ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σακίρα: Καταβεβλημένη και κλαμένη στη Νέα Υόρκη

Με δάκρυα στα μάτια εθεάθη στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Είναι μια από κείνες τις μέρες.. Που είσαι ατημέλητος, έχεις κακή διάθεση και σου φταίνε όλα.. Μια από αυτές τις μέρες ο φωτογραφικός φακός πέτυχε την Σακίρα να μπαίνει σε κατάστημα στη Νέα Υόρκη και να ψωνίζει σε κακή διάθεση και με δάκρυα στα μάτια..

Αμέσως οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου με την Σακίρα να βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Νέα Υόρκη με τους γιους της, λίγες μέρες μετά τη συνέντευξή της στο «Tonight Show Starring Jimmy Fallon».


Απαθανατίστηκε από τον κόσμο που την αναγνώρισε, να είναι με δάκρυα στα μάτια την ώρα που ψώνιζε και μιλούσε με μια άγνωστη γυναίκα. Μάλιστα, προσπάθησε να κρύψει το πρόσωπό της από τις κάμερες με το καπέλο της.

Υπενθυμίζεται ότι στη συνέντευξη στο «Tonight Show Starring Jimmy Fallon», η Σακίρα εξωτερίκευσε τα συναισθήματά της, δίνοντας έμφαση στο πόσο επηρεάστηκε τον τελευταίο χρόνο από τον χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ. Μιλώντας για την επιτυχία του single της «Bzrp Music Sessions, Vol. 53», το τραγούδι που έγινε viral για τις σπόντες στον πρώην ποδοσφαιριστή και τη νέα του σύντροφο, Κλάρα Κία, είπε στον Τζίμι Φάλον, πόσο καλό της έκανε η διαδικασία του να γράφει για τα συναισθήματά της στο χαρτί..

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση