
Beautiful People team
Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Χαμογέλα και Πάλι" και ρωτήθηκε για την πρόσφατη αναφορά του ονόματός του από τον Πέτρο Φιλιππίδη, κατά τη διάρκεια της απολογίας του.
"Κοιτάξτε όπως και οι περισσότεροι, ξαφνιάστηκα με την αναφορά του ονόματός μου στη δίκη. Δεν βλέπω κάτι κοινό, κάποιον συσχετισμό ή σύνδεση. Παρόλα αυτά δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, γιατί είναι ήδη σε πολύ δύσκολη θέση ο άνθρωπος. Δεν γνωριζόμαστε, δεν θα τον έπαιρνα τηλέφωνο. Όπως σας είπα ξαφνιάστηκα και εγώ γιατί μιλάμε για μια δίκη, μια δικαστική αίθουσα και όχι μια τηλεοπτική παρέα. Οπότε δεν καταλαβαίνω ακριβώς ποια είναι η σχέση" αρκέστηκε να απαντήσει ο Γιάννης Σπαλιάρας.
Φιλιππίδης: «Είμαι ότι έχει μείνει από τον Πέτρο» «Δεν έχω πάει με όλη την Ελλάδα σαν τον Σπαλιάρα»
Θυμίζουμε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά τη διάρκεια της απολογίας του στο Εφετείο την Παρασκευή 20 Ιουνίου ανέφερε, μεταξύ άλλων: "Σήμερα είμαι ένας τεμπέλης, ένας άνεργος και ζούμε επειδή δουλεύει η Ελπίδα. Ούτε αυτοκίνητο δεν έχουμε. Σήμερα δεν υπάρχει τίποτα. Έζησα όμως δίπλα σε σπουδαίους ανθρώπους. Δίπλα στον Κουν, τον Θεοδωράκη... Δεν θα μπορούσα να είμαι βιαστής. Αυτοί οι άνθρωποι είχαν ήθος. Υπήρξα άπιστος. Αυτό το άπιστος είναι σαν έχω πάει με όλη την Ελλάδα εγώ και ο Σπαλιάρας".
Δείτε το βίντεο εδώ