ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ερυθρόλευκη» ανατροπή και προβάδισμα

Δείχνοντας τις αρετές της μετά το πρώτο σετ η Καπάττσος Νέα Σαλαμίνα κράτησε την έδρα και κέρδισε στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» το ΑΠΟΕΛ με 3-1 σετ και πήρε προβάδισμα 2-1 στις νίκες στα ραντεβού για την 3η θέση. Το ΑΠΟΕΛ που τα έδωσε όλα στο πρώτο σετ θα επιδιώξει να ισοφαρίσει τη σειρά την Παρασκευή στο «Λευκόθεο».

Φοβερό βόλεϊ παίχθηκε στο πρώτο σετ με εναλλαγές στο σκορ και υψηλού επιπέδου θέαμα. Το σετ μετά από μάχη οδηγήθηκε στους έξτρα πόντους με το ΑΠΟΕΛ να έχει πιο σωστές επιλογές και να κερδίζει με 26-28 ανοίγοντας το σκορ.

Η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα επανήλθε στο επόμενο σετ και ανεβάζοντας την απόδοσή της κατόρθωσε να κερδίσει με 25-20 ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 1-1. Το ΑΠΟΕΛ  έχασε σε κάποιο στάδιο την επαφή με το σκορ και απώλεσε το σετ.

Η ισοφάριση βοήθησε τους «ερυθρόλευκους» να δείξουν τις αρετές τους στο τρίτο σετ με συνέπεια να το κερδίσουν με 25-23. Το ΑΠΟΕΛ δεν υστέρησε, έχασε όμως κρίσιμες φάσεις και κυνηγούσε πλέον στο σκορ.


Η ανωτερότητα των παικτών του Αντώνη Κωνσταντίνου ήταν εμφανής στο τέταρτο σετ το οποίο κέρδισε σχετικά με άνεση 25-19 και πήρε τη νίκη με 3-1 σετ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» του Φιλίποφ δεν παρουσίασαν το καλό τους πρόσωπο και έχασαν το σετ και τον αγώνα με 3-1.

ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(ΑΝΤ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Χρυσοστόμου, Ντε Μαν, Ζηκάκης, Μπαγιάν, Μάνθα, Προδρόμου – Λίμπερο: Βαρνάβα. – Αλλαγές: Kαλαφάτης, Δημητρίου – Λίμππερο Σιαπάνης.

ΑΠΟΕΛ(Γ. ΦΙΛΙΠΟΦ): Γοδόι, Βέρντι, Γεωργίου, Κνέζεβιτς, Χάσικος, Στρεμπάκοφ – Λίμπερο: Παντελή. – Αλλαγές: Xατζηπαύλου, Κολάς.

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση