ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιώργος Λιάγκας: ''Η Ελένη Μενεγάκη ήταν η πιο όμορφη της τάξης''

Όσα είπε ο παρουσιαστής

Δέσποινα Άσπρου

Κατά την διάρκεια της χθεσινής της εκπομπής η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως τόσο η ίδια όσο και ο συμμαθητής της Γιώργος Λιάγκας ήταν οι πιο αμίλητοι της τάξης τους.

Την συγκεκριμένη πληροφορία θέλησε να επιβεβαιώσει και ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «το Πρωινό», προσθέτοντας μάλιστα πως όταν πήγαινε δημοτικό πηγαινοερχόταν στο σχολείο μαζί με την Ελένη Μενεγάκη αφού οι δυο τους έμεναν σε απέναντι πολυκατοικίες στον Κολωνό.

«Εγώ ως παιδί ντρεπόμουν να βγαίνω να παίζω με τα άλλα παιδιά ήμουν πολύ μοναχικό άτομο που ακόμα και τώρα είμαι. Ευχαριστώ την Ελένη που το πιστοποιείσαι και η Ελένη ήταν ένα πολύ σεμνό και εσωστρεφές κορίτσι. Εμείς πηγαίναμε στον Κολωνό σχολείο, πηγαίναμε τρεις τάξεις μαζί μετά χωρίσαμε, γυμνάσιο χωρίσαμε γιατί άλλαξα εγώ σχολείο.

Είχαμε την σύμπτωση να μένουμε σε διπλανές πολυκατοικίες και αρκετά μακριά από το σχολείο. Ήταν κανένα δεκαπεντάλεπτο και για να μην πηγαίνουμε μόνο μας πηγαίναμε μαζί με την Ελένη δίναμε ραντεβού στη γωνία και πηγαίναμε ποδαράτα 15 λεπτά και γυρίζαμε. Το σχολείο ήταν μακριά ήταν 15 λεπτά περπάτημα. Πηγαίναμε κάθε μέρα μαζί σχολείο και γυρίσαμε κάθε μέρα μαζί από το σχολείο… δεν κάναμε παρέα. Η Ελένη ήταν η πιο όμορφη του σχολείου, όχι ξανθιά ήταν καστανή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας,

Λίγο αργότερα η εκπομπή «Το πρωινό» του ANT1 ξέθαψε την σχολική φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα με την Ελένη Μενεγάκη και όπως θα δείτε η παρουσιάστρια ήταν πράγματι πανέμορφη!

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση