Beautiful People team
Μια απίστευτη σκηνή με πρωταγωνιστές την Ελένη Μενεγάκη και τον Γρηγόρη Μπάκα εκτυλίχθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με την αντίδραση της παρουσιάστριας να αιφνιδιάζει τον δημοσιογράφο και να προκαλεί γέλια στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γρηγόρης Μπάκας αποφάσισε να ετοιμάσει μια ξεχωριστή έκπληξη στην Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή τα γενέθλιά της, τα οποία γιόρτασε στις 29 Οκτωβρίου.
Ο δημοσιογράφος γνώριζε ότι η παρουσιάστρια επέστρεφε από ταξίδι στο Λονδίνο και έτσι βρέθηκε στο αεροδρόμιο, έχοντας μαζί του ένα γλυκό και ένα κεράκι, προκειμένου να της ευχηθεί μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα.
Η αντίδραση της Μενεγάκη που δεν περίμενε κανείς
Ωστόσο, η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική από αυτή που είχε σχεδιάσει!
Η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε στην αίθουσα αφίξεων συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, και τη μικρότερη κόρη τους, Μαρίνα.
Μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία της τηλεοπτικής κάμερας, αντί να σταματήσει για να δεχτεί την έκπληξη, επιτάχυνε το βήμα της και απομακρύνθηκε, αποφεύγοντας να κάνει δηλώσεις.
Ο Γρηγόρης Μπάκας, που την περίμενε με τις καλύτερες προθέσεις, βρέθηκε ξαφνικά σε αμήχανη θέση, κρατώντας το γλυκό που είχε ετοιμάσει για εκείνη.
Το στιγμιότυπο προβλήθηκε τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στην εκπομπή «Το Πρωινό», προκαλώντας γέλια στο τηλεοπτικό πλατό.
Γιατί απέφυγε τον δημοσιογράφο;
Αν και η Ελένη Μενεγάκη δεν εξήγησε τον λόγο της αντίδρασής της, δεν αποκλείεται να θέλησε να προστατεύσει την ιδιωτικότητα της οικογένειάς της, καθώς εκείνη τη στιγμή βρισκόταν μαζί της και η κόρη της.
Άλλωστε, η παρουσιάστρια έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να κρατά χαμηλότερο προφίλ, απολαμβάνοντας περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της, μακριά από τις καθημερινές τηλεοπτικές υποχρεώσεις.
Παρά την απρόσμενη εξέλιξη, η προσπάθεια του Γρηγόρη Μπάκα να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της χάρισε ένα από τα πιο χιουμοριστικά στιγμιότυπα της εκπομπής.
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο δημοσιογράφος πήγε στο αεροδρόμιο για να κάνει έκπληξη στην Ελένη Μενεγάκη, αλλά τελικά εκείνος ήταν που έμεινε έκπληκτος, με την τούρτα στο χέρι!




























