ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Από βδομάδας τα σπουδαία

Οι εξελίξεις στον προγραμματισμό της Ανόρθωσης μετατίθενται για την ερχόμενη εβδομάδα για όλα τα ανοικτά κεφάλαια.

Σε πρώτο πλάνο, υπάρχει το κεφάλαιο των ανανεώσεων για τους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαια τους. Οι επαφές της διοίκησης Ανδρέα Παντελή με τους Γκάμπριελ, Μίτροβιτς, Ολιβέιρα και Βίκτορ είναι συνεχείς και αναμένεται να ξεκαθαρίσουν θετικά ή αρνητικά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Στον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ έχει υποβληθεί η τελική πρόταση της ομάδας της Αμμοχώστου και περιμένουν την απάντησή του, ενώ ο Νίκολα Μίτροβιτς παρουσιάζεται πιο διαλλακτικός σ’ αυτά που ζητάει. Με τον Ολιβέιρα υπάρχει συμφωνία στο οικονομικό και απομένουν οι υπογραφές στα συμβόλαια, ενώ δεν υπάρχει οριστική κατάληξη ακόμα με Ζοάο Βίκτορ.

Το θέμα με τους δύο Βούλγαρους Μποντούροφ και Μανόλεφ παραμένει και αυτό στάσιμο. Η Ανόρθωση βρίσκεται σε συζητήσεις με τους δύο ποδοσφαιριστές, αλλά για την ώρα το οικονομικό αποτελεί αξεπέραστο εμπόδιο. Στην ομάδα θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια που υπάρχουν για συμφωνία με τους δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Δεδομένο στο κεφάλαιο των αποχωρήσεων είναι πως θα αποτελέσουν παρελθόν στο τέλος του μήνα οι Καμπρέρα, Καλντερόν, Αγκιλάρ και Κόπριβετς. O Ρόνι Λέβι επιζητεί τους αντικαταστάτες τους στο μεταγραφικό παζάρι, χωρίς να πιέζει ο χρόνος.

Το σίγουρο είναι η επιδίωξη για ποιοτική ενίσχυση στην ομάδα της Αμμοχώστου, με στόχο να είναι ανταγωνιστική στη νέα χρονιά που έρχεται.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση