ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έντονη Κυπριακή παρουσία στο στίβο

24sports team

info@24sports.com.cy

Έντονη Κυπριακή παρουσία υπάρχει σήμερα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στο Άμστερνταμ με 8 αθλητές μας να λαμβάνουν μέρος σε 3 διαφορετικά αγωνίσματα.

Στην μάχη για μια θέση στον τελικό ρίχνονται σήμερα οι τρείς αθλητές μας στο άλμα εις ύψος. Οι Κυριάκος Ιωάννου, Βασίλης Κωνσταντίνου και Δημήτρης Χονδροκούκης, θα αγωνιστούν στις 15:10 στα προκριματικά του αγωνίσματος στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου.

Οι τρείς άλτες μας ευελπιστούν να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση που θα τους εξασφαλίσει και το όριο των 2.25μ για τον αυριανό τελικό που ξεκινά η ώρα 17:00.

Η παρουσία των τριών αθλητών μας στο ύψος δεν είναι και η μοναδική εκπροσώπηση, αφού ο Μίλαν Τραίκοβιτς που πραγματοποίησε Παγκύπριο Ρεκόρ στον προκριματικό της Παρασκευής, θα αγωνιστεί σήμερα στις 20:15 στον ημιτελικό των 110μ στα εμπόδια.

Τέλος η Κυπριακή παρουσία για σήμερα ολοκληρώνεται με τον ημιτελικό της σκυταλοδρομίας γυναικών για το 4x100 όπου την Κυπριακή τετράδα αποτελούν οι Ελένη Αρτυματά, Ραμόνα Παπαϊωάννου, Ολίβια και Φιλίππα Φωτοπούλου.

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση