
Beautiful People team
Μία εξομολόγηση έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό με αφορμή τα όσα είπε η μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη για την πρώην ηθοποιό που εγκατέλειψε τα εγκόσμια εδώ και 17 χρόνια και δεν έχει καμία επικοινωνία με την μητέρα της.
Σοκαρισμένος ο Λιάγκας με τον Αϊβάζη «Είχα ένα σπάνιο είδος καρκίνου στο αίμα…»
Ο παρουσιαστής είπε: «Υπάρχουν άνθρωποι που σε εγκαταλείπουν και αναρωτιέσαι τι έκανες λάθος. Έχω ψάξει πολύ στη ζωή μου και δεν είχα κάνει κανένα λάθος παιδάκι που με εγκατέλειψε ένας άνθρωπος. Είναι σκληρό να λέμε ότι της φέρεται έτσι η κόρη και ότι έκανε κάτι λάθος. Μπορεί να μην έκανε κανένα λάθος. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δύναμη και εξουσία από τη συγγνώμη, από τη συγχώρεση. Μάγκας είναι αυτός που συγχωρεί. Θες να πας να μονάσεις, αλλά δεν τον γράφεις στα παλιά των υποδημάτων σου…».
Να σας θυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής σε παλιότερη συνέντευξή του είχε πει:
«Και εγώ ως παιδί χωρισμένων γονιών έκανα να βγω δυο χρόνια από το σπίτι μου. Καθόμουν πάνω και έβλεπα τα άλλα παιδάκια να παίζουν κάτω στον Υμηττό και δεν κατέβαινα να παίξω μπάλα γιατί ντρεπόμουν που τα άλλα παιδιά ήξεραν πως οι γονείς μου είναι χωρισμένοι.
Λες και έφταιγα εγώ που χώρισαν οι γονείς μου… Γιατί τότε στα παιδιά δεν μας μίλαγαν οι γονείς όπως τώρα μιλάμε οι χωρισμένοι γονείς στα παιδιά μας. Και εγώ καθόμουν σε ένα παράθυρο και έβλεπα τα άλλα παιδάκια να παίζουν μπάλα από κάτω».
Δείτε όσα είπε παρακάτω: