ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άντζελα Δημητρίου: ''Είναι πολύ δύσκολο για εκείνη''

«Πέθανε μέσα στο σπίτι, δεν ήταν εύκολη κατάσταση καθόλου» πρόσθεσε, ανάμεσα σε άλλα η μάνατζερ της

Δέσποινα Άσπρου

Τρομερά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Άντζελα Δημητρίου αφού  έχασε τη μητέρα της την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου.

Η Βάσω Καπώνη, η μάνατζερ της Άντζελας Δημητρίου, μίλησε στον αέρα του «Super Κατερίνα» την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου και αποκάλυψε πως είναι η τραγουδίστρια μετά το δυσάρεστο γεγονός.

Αρχικά, η Βάσω Καπώνη δήλωσε: «Είναι πολύ δύσκολο για την Άντζελα Δημητρίου. Είχε τεράστιο δέσιμο με τη μητέρα της. Θα το παλέψει και θα το ξεπεράσει, είναι δυνατή».

Να σημειώσουμε πως η αντίδραση της κόρης της τραγουδίστριας, Όλγας Κιουρτσάκη, μετά την γνωστοποίηση του θανάτου της γιαγιάς της ήταν πολύ αιχμηρή και γεμάτη παράπονο.

Αιχμηρή και γεμάτη παράπονο ήταν η πρώτη αντίδραση της Όλγας Κιουρτσάκη, λίγο αφότου έγινε γνωστό πως πέθανε η γιαγιά της, η μητέρα δηλαδή της Άντζελας Δημητρίου.

"Έφυγες και ούτε καν το έμαθα... θα θυμάμαι την τελευταία μας συνάντηση οι τρεις μας!" έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο Facebook η κόρη της γνωστής τραγουδίστριας.

Υπενθυμίζεται ότι τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις Άντζελας Δημητρίου και Όλγας Κιουρτσάκη βρίσκονται στον "πάγο", με τις δύο πλευρές να έχουν απομακρυνθεί μετά από έναν άγριο τσακωμό στην Αμερική όπου πραγματοποιούσε περιοδείες η τραγουδίστρια. 

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση