ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν πειράζει τη Mercedes το φλερτ του Χάμιλτον με τη Ferrari

Το πήραν πολύ χαλαρά

Στα τέλη του 2020 το συμβόλαιο που έχει ο Λιούις Χάμιλτον με τη Mercedes λήγει. Τελευταία, έχουν ακουστεί διάφορες φήμες που θέλουν τον Βρετανό να είναι σε επικοινωνία με τη Ferrari, ενώ πολλοί έχουν πει ότι ο Χάμιλτον προφανώς και θα ήθελε πολύ να τρέξει με τη Scuderia.

Η Mercedes όπως είναι λογικό, κοιτά τη δουλειά της και δίνει προτεραιότητα στην εξέλιξη ενός κορυφαίου αυτοκινήτου, για να δελεάσει τον έξι φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ένας οδηγός αγώνων πάντα προσπαθεί να είναι στο γρηγορότερο δυνατό αυτοκίνητο και το γρηγορότερο δυνατό αυτοκίνητο, πάντα προσπαθεί να έχει τον καλύτερο δυνατό οδηγό» είπε ο Τότο Βολφ, επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Mercedes όταν ερωτήθηκε για το πως βλέπει το ενδεχόμενο αποχώρησης του Χάμιλτον από τα «ασημένια βέλη» και τη... μετακόμισή του στο Μαρανέλο. Από την άλλη ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Ferrari, Ματία Μπινότο, είπε:

«Μπορούμε να είμαστε απλά χαρούμενοι γνωρίζοντας ότι ο οδηγός που πήρε τα πέντε από τα έξι τελευταία πρωταθλήματα είναι διαθέσιμος στην αγορά το 2021».

Ο Βολφ αυτό που πιστεύει είναι ότι η παροχή ενός εξαιρετικού αυτοκινήτου στους οδηγούς τους είναι από μόνο του ένα πολύ ισχυρό κίνητρο και για αυτό, στηρίζει τις διαπραγματεύσεις του με τους οδηγούς του στην πρόοδο που γίνεται σε τεχνολογικό επίπεδο. Το αν θα μείνει τελικά ο Χάμιλτον ή αν θα φύγει, δεν το γνωρίζει κανείς, ωστόσο για το μόνο που είμαστε σίγουροι είναι ότι η Mercedes θα κάνει τα πάντα ώστε να τον κρατήσει στο γκαράζ της.

Πηγή: gazzetta.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
F1

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

H Zenvo TSR-S εν δράσει (vid)

H Zenvo TSR-S εν δράσει (vid)

Η εταιρεία από τη Δανία έδωσε σε μερικούς τυχερούς την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία οδήγησης της TSR-S
 |  AUTO
Το Ford Bronco και σε έκδοση ST

Το Ford Bronco και σε έκδοση ST

Η παρουσίασή του αναμενόταν μέσα στο Μάρτιο όμως οι δραματικές παγκόσμιες εξελίξεις φαίνεται πως ανάγκασαν στην αναβολή ...
 |  AUTO
<