Gastronomos
Το κλασικό κοκτέιλ στην πιο παγωμένη εκδοχή του. Καλοκαιρινό, δροσιστικό και δυνατό ποτό.
Υλικά
40 ml τεκίλα
20 ml χυμός λάιμ
10 ml triple sec
1 φλιτζ. τσαγιού παγάκια
αλάτι
φέτες από λάιμ για το γαρνίρισμα
Διαβάστε τη διαδικασία ΕΔΩ
Gastronomos
Το κλασικό κοκτέιλ στην πιο παγωμένη εκδοχή του. Καλοκαιρινό, δροσιστικό και δυνατό ποτό.
Υλικά
40 ml τεκίλα
20 ml χυμός λάιμ
10 ml triple sec
1 φλιτζ. τσαγιού παγάκια
αλάτι
φέτες από λάιμ για το γαρνίρισμα
Διαβάστε τη διαδικασία ΕΔΩ