ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Jennifer Aninston: Ποιο κοπλιμέντο σιχαίνεται να ακούει;

«Με τρελαίνει, δεν το αντέχω!»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Η Τζένιφερ Άνιστον έχει διαγράψει μια πορεία ετών στον χώρο της υποκριτικής, και σίγουρα έχει ακούσει και διαβάσει διάφορα κοπλιμέντα, ωστόσο υπάρχει ένα που το σιχαίνεται!

Και μπορεί να είναι ευγνώμων για όλα τα θετικά σχόλια που ακούει, ωστόσο, όπως παραδέχθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue, ένα από αυτά δεν αντέχει να το ακούει. Όπως αποκάλυψε η 54χρονη πλέον σταρ, σιχαίνεται να της λένε ότι είναι όμορφη για την ηλικία της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με τρελαίνει, δεν το αντέχω!».

Όπως εξήγησε η σταρ που αγαπήθηκε μέσα από τα ''Φιλαράκια'', δε συμφωνεί με τη συνήθεια της κοινωνίας, να ορίζει τα άτομα με βάση τους ηλικιακούς δείκτες. Εκείνη πιστεύει ότι πρέπει ο κόσμος να την κρίνει από το ταλέντο και τα επιτεύγματά της και όχι με βάση την ηλικία της.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στη Vogue, η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε ότι στα 54 της χρόνια αισθάνεται καλύτερα στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα από ό,τι στα 20 της χρόνια, εξέφρασε τη φιλοδοξία της να ζήσει στο έπακρο κάθε στάδιο της ζωής.

 

 

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση