
Beautiful People team
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με την περιπέτεια του Γιώργου Μαζωνάκη, λίγο πριν τη διακομιδή του στο ψυχιατρικό νοσοκομείο «Δρομοκαΐτειο».
Όπως αναφέρει το Newsbomb, ο αγαπημένος τραγουδιστής βρέθηκε σε σύγχυση χθες το πρωί (14/8), εμφανίζοντας ασυνήθιστη συμπεριφορά που προκάλεσε ανησυχία στο στενό του περιβάλλον.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο καλλιτέχνης, χωρίς να έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης, απευθύνθηκε με έντονο τρόπο σε δικά του πρόσωπα λέγοντάς τους: «Όλοι έξω, φύγετε, είστε έμποροι ναρκωτικών». Η συγκεκριμένη φράση φέρεται να ειπώθηκε σε κατάσταση έντονης ταραχής και αιφνιδίασε όσους βρίσκονταν μαζί του εκείνη την ώρα.
Το περιστατικό έλαβε χώρα σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, με την ένταση και την αποσταθεροποίηση του τραγουδιστή να γίνονται ολοένα και πιο εμφανείς, σύμφωνα πάντα με πηγές που επικαλείται το Newsbomb.
Η μεταφορά του στο Δημόσιο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο έγινε κατόπιν εισαγγελικής εντολής, την οποία – όπως αναφέρεται – αιτήθηκαν η αδελφή και ο πατέρας του. Παράλληλα, εξετάζεται η δυνατότητα μεταφοράς του σε ιδιωτική ψυχιατρική κλινική το προσεχές διάστημα, έπειτα από σχετικό αίτημα της οικογένειάς του.
Έσπασε τη σιωπή του ο Μαζωνάκης μέσα από την ψυχιατρική κλινική «Με τύλιξαν σε μία κόλλα χαρτί...»
Τη δική του εκδοχή για τα όσα διαδραματίστηκαν χθες έδωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης, μέσω επίσημης δήλωσης που μεταφέρθηκε από άτομο του στενού του οικογενειακού περιβάλλοντος. Η δήλωση έχει συνταχθεί από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του, Γιώργο Β. Μερκουλίδη, και έρχεται ως απάντηση στις εξελίξεις που τον οδήγησαν στο ψυχιατρικό νοσοκομείο «Δρομοκαΐτειο».
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης δηλώνει ρητά ότι η εισαγωγή του σε δημόσια ψυχιατρική μονάδα έγινε χωρίς να έχει γνώση ή να έχει δώσει την έγκρισή του. Όπως περιγράφει, επιστρέφοντας στο σπίτι του μετά από μια πρωινή βόλτα, ήρθε αντιμέτωπος με αστυνομικούς, οι οποίοι του ανακοίνωσαν πως, βάσει εισαγγελικής εντολής, έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα για ψυχιατρική αξιολόγηση.
Ο ίδιος υποστηρίζει πως πίσω από την αιφνίδια αυτή κίνηση βρίσκονται συγγενικά του πρόσωπα, με τα οποία έχει ήδη ανοιχτή δικαστική αντιπαράθεση, ενώ είχε σκοπό να κινηθεί νομικά εναντίον τους στις αρχές Σεπτεμβρίου για πολύ σοβαρές, όπως αναφέρει, ποινικές πράξεις.
Ο Γιώργος Μαζωνάκης αφήνει αιχμές ότι η ενέργεια αυτή ήταν προσχεδιασμένη, επιλέχθηκε δε να πραγματοποιηθεί την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, λίγες ώρες πριν την αργία και εν μέσω Σαββατοκύριακου, ώστε να μην έχει τη δυνατότητα άμεσης αντίδρασης.
Χαρακτηριστικά, αναφέρει:
«Βρέθηκα μπλεγμένος σε μια υπόθεση που στήθηκε με χαρτιά και υπογραφές πίσω από την πλάτη μου. Αντιμετωπίζω μια ξεκάθαρα κακόβουλη και ύπουλη ενέργεια, που στόχο έχει όχι μόνο να με φιμώσει, αλλά και να εξυπηρετήσει προσωπικά συμφέροντα εις βάρος μου. Νιώθω θυμό, αλλά παραμένω όρθιος και αποφασισμένος».
Κλείνοντας τη δήλωσή του με μια αναφορά στον Ναπολέοντα, τονίζει:
«Νικητής δεν είναι αυτός που ξεκινά τον πόλεμο, αλλά αυτός που επικρατεί. Είμαι καλά, σωματικά και ψυχικά, και σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη».
Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο Δρομοκαΐτειο το πρωί της Πέμπτης (14/8), μετά από εισαγγελική εντολή, και αναμένεται να ακολουθήσει περαιτέρω αξιολόγηση της κατάστασής του, ενώ η οικογένειά του έχει ζητήσει τη μεταφορά του σε ιδιωτική ψυχιατρική κλινική.