ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μία Mercedes-AMG GT 63 S με εξωπραγματική ισχύ

Οι τεχνικοί της εταιρείας έχουν τοποθετήσει νέο εγκέφαλο ECU

Η εταιρεία Posaidon παίρνει ως βάση την Mercedes–AMG GT 63 S 4-Door Coupe, μετατρέποντάς την σε ένα πραγματικό «φονέα» της ασφάλτου.

Ήδη η εργοστασιακή έκδοση AMG GT 63 S 4-Door Coupe είναι ένα από τα ισχυρότερα σεντάν της αγοράς, καθώς αποδίδει 639 ίππους που της χαρίζουν εκρηκτικές επιδόσεις (0-100 km/h σε 3,2 δευτερόλεπτα και τελική 315 km/h). Φανταστείτε λοιπόν τι γίνεται όταν κάτω από το αμάξωμα ο θηριώδης twin–turbo των 4,0 λίτρων αποδίδει 841 ή 893 ίππους. Πιο αναλυτικά, ο βελτιωτικός οίκος Posaidon προσφέρει δύο πακέτα για το συγκεκριμένο μοντέλο, το RS 830 και το RS 880. Στο μεν πρώτο η ισχύς αυξάνεται κατά +202 PS, στο δεύτερο κατά +260 PS.

Για να επιτευχθεί η εξωφρενική ισχύς οι τεχνικοί της εταιρείας έχουν τοποθετήσει νέο εγκέφαλο ECU, μεγαλύτερους υπερτροφοδότες, ελεύθερης ροής εξάτμιση και μεγαλύτερα intercooler. Σύμφωνα με την Posaidon, η Mercedes–AMG GT 63 S 4-Door Coupe RS 830 χρειάζεται μόλις 2,9 δευτερόλεπτα για το «0-100», ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 347 Km/h.

Το συγκεκριμένο πακέτο, που περιλαμβάνει και βελτιώσεις στο λειτουργικό σύστημα του αυτόματου κιβωτίου, κοστίζει €249.470 και συνοδεύεται από πιστοποιητικό του γερμανικού TUV.

newsauto.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Mercedes  |  Auto

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Η θρυλική Maserati Bora (vid)

Η θρυλική Maserati Bora (vid)

Tην είχε σχεδιάσει ο Giorgetto Giugiaro και έφερε μία σειρά από καινοτομίες για την εποχή της
 |  AUTO
X