ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρόεδρε τράβηξε τ’ αυτί στους υπουργούς - Το κοπελλούι αγχώνει ΔΗΣΥ - ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ

Α. Κωνσταντίνου - Δ. Αγλαντζιάς: «Χρησιμοποιούν θεμιτά - αθέμιτα μέσα για να μην είμαι υποψήφιος»

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΡΟΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΞΟΥΣΙΩΝ

Άσχετοι - αχάπαροι και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ οι Υπουργοί της Κυβέρνησης ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ. Ε, μα πώς να το πούμε και διαφορετικά. Εκτός τόπου και χρόνου, ουδεμία σχέση με την πολιτική και εκτός των άλλων και ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ. Όπως το είπε και καθηγητής Πανεπιστημίου «η Κυβέρνηση είναι παράγωγο πολιτικού υβριδισμού, αποιδεολογικοποιεί και αποταξικοποιεί την πολιτική». Τι πρέπει να κάνουν άλλο για να τους μαζέψει όλους και να τους ΒΑΛΕΙ τις φωνές και να τους τραβήξει τ’ αυτί, αφού εκθέτουν ανεπανόρθωτα την Κυβέρνηση και καταδεικνύουν ότι δεν κάνουν ούτε για να μπαίνουν στις πύλες του Προεδρικού; Εκτός κι αν είναι εντολή του Προέδρου της Δημοκρατίας να ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ τον θεσμό της Νομοθετικής Εξουσίας. Αν το θέλει αυτό, ας μας το πει δημόσια να γνωρίζουμε ότι επιθυμεί να πολιτευτεί μέσω ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΩΝ. Διαφορετικά να τους ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ άπαντες τους Υπουργούς του να ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ πρώτα στο Κοινοβούλιο για την αδιανόητη τους ενέργεια να μην παραστούν στην συζήτηση του κορυφαίου θέματος - ζητήματος, που απασχολεί την Πολιτεία, ήτοι της συζήτησης του κρατικού προϋπολογισμού.

Κι αν δεν το ξέρουν, οι βουλευτές – όποιοι και να είναι όσο κι αν δεν τους γουστάρει οποιοσδήποτε – είναι οι εκπρόσωποι του λαού. Και όταν δεν σέβεσαι την Βουλή, δεν σέβεσαι όλους αυτούς που ΜΑΤΩΝΟΥΝ καθημερινά για να πάρετε εσείς αυτές τις μέρες (12 χιλαιδούλες ευρωπουλάκια), όσα δεν παίρνει εργαζόμενος για ένα χρόνο, να κυκλοφορείτε με οδηγούς και λιμουζίνες, να εξυψώνετε την εγωπάθεια σας και να πηγαίνετε στα κομμωτήρια, στα καφενεία και να μας το παίζετε νάρκισσοι και δήθεν. Άτε ρε ούστ αχάπαροι. Και το θέμα είναι ότι δεν παρέστη ΟΥΔΕΙΣ εκ των Υπουργών – Υφυπουργών (πλην του Υπ. Μεταφορών ΑΛΕΞΗ ΒΑΦΕΑΔΗ που έδειξε ο άνθρωπος ότι διαθέτει τσίπα) ωσάν και έκαναν αντάρτικο. Σου λένε θα κάτσω δυο ώρες να ακούω ομιλίες των αρχηγών των κομμάτων; Ου βαρκούμαι όπως λένε και κάποιοι νεαροί… Ε, μα αν δεν σας αρέσει αυτή δουλειά μπορείτε να πάτε σπίτι σας ή να επιστρέψετε στις εργασίες σας. Δεν θα ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ εσείς τους θεσμούς επειδή είστε ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.

ΑΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΜΑΚΗ ΚΕΡΑΥΝΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΣΟΥ

Και αν από όλους τους άλλους ανίδεους - απολίτικους Υπουργούς, τα περιμέναμε από τον έμπειρο Υπουργό Οικονομικών ΜΑΚΗ ΚΕΡΑΥΝΟ, ουδέποτε αναμέναμε τέτοιο ΟΛΙΣΘΗΜΑ. Σοβαρός, μετρημένος και κυρίως με σεβασμό στους θεσμούς, μας ΣΟΚΑΡΕ η ΑΠΟΥΣΙΑ του. Αν δεν έχει τις βιολογικές αντοχές να αντεπεξέλθει, καλύτερα να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ και να δώσει την σκυτάλη σε κάποιον άλλο, παρά να ΑΜΑΥΡΩΝΕΙ την ιστορία του και κυρίως την υστεροφημία του. Κατέγραψαν ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ και σε κανένα Κοινοβούλιο κράτους Προεδρικής Δημοκρατίας - αδιανόητο θα ήταν και για την Βουλή του Τζιμπουτί - Μαδαγασκάρης και νήσου Άου - Άου να μην παραστεί η Κυβέρνηση στην συζήτηση της κορυφαίας κοινοβουλευτικής στιγμής - δεν συνέβη κάτι αντίστοιχο. Τέλος πάντων, μ’ αυτά κατέδειξαν ότι ΟΥΔΕΙΣ ΑΞΙΖΕΙ να φέρει τον τιμητικό τίτλο, του μέλους Κυβέρνησης και αυτή η πράξη τους καταδεικνύει ότι η πατρίδα μας περνάει περίοδο ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Φανταστείτε πως χειρίζονται τα σοβαρά και περίπλοκα ζητήματα… Και μετά παραπονιούνται ότι δεν τους στηρίζει ο ΔΗΣΥ, η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και οι άλλοι. Αφού εσείς τους ΦΤΥΝΕΤΕ. Στον Ναό της Δημοκρατίας δείχνουμε σεβασμό, διαφορετικά επέρχεται και στην προκειμένη η αντίστοιχη της ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΣ. Τα χάπια μου τα Γεροσχηπιώτικα τα Χριστοδουλιδικά.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΙΕΣΕΙΣ

Αμάν. Πολυβολισμούς κατά ριπάς εξαπέλυσε ο δήμαρχος Αγλαντζιάς ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ο οποίος παρουσιάζεται πικραμένος, ενοχλημένος και εν πολλοίς οργισμένος, για την μεταστροφή του ΔΗΣΥ, που πλέον δεν τον θέλει να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Λευκωσίας. Μας πληροφόρησε και μας προέτρεψε να το καταγράψουμε για να παραμείνει στην ιστορία και να πληροφορηθούν και οι Λευκωσιάτες ότι «χρησιμοποιούν θεμιτά και ΑΘΕΜΙΤΑ μέσα για να με πείσουν να μην είμαι υποψήφιος. Θέλω να αποφασίσω με τους δικούς μου όρους». Τα υπόλοιπα προφανώς και θα τα ανακοινώσει ο ίδιος – κατά πάσα πιθανότητα σήμερα – περί της απόφασης του αν θα κατέλθει ως ανεξάρτητος υποψήφιος για την Δημαρχία της πρωτεύουσας.

Πάντως το πρόσωπο των ημερών ΑΓΧΩΝΕΙ ΔΗΣΥ - ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ, αφού ανεξάρτητη υποψηφιότητα του (έχει πάντως κόμμα έτοιμο να τον στηρίξει), ενδεχομένως να περιπλέξει τα πράγματα και να προκαλέσει ΣΩΡΕΙΑ προβλημάτων στην συμμαχία των 3 ΔΗ. Ωστόσο ο Αντρίκκος με σαρκαστικό τρόπο (ρε μπας και επηρεάστηκε που συνομιλούσε με τον ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ;;;) επισήμανε «μα φοβούνται τα τρία μεγάλα - τεράστια κόμματα, το ΚΟΠΕΛΛΟΥΙ;» Σημειώνουμε, ότι το υποκοριστικό χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από αντιπάλους του Κωνσταντίνου, ως επιχείρημα για να αποδομηθεί η υποψηφιότητα του και να στηριχθεί από τον ΔΗΣΥ, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ. Θα γραφτεί στην ιστορία η έκφραση κοπελλούι, που αντιπροσωπεύει την απαξιωτική στάση των κομμάτων έναντι σε νεαρά στελέχη.

ΤΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΔΗΣΥ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Εκ των πραγμάτων η απόφαση του Α. Κωνσταντίνου θα είναι ΚΡΙΣΙΜΗ και ίσως προκαλέσει και αλυσιδωτές προεκτάσεις στα εσωκομματικά, ιδιαίτερα του ΔΗΣΥ. Ε, φανταστήκατε να είναι υποψήφιος απέναντι από τον ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ και τον ΑΚΕΛικό υποψήφιο και να τους κερδίσει το κοπελλούι της Αγλαντζιάς; Και πάλι αν χάσει την Δημαρχία Λευκωσίας η συμμαχία ΔΗΣΥ - ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ από τον υποψήφιο του ΑΚΕΛ πάλι δεν θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΓΜΑ πρώτα για τον ΔΗΣΥ και σε λιγότερο βαθμό για ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ. Μην ξεχνούμε ότι στην περιβόητη δημοσκόπηση του ΔΗΣΥ, που κατά την ηγεσία του θα αποτελούσε ΚΡΙΤΗΡΙΟ για την επιλογή του υποψηφίου του κόμματος, ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ κέρδισε κατά κράτος, με σημαντική διαφορά ΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑ και προβεβλημένα στελέχη, όπως οι τέως Υπουργοί Εμπορίου - Εσωτερικών – άμυνας ΠΗΛΕΙΔΟΥ - ΝΟΥΡΗ - ΠΕΤΡΙΔΗ, οπόταν διαθέτει σχετικό έρεισμα, εξ ου και τον επέλεξε αρχικά ο ΔΗΣΥ. Καλά ξεμπερδέματα, με το κοπελλούι να ΑΓΧΩΝΕΙ αρκετούς και να κρέμονται από τα χείλη του.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Το περιοδικό POLITICO – φαντάζομαι δεν το θεωρούν οι ευαισθητούληδες – τηλεπιστήμονες και λοιποί, ως λαφαζάνηδες - αναφέρθηκε σε σκάνδαλο με την ΑΠΟΡΡΙΨΗ 215 εκατομμυρίων δόσεων εμβολίων κατά κορωνοιού αξίας 4 δισεκατομμυρίων Ευρώ στα σκουπίδια. Κι ακόμη οι χώρες μέλη της Ε.Ε θα πληρώνουν μέχρι το 2027 τον επονομαζόμενο ΦΟΡΟ PFIZER (για να ευλογήσουμε τα υπαρκτά μας γένια το επισημάναμε προ πολλού) αφού θα αγοράζουν τα εμβόλια χωρίς να τα χρησιμοποιούν… Τι μας λένε όλοι οι φανατικοί Ευρωπαϊστές, που τους λέμε ότι το κράτος των Βρυξελλών κατέστη ένα τεράστιο μαφιόζικο άντρο που λυμαίνεται το χρήμα των βασανισμένων Ευρωπαίων εργαζόμενων; Αλλά κι αυτή η ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΙΕΝ, αμάν - αμάν. ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ κατάφερε να φτωχοποιήσει τους Ευρωπαίους. Μετά ψάχνετε γιατί θέλουν να παρακολουθούν τους δημοσιογράφους. Ε, μα για να επιβάλουν την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ των Βρυξελλών και να λυμαίνονται ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ το χρήμα. Τώρα θα θέλαμε να ξέρουμε όλοι αυτοί οι κινδυνολόγοι- τηλεπιστήμονες – που ενέσπειραν τον φόβο περί κορωνοιού θα έχουν το θάρρος να απολογηθούν; ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ γιατί οι συνειρμοί είναι συντριπτικοί και α περί συνωμοσιολόγων καταρρίφθηκαν. Αχ πως το λέει ο μεγάλος ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ στον ομορφονιό ΝΙΚΟ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟ; «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη»

ΥΓ: Κι επειδή τα Μέσα Μαζικής εξημέρωσης και οι δημοσιογράφοι μεσημβρινών και απογευματινών εκπομπών, καταπατούν την αλήθεια- δεοντολογία, γιατί τους έπαιρνε ταξιδάκια στις Βρυξέλλες όταν ήταν εκπρόσωπος τύπου του Ευρωκοινοβουλίου η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ, να τους πληροφορήσουμε ότι η Βουλή απάντησε αρνητικά στην επιστολή της για να προσδιορίζεται ως βουλευτής του ΒΟΛΤ. Κι επειδή το επισημάναμε προ ημερών, να το επαναλάβουμε ότι πρέπει να προσδιορίζεται ως ανεξάρτητος βουλευτής η φίλη σας ΑλΑττα. Εκτός κι αν βάλει τα γαλαζούθκια των ντελιβεράδων της γνωστής πλατφόρμας, οπόταν θα είναι γνήσια VOLTατζού.

ΥΓ: Η θεσπέσια καλλίπυγος αποχαιρέτισε τον πολιτικάντη και πήγε ταξίδι για να τον εκδικηθεί γιατί κι αυτός έκανε παρασπονδία. Μια σου και μια μου όπως περιγράφουν και τα ζώδια. Κι αυτός μετανοημένος της άδει περιπαθώς το άσμα του παμμέγιστου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟΥ «μην φεύγεις μη / με πόνο σου φωνάζω / σαν ναυαγός στο κύμα σ’ αγκαλιάζω / μη φεύγεις μη με δάκρυα στο λέω/  το λάθος μου θα ‘ ναι το τελευταίο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση