ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι γυναίκες ψηφίζουν Jeep Avenger στο θεσμό Women’s World Car of the Year

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Το αμιγώς ηλεκτρικό Jeep Avenger κατακτά ακόμα μια σημαντική διάκριση, αυτή τη φορά από το θεσμό Women’s World Car of the Year (WWCOTY). Οι 63 κριτές το επέλεξαν ως Best Family SUV 2023. Το συμπαγές B-SUV της Jeep βρέθηκε αντιμέτωπο με 12 ακόμα νέα οικογενειακά SUV κερδίζοντας τελικά την εμπιστοσύνη των κριτών.

Ο θεσμός Women’s World Car of the Year αποτελεί το μοναδικό στον κόσμο που αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες δημοσιογράφους αυτοκινήτου. Τα οχήματα αξιολογούνται για την ασφάλεια, τη σχεδίαση, την ευκολία οδήγησης, αλλά και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον που προσφέρουν. Το Avenger εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή χάρη στην επιτυχημένη του σχεδίαση, τις εξαιρετικές εκτός δρόμου ικανότητές και το μικρό περιβαλλοντολογικό του αποτύπωμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της JEEP

Το νέο Avenger είναι ένα συμπαγές SUV με μόλις τέσσερα μέτρα μήκος και τοποθετείται στη ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία των B-SUV. Σχεδιασμένο για δυναμικούς ανθρώπους προσφέρει τεχνολογία, ευρυχωρία και πρακτικότητα, παράλληλα με το μοναδικό στιλ και χρηστικότητα που παραδοσιακά χαρακτηρίζει την Jeep. Με αυτονομία 400χλμ. σε μικτές συνθήκες (WLTP) και περισσότερα από 550χλμ. σε αστικές συνθήκες αξιοποιεί ένα νέο σύστημα που λειτουργεί στα 400V, με ένα ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 115 kW (156hp) και 260Nm που τροφοδοτείται από μπαταρία 54 kWh.

Ο θεσμός Women’s World Car of the Year αποτελεί τη μοναδική διοργάνωση του είδους στον κόσμο που αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες δημοσιογράφους από το χώρο του αυτοκινήτου. Ιδρύθηκε το 2009 από την Νεοζηλανδή δημοσιογράφο, Sandy Myhre, η οποία είναι και η Επίτιμος Πρόεδρος του θεσμού, με την Ισπανίδα Marta García να κατέχει τη θέση του Εκτελεστικού Προέδρου. Ο θεσμός έχει σαν στόχο την αναγνώριση των καλύτερων νέων αυτοκινήτων και να δώσει ισχυρό βήμα στις γυναίκες. Τα κριτήρια είναι τα ίδια όπως αυτά που οδηγούν κάθε οδηγό στην επιλογή ενός αυτοκινήτου. Οι κριτές δεν διαλέγουν «αυτοκίνητο για τη γυναίκα», γιατί τα αυτοκίνητα δεν μπορούν να απευθύνονται μόνο σε συγκεκριμένα φύλα. Τομείς όπως η ασφάλεια, η ποιότητα, η σχεδίαση, η ευκολία οδήγησης και η φιλικότητα προς το περιβάλλον, αποτελούν βασικά κριτήρια για την ψήφιση ενός αυτοκινήτου στο θεσμό.

Μετά την κατάκτηση της κατηγορίας Family SUV στο θεσμό, το Jeep Avenger βρίσκεται μαζί με ακόμα πέντε μοντέλο στον τελικό γύρο για τον τίτλο Women’s World Car of the Year 2023, που θα ανακοινωθεί στις 8 Μαρτίου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Auto: Τελευταία Ενημέρωση