
Beautiful People team
Η Ελένη Μενεγάκη αυτό το Δεκαπενταύγουστο - όπως και κάθε Δεκαπενταύγουστο - θα είναι με την οικογένειά της στον επίγειο παράδεισό της, στα Άχλα της Άνδρου.
Το καλοκαίρι σημαίνει για την παρουσιάστρια – και για όλους μας - ξεγνοιασιά, χωρίς καθόλου σκοτούρες και απαλλαγμένη από κάθε επαγγελματική σκέψη.
H παρουσιάστρια αφού απολαύσει με τον Μάκη Παντζόπουλο ένα tour στο Ιόνιο, Ιθάκη, Λευκάδα και Κεφαλονιά στη συνέχεια με το σκάφος τους θα επιστρέψουν στα Άχλα της Άνδρου.
Η Ελένη απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα με τα αγαπημένα της πρόσωπα στο Ιόνιο, "αλώνισε" με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της και επέστρεψαν στην Άνδρο προκειμένου να περάσουν όλοι μαζί τον Δεκαπενταύγουστο.
Να σας θυμίσουμε ότι στον επίγειο παράδεισό της, εργάζεται ο γιος της Άγγελος που ήδη έκανε το πρώτο του επαγγελματικό βήμα, αλλά και ο αδερφός της, Θοδωρής.
Κάθε Δεκαπενταύγουστο λοιπόν η Ελένη έχει μία συνήθεια που την τηρεί πιστά και δεν είναι άλλη από το να βρίσκεται πάντα εκείνες τις μέρες στο νησί της.