ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κύπελλο Πετόσφαιρας: Αλλαγή μέρας στο Σαλαμίνα-Ανόρθωση

Χωρίς κάποια ενημέρωση από τον ΚΟΑ

Ανάρτηση της new.volleyball.org.cy σχετικά με τον αγώνα για την Πετόσφαιρα μεταξύ Νέα Σαλαμίνας-Ανόρθωσης.

Στον αέρα ο αγώνας ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Ανδρών ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ στο Αθλητικό Κέντρο ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ. Χωρίς να γνωρίζει οτιδήποτε ο πρόεδρος Δρ Κώστας Κωνσταντίνου και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠΕ έγινε κλήρωση (αφού γνωστοποιήθηκε ότι λίγες μέρες αργότερα ορίστηκε από την ΚΟΠ να διεξαχθεί την ίδια ημέρα και στις 20:30 αγώνας φουτσαλ ΑΕΛ - ΟΜΟΝΟΙΑ) από αρμόδιο λειτουργό του ΚΟΑ και ο αγώνας μετατέθηκε χωρίς καμία ενημέρωση την ερχόμενη Τρίτη 12 Μαρτίου 2024.

Σημειώνεται ότι η κλήρωση που άκουσον άκουσον πρώτη φορά γίνεται για ορισμό αγώνα, έγινε χωρίς την παρουσία εκπροσώπου της ΚΟΠΕ. Ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ είχε συνομιλία με τον αρμόδιο λειτουργό του ΚΟΑ και τον ενημέρωσε ότι η Ομοσπονδία είναι διατεθειμένη να ορίσει τον αγώνα στις 19:00 τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024, αντί στις 20:15 που είναι καθορισμένος ο αγώνας. Ωστόσο, η θέση του προέδρου της ΚΟΠΕ δεν εισακούστηκε ποτέ.

Ο αγώνας ορίστηκε από την ΚΟΠΕ τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 και με ώρα ενάρξεως στις 19:00 αντί στις 20:15 που ήταν αρχικά ορισμένος.

 

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση