται για όσα συμβαίνουν.

Όπως εξήγησε, έχει περιορίσει τις εξόδους της και αποφεύγει να παρακολουθεί την ειδησεογραφία, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει το προσωπικό της πένθος μακριά από τη δημοσιότητα.

Το ξεκάθαρο μήνυμα για τη Δικαιοσύνη

Ιδιαίτερη βαρύτητα είχαν και τα λόγια της για τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης.

Η μητέρα του Γιώργου Μαζωνάκη εξέφρασε την επιθυμία της να αποδοθεί δικαιοσύνη, αφήνοντας στις αρμόδιες αρχές την ευθύνη να εξετάσουν όσα συνέβησαν.

Η υπόθεση του θανάτου του τραγουδιστή εξακολουθεί να απασχολεί τις δικαστικές αρχές, με τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Για την Κλειώ Μαζωνάκη, ωστόσο, πέρα από τις έρευνες και τις ενδεχόμενες ευθύνες, υπάρχει μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να αλλάξει: η απώλεια του παιδιού της.

Οι νέες δηλώσεις της αποτυπώνουν τον βαθύ πόνο μιας μητέρας που προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της, περιμένοντας παράλληλα απαντήσεις για τον ξαφνικό χαμό του γιου της.

Δείτε το βίντεο εδώ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Η αποκάλυψη της Φαίης

Άφωνοι όλοι στον ΑΝΤ1

Έκανε την αποκάλυψη που όλοι περίμεναν η Φαίη Σκορδά για τον Αθανασιάδη, το ανακοίνωσε στο «For You» – «Σήμερα..»
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Ξέσπασε η Άρια Καλύβα

«Άναψαν τα αίματα» στο OPEN

Ξέσπασε η Καλύβα για τις εικόνες αγίων στο καμαρίνι της Πάολας – «Μία επίδειξη που παραπέμπει σε φολκλορικό θέαμα» – Κόντρα ...
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ