ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To reunion του Harry Potter

Αφορμή η συμπλήρωση 20 χρόνων από την πρώτη ταινία της σειράς.

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Για πρώτη φορά reunion της πασίγνωστης ταινίας που αγαπήθηκε από εκατομμύρια μικρούς και μεγάλους ανά τον κόσμο ετοιμάζεται με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την πρώτη ταινία της σειράς. 

Daniel Radcliffe, Emma Watson, και Rupert Grint επιστρέφουν, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των ταινιών που αγαπήθηκαν όσο λίγες ταινίες για ένα special του HBO Max, με τίτλο «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά.

Σε αυτό το special θα δούμε την «ιστορία» γύρω από τη δημιουργία των ταινιών, ενώ θα εμπλουτιστεί με νέες συνεντεύξεις και συζητήσεις ανάμεσα στα μέλη του καστ.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HBO Max (@hbomax)

Όπως ανέφερε Tom Ascheim, στέλεχος της Warner Bros: «Αυτή η αναπόληση είναι ένας φόρος τιμής σε όλους εκείνους που άγγιξε τις ζωές τους αυτό το πολιτιστικό φαινόμενο, από το ταλαντούχο καστ και το συνεργείο, που έδωσαν την καρδιά και την ψυχή τους σε αυτό το εξαιρετικό κινηματογραφικό franchise, έως τους παθιασμένους φαν που συνεχίζουν να κρατούν ζωντανό το πνεύμα του κόσμου των μάγων έπειτα από 20 χρόνια».

Με πληροφορίες από lifo.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Media  |  Gossip  |  Viral  |  Κόσμος  |  Harry Potter

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση