ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ: Αναβίωση του μίνιμουμ προγράμματος - Χατζηγεωργίου ο αντι-Τορναρίτης

5 υποψήφιοι Δήμαρχοι στην Λεμεσό - Ρούχα μαζί που πλύθηκαν και έχουνε γίνει ροζ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΒΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΠΡΙΓΚΙΠΑ

• Διαλύθηκαν οι διακριτοί ρόλοι στην Δημοκρατία. Βιάστηκε κάθε έννοια πολιτικού ορθολογισμού. Για χατίρι μιας απροσδιόριστης έννοιας περί νίκης ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ βίασαν την Δημοκρατία που επιβάλλει να δίνεις στην κοινωνία προτάσεις στηριγμένες στην ιδεολογία, τις αρχές και των τοποθετήσεων σου. Δεν διδάχτηκαν από την ιστορία ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ παρά το ότι είχαν και οδυνηρές εμπειρίες. Δεν ταιριάζουν τα χνώτα των δυο κομμάτων και η οποιαδήποτε συνεργασία τους στο παρελθόν έφερε πρόσκαιρες επιτυχίες, που καθίσταντο ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ και προκαλούσαν σε ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ τεράστια και αλυσιδωτά προβλήματα.

ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΚΕΛ - ΣΥΜΠΟΛΙΤΟΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

• Εφηύραν σε παγκόσμια πρώτη τον όρο ΣΥΜΠΟΛΙΤΟΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, αφού οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του ΔΗΚΟ, που είναι συγκυβερνών κόμμα θα ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΝ τα έργα της Κυβέρνησης και στο ακροατήριο η κόκκινη ηγεσία τι θα κάνει; Θα γιουχαΐζει τον υποψήφιο που στηρίζουν ή θα χειροκροτεί το έργο της Κυβέρνησης; Και λίγο αργότερα σε άλλη ευκαιρία τους ίδιους Υπουργούς και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα τους αποδοκιμάζει και θα τους κατηγορεί. Αλλά και οι υποψήφιοι που προέρχονται από το ΑΚΕΛ θα κατηγορούν τους ΑΝΑΛΓΗΤΟΥΣ υπουργούς και ο Πρίγκιπας και η παρέα του θα χειροκροτούν, και στις δικές τους ομιλίες θα απορρίπτουν όσα λένε οι υποψήφιοι Δήμαρχοι τους; Ξέρετε δεν υπάρχει τάιμ-άουτ στην πολιτική, αλλά ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. Η αναβίωση του μίνιμουμ προγράμματος σε όλο του το μεγαλείο. Όπως άδει με ασίγαστο πάθος και ο μέγιστος ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΩΚΑΣ «ρούχα μαζί που πλύθηκαν / κι έχουνε γίνει ροζ». Αν θέλετε για το ΑΚΕΛ και τον ΣΤΕΦΣΤΕΦ που βαυκαλίζεται για αλλαγές στο κόμμα και νέα εποχή, να πούμε ότι προσφέρει ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ. Κι όλα αυτά η καταπάτηση των προσανατολισμών - προσπαθειών για να πετύχουν τι; Να εκλέξουν κάποιους μουκτάρηδες ή όπως θα τους ονομάζουμε πλέον καντουνομέτρες, αφού οι αρμοδιότητες τους θα είναι πλέον περιορισμένες.

 ΣΤΟ ΔΗΚΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ 

•  Πιστεύουν οι ΔΗΚΟικοί ότι θα καλύψουν τις αδυναμίες τους και τον όλεθρο που επέρχεται, σε συνεργασίες με όποιο τους γνέψει. Τελικά ο ύμνος του ΔΗΚΟ θα πρέπει να είναι το άσμα που ερμηνεύουν οι αοιδοί ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΣ-ΣΟΦΙΑ ΒΟΣΣΟΥ «όπου φυσάει ο άνεμος πάω/ γίνομαι άνεμος». Για την Λεμεσό η απόφαση του ΔΗΚΟ για στήριξη ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΜΕΥΤΗ ήταν ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ προ πολλού, αφού ο μεν ΑΘΩΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ (ανήκει στο Πριγκιπάτο) ο επονομαζόμενος και χαρουπόμελος, εγκαταστάθηκε στο γραφείο του αρχιτέκτονα εκ Λεμεσού και σχεδίαζε την επικοινωνιακή του στρατηγική (από τα τεράτσια, στην επικοινωνία, ένα τσιγάρο… δρόμος). Βλέπετε ο Αρμεύτης φαίνεται να έμαθε καλά το άρμεγμα και επενδύει αρκετά (ο πράκτορας της ΞΥΠ μας πληροφορεί ότι ρέει αφειδώλευτα το χρήμα) για να εκλεγεί ως Δήμαρχος Λεμεσού. Στηρίζεται και από Συναγερμικούς, όπως η οικογένεια ΝΙΚΑΡΟΥ (αρχιτέκτονας ο Τζον Αρμ - εργολήπτης ο συνονόματος του γαμπρουλάς ΜΙΣΙΡΛΗΣ, όλο και σε κάποιο πύργο θα συναντηθούν…), ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΧΑΜΠΟΥΛΑΣ και άλλοι γαλάζιοι.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ – ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΕ ΔΩΡΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

• Από πλευράς ΔΗΣΥ έμειναν χάσκοντα, όπως λένε και στους Τρούλους, αφού προηγουμένως ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΑΝ τις διαδικασίες που καθόρισαν (περί δημοσκοπήσεων) και θα πορευτούν με τον νυν Δήμαρχο ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ, που να υπενθυμίζουμε σε κάποιους ότι είναι ΕΔΕΚίτης. Αντίπαλοι Αρμεύτη-Νικολαίδη θα είναι οι:

• ΔΩΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ - Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς - στέλεχος του ΔΗΚΟ που θα προσφέρει εκπλήξεις με στήριξη κομμάτων που θα του δώσουν δυναμική. *ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, επικοινωνιολόγος, ιδοοκτήτης της Cypronetwork, (προέρχεται από την κεντροαριστερά) και ενδεχομένως να στηριχθεί από ΕΔΕΚ-Κυνηγούς. ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: πρώην βασιλιάς Καρνάβαλος - που θα πάρει αρκετούς κουλτουριάρηδες Λεμεσιανούς ψήφους από το πνευματικό - πολιτιστικό κομμάτι της συμπρωτεύουσας.

• Με 5 υποψήφιους στην Λεμεσό ενδέχεται να εκλεγεί κάποιος συγκεντρώνοντας γύρω στο 25 % των ψήφων, αν δε ληφθεί υπόψη και η αποχή που θα αγγίξει το 50%, τότε μιλάμε για δημοκρατία της πλάκας. Όσον αφορά τα περί Λεμεσιανών, μάλλον οι Δημοτικές εκλογές θα μετατραπούν κάτι σαν εκδήλωση καρνάβαλου με το περιβόητο τελαπόνγκο να δονεί την ατμόσφαιρα και με τόσους μασκαράδες που θα περιφέρονται.

ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΣΤΕΦΣΤΕΦ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΩΣΤΑ Ή ΚΑΥΚΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ

• Σημειώνουμε ότι στο ΑΚΕΛ τις τελευταίες μέρες έγινε ΧΑΜΟΣ, αφού η περιβόητη ατάκα που εκστόμισε ο Γενικός Γραμματέας «ότι λαμβάνουμε υπόψη τις τοπικές κοινωνίες» πήγε του βρόντου και ήταν παρά ένα ακόμη παραμύθι, φληνάφημα και αερολογία. Όπως μας ενημερώνει ο Τμηματάρχης Υψηλής πολιτικής της ΞΥΠ, που φοράει πάντα κόκκινη φανέλα, σύντροφοι εκ Λεμεσού (ηγετικά στελέχη της Επαρχιακής Γραμματείας και σημαίνοντες ολοκόκκινοι) κατέβησαν την περασμένη βδομάδα στην κόκκινη πολυκατοικία, συνοδευόμενοι από πολίτες διαφορετικών αποχρώσεων και κομματικών προελεύσεων και επισήμαναν στον ΣΤΕΦΣΤΕΦ, ότι με στήριξη από το ΑΚΕΛ υποψηφιότητας του βουλευτή ΚΩΣΤΑ ΚΩΣΤΑ θα είχαν την νίκη στο τσεπάκι και μάλιστα με ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ.

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΑΠΌ ΤΟ ΑΚΕΛ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ;

• Προφανώς ο ΣΤΕΦΣΤΕΦ, όπως και ο Πρίγκιπας είχαν ΚΛΕΙΣΕΙ το ντιλ (μα θα πάρει το ΑΚΕΛ καμιά σουίτα στους πύργους που σχεδιάζει ο Αρμεύτης;) προηγουμένως και ΑΠΕΡΡΙΨΕ την πρόταση. Όμως η ηγεσία του ΑΚΕΛ είχε και άλλη ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΟΛΟΚΟΚΙΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. Και πάλι όμως στην συνείδηση του ΣΤΕΦΣΤΕΦ και στην νέα τάξη πραγμάτων στην κόκκινη πολυκατοικία, το κόκκινο ΞΕΘΩΡΙΑΣΕ και προτιμούν το ΡΟΖΟΥΛΙΝΙ με στρασάκια. Ο Βουλευτής ΑΝΤΡΟΣ ΚΑΥΚΑΛΙΑΣ με ευρεία απήχηση στην κοινωνία της Λεμεσού θα ήταν ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ. Φευ όμως. Φαίνεται ότι και πάλι δεν αρκεί η κόκκινη ιδεολογία, αλλά υπερισχύει πάντα ο σύγχρονος θεός κομμάτων-ανθρώπων-κοινωνιών. Το χρήμα… Οι φωνές για αριστερούς υποψηφίους χάνονται στον ορυμαγδό των συμφερόντων που ισοπεδώνουν οριζόντια την πολιτική ζωή. Καλά τόση ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ των αριστερών από το ΑΚΕΛ που πάντα ψάχνουν δεξιούς για να στηρίξουν φτάνει στα όρια της πολιτικής παράνοιας και χρήζει αντιμετώπισης από ψυχιάτρους (καλημέρα στον Πρόεδρο της ακαδημίας γραμμάτων-τεχνών ΑΝΤΡΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που συμμερίζεται την άποψη μου).

ΤΑΚΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΕΛΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

• Στα πλαίσια αυτά και στην προσπάθεια να υπάρχει έστω και για την τιμή των όπλων, κάποιος αριστερός υποψήφιος στο ΑΚΕΛ, ογκούνται οι φωνές για να κατέλθει ως υποψήφιος Δήμαρχος Λευκωσίας ο πρώην Ευρωβουλευτής ΤΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ. Θεωρείται από τους υποστηρικτές της υποψηφιότητας του παρουσιαστή της περίφημης εκπομπής «χωρίς πλαίσια» ότι θα μπορέσει να είναι άξιος αντίπαλος του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΣΥ ΝΙΚΟΥ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ που θα είναι υποψήφιος του ΔΗΚΟ. Τι είπατε; Ξεχάσαμε τον ΔΗΣΥ; Γιατί ακούσατε επίσημη ανακοίνωση στήριξης από ΔΗΣΥ; Παγκόσμια πρωτοτυπία που μόνο το ΔΗΚΟ θα μπορούσε να κάνει. Τέλος πάντων ο Τάκαρος, εμείς στις πάλαι ποτέ αναφορές μας σε στήλες τηλεκριτικής (ναι ρε είμαστε παμπάλαιοι) του δίναμε το προσωνύμιο ΑΔΩΝΙΣ (αγαπημένος της Αφροδίτης) της πολιτικής, μπορεί να παίξει επιτυχώς, τον ρόλο αντιΤορναρίτη. Έτσι, για να μην πλασάρετε αυτοβούλως κάποιος άλλος ΑΔΩΝΗΣ (ΓΙΑΓΚΟΥ) ότι θα στηριχθεί από το ΑΚΕΛ σαν Δήμαρχος πρωτευούσης. Γνωστός επενδυτής και πλακατζής ο διαφανοκέφαλος και στους Οικολόγους το εξέλαβαν σαν πλάκα του Άδωνη Γιάγκου, την οποία υιοθέτησαν αβρόχοις ποσίν…δημοσιογράφοι.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Το σκληρό ΔΗΚΟ (Ορφανίδης-Μυλωνάς-Κουλίας) είναι αναστατωμένο και θα το εκφράσει την ερχόμενη βδομάδα με πύρινες ομιλίες κατά την συζήτηση των προϋπολογισμών. Μπορεί ο Πρίγκιπας να απασχολείται με τις δημοτικές εκλογές, αλλά ετοιμάζονται ΔΗΚΟικοί βουλευτές να ΚΡΑΞΟΥΝ, να διαμαρτυρηθούν και να ξεσκίσουν τα ιμάτια τους για την αυτοπρόσκληση ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ να επισκεφθεί την Τουρκία και να συναντήσει τον Ερντογάν. Υπό άλλες συνθήκες και με διαφορετικό Πρόεδρο Δημοκρατίας που εκστόμιζε κάτι τέτοιο, η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ θα βρισκόταν σε εξέλιξη από το Πριγκιπάτο ντε λα Στρακκέ και θα επεκτεινόταν σε όλο το ΔΗΚΟικό κατασκεύασμα. Ο δε ΧΡΥΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ που ελίχθηκε προχθές σε σχετική ερώτηση, θα φορούσε τα χακί του και η ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ με τον ΠΑΝΙΚΟ ΛΕΩΝΙΔΟΥ θα ετοίμαζαν τα κουμπούρια και τα γιαταγάνια. Τώρα άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει που λέει και ο ποιητής.

• ΥΓ: Η θεσπέσια καλλίπυγος επανήλθε και παρέσυρε πάλι στα δίκτυα της τον πολιτικάντη με λογάκια - υποσχέσεις υπό την συνοδεία του άσματος που άδει περιπαθώς ο τροβαδούρος της αγάπης ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ «πιο καλή η μοναξιά / από σένα που δεν φτάνω / μια σ’ αγγίζω / μια σε χάνω / πιο καλή η μοναξιά»

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση