ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το ξεχωριστό δώρο που έλαβε ο πρίγκιπας Archie

Για τα γενέθλιά του

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Μπορεί να πέρασε ένας μήνας από τα γενέθλια του μικρού Άρτσι (συγκεκριμένα γιορτάστηκαν ανήμερα της τελετής στέψης του βασιλιά Καρόλου, στις 6 Μαϊου), ωστόσο πριν λίγο έγινε γνωστό το ιδιαίτερο δώρο που πήρε.

Ο γιος του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έγινε τεσσάρων και ένα από τα δώρα που πήρε, είναι νέο ποδήλατο, το οποίο μάλιστα, τού παρέδωσε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του τοπικού καταστήματος ποδηλάτων ''Mad Dogs & Englishmen''.

Όπως ανέφερε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος Jennifer Blevins, που βρίσκεται στο Montecito της Καλιφόρνιας, ο Βρετανός σύντροφός της και συνιδιοκτήτης του καταστήματος, Martin, θέλησε να δώσει στον μικρό πρίγκιπα ένα ξεχωριστό δώρο γενεθλίων. Χαρακτηριστικά ανέφερε στο περιοδικό PEOPLE: «Πήγε και πήρε ένα από τα μικρά εξειδικευμένα παιδικά ποδήλατά μας - είναι πολύ ωραία μικρά ποδήλατα - και είπε: "Αυτό είναι τέλειο, έχει βοηθητικές ρόδες". Κι έτσι πήγε και πήρε μερικά μπαλόνια γενεθλίων, και πήρε μερικά λουλούδια για τη Meghan και μια κάρτα γενεθλίων, και είπε, "Εντάξει, θα πάω με το ποδήλατο και θα το πάω στο σπίτι τους"».

Όπως ήταν αναμενόμενο, μόλις ο Martin έφτασε στην οικία του δούκα και της δούκισσας του Sussex, η ασφάλεια τόν ρώτησε, αν είχε λάβει πρόσκληση από το ζευγάρι. Εκείνος, είπε την αλήθεια, δηλαδή ότι ήθελε να παραδώσει ένα δώρο για τον μικρό Άρτσι και προφανώς το δώρο του έγινε δεκτό, καθώς έλαβε την απάντηση: «Εκ μέρους του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, του δούκα και της δούκισσας του Sussex, παρακαλώ δεχτείτε τις ειλικρινείς ευχαριστίες τους για το στοχαστικό δώρο, που στείλατε στον πρίγκιπα Archie για τα τέταρτα γενέθλιά του. Το ποδήλατο έφερε πολλή χαρά και εκτιμάται ιδιαίτερα από την οικογένεια. Ζήτησαν να τους μεταφέρω την ευγνωμοσύνη τους για την υπέροχη έκπληξη».

Μπορεί το ποδήλατο να αποτελεί ένα δώρο που είναι σχετικά εύκολο να αποκτηθεί, ωστόσο η κίνηση και ο τρόπος παράδοσης είχαν κάτι το βασιλικό...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση