ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πολιτική αγυρτεία για δημοτικές - Ο Περδίκης ζητά την έδρα από Ατταλίδου

Όλων των ειδών οι κομματικοί συνδυασμοί και παραλλαγές

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Ο ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

Ο ορισμός της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΥΡΤΕΙΑΣ (κομπογιαννιτισμός - κάτι ψεύτικο) θα επεξηγείται πλέον στα Πανεπιστήμια από την στάση των κομμάτων στις δημοτικές εκλογές, όπου είναι διατεθειμένοι να καταπατήσουν κάθε έννοια ιδεολογίας, θέσεων προσανατολισμών, απλώς και μόνο για να εκλέξουν κάποιους Δημάρχους. Ήτοι να τακτοποιήσουν τους πελάτες τους και να έχουν πρόσβαση στο ρουσφέτι. Απίθανα πράγματα συμβαίνουν καθημερινά, με συνεχείς συσκέψεις - συναντήσεις και έντονο παρασκήνιο, στο οποίο προφανώς διεξάγεται ανατολίτικο παζάρι. Και ποιος τους είπε ότι θα τους ακολουθήσουν οι ψηφοφόροι σε όποιους υποδείξουν ή στηρίξουν μέσω συμμαχιών; Προσέξτε όμως ΑΝΝΙΤΑ - ΣΤΕΦΑΝΕ - ΝΙΚΟΛΑ μην ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝ και τα ποσοστά των κομμάτων σας στις Ευρωεκλογές από την αγυρτεία (στο πεζοδρόμιο λέγεται διαφορετικά, προσδιορίζεται από αλλαγές μέρος του σώματος…) που επιδεικνύεται.

ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΑΚΑΡΠΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΗΣΥ - ΔΗΚΟ

Όλων των ειδών οι συνδυασμοί είναι στην ημερησία διάταξη. Χθες ολημερίς τα γραφεία του Κοινοβουλίου και της Προέδρου του σώματος μετατράπηκαν σε μαγειρεία με συνεχείς συναντήσεις της Προέδρου του ΔΗΣΥ συνεπικουρούμενη από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο ΕΥΘΥΜΙΟ ΔΙΠΛΑΡΟ, κατά περίπτωση βουλευτές του κόμματος (ΝΙΚΟ ΣΥΚΑ - ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΟΥΛΑ, με αντιπροσωπεία του ΔΗΚΟ υπό τον Πρόεδρο ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ και τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο ΠΑΝΙΚΟ ΛΕΩΝΙΔΟΥ σε μια προσπάθεια να αναζητηθούν συμμαχίες. Άκαρπες οι προσπάθειες και αφέθηκε να δοθεί μια ακόμη ευκαιρία σήμερα σε συνάντηση προ της Ολομέλειας της Βουλής, για να εξευρεθούν κοινές συνισταμένες. Δύσκολο έως ακατόρθωτο ιδιαίτερα για Λευκωσία όπου ο ΔΗΣΥ ψηφίζει ΑΝΤΡΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και το ΔΗΚΟ θέλει άλλο. Αλλά και Λεμεσό ο ΔΗΣΥ πάει με ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ και το ΔΗΚΟ προς ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΜΕΥΤΗ. Στον δε Στρόβολο ο ΔΗΣΥ ψηφίζει ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΓΚΗ και το ΔΗΚΟ δεν αποφασίζει ενώ περιμένει υπομονετικά ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗΣ.

Προσέξετε όμως το κυριότερο που απορρέει από τις συναντήσεις Ενδέχεται να δούμε συμμαχίες ΔΗΣΥ - ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ - ΕΔΕΚ, ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ και όλες τις παραλλαγές που μπορούν να επιτευχθούν με άπαντες τους συνδυασμούς. Τι είναι αυτό; Κόμματα είστε ή μπουρδέλα που λειτουργούν χωρίς αρχές και όρια και όποιος θέλει, μπαίνει και εκτονώνεται. Καταλάβετε ότι οι παραστάσεις σας δεν κόβουν πλέον εισιτήρια, οπόταν τα θέατρα σας θα οδηγηθούν σε πτώχευση.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΑ - ΟΥΝΑ ΤΟΥ ΔΗΚΟ ΜΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ

Άλλη μια απόδειξη ότι το ΔΗΚΟ παραμένει πιστό στις ιδέες του απλά οι άλλοι αλλάζουν. Παραμένει έτοιμο να ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ στις δημοτικές εκλογές με όποιο του προσφέρει περισσότερα. Το πολιτικό άλα ούνα άλα ντούε ΔΗΚΟικός το εφηύρε. Άσε που λένε ότι έβγαλαν όλες τις λάμπες έξω από το στρατηγείο στην Γρίβα - Διγενή και έβαλαν κόκκινες led. Ε , μα για ξέρουν και οι αρχηγοί των κομμάτων που να απευθυνθούν όταν θα θέλουν να ξεθυμάνουν. Μην ψάχνετε μετά γιατί θα είστε τέταρτοι και καταπονημένοι στις διπλές εκλογές. Αφού όποιος σας γνέψει… ακολουθείτε. Και ποιος θα μας πληροφορήσει από το Πριγκιπάτο όταν θα βρίσκονται στις κοινές συγκεντρώσεις με τους ΑΚΕΛικούς για στήριξη δημάρχων πως θα συμπεριφέρονται, τι θα λένε. Θα εκθειάζουν την Κυβέρνηση και οι κόκκινοι θα την κατηγορούν; ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ λέγεται… Θα μπορούσε φυσικά αντί ΔΗΚΟ να βάλετε στο ίδιο μοτίβο και την ΔΗΠΑ, η οποία σαν γνήσιο ΓΕΝΟΣΗΜΟ έχει την ίδια δράση και ενδεχομένως, όπως και ισχύει και στα χάπια, τις ίδιες παρενέργειες.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ - ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Ας μεταφέρουμε όμως και μερικά ευτράπελα που συμβαίνουν στις συναντήσεις και περισυνέλεξαν οι πράκτορες της ΞΥΠ. Το κορυφαίο ακούστηκε από ΔΗΚΟικό ο οποίος επισήμανε ότι δεν πρέπει να τους καταλογίζουν τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ ως ημέτερο, αφού είναι ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟΣ. Ο Πρίγκιπας, απλώς μειδίασε.

Ο ΔΗΣΥ στην επαρχία Λάρνακας , στην πόλη της Προέδρου του κόμματος ψάχνει ακόμη υποψήφιο αφού κανείς δεν θέλει να αντιπαραταχθεί με τον ΑΝΤΡΕΑ ΒΥΡΑ, άλλως Μακάριο, ο οποίος υποστηρίζεται από ΟΛΟΥΣ τους κεφαλαιοκράτες- επιχειρηματίες – δεξιούς της πόλης (είδατε εσείς επιχειρηματία να στηρίζει κάποιον χωρίς συμφέρον ή λόγω προσβάσεων για να κάνει τις δουλειές του;) και συγκεκαλυμμένα από την ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, λόγω του κοινού επικοινωνιολόγου. Για την Προεδρία του Επαρχιακού Συμβουλίου θα θέσει υποψηφιότητα ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ (Δήμαρχος Αραδίππου) και θα βρει αντίπαλο τον απέναντι τον ΑΓΓΕΛΟ ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ που στηρίζεται από ΑΚΕΛ. Στην Πάφο επιμένουν για ΕΥΡΟ ΛΟΙΖΙΔΗ οι ΔΗΚΟικοί με αντίπαλο τον Συναγερμικό ΦΑΙΔΩΝΑ ΦΑΙΔΩΝΟΣ. Ο Εύρος Λ. σε περίπτωση υποβολής υποψηφιότητα θα έχει στήριξη και από ΕΔΕΚ αλλά και το 30% των δυσαρεστημένων Συναγερμικών. Ο ΦαιΦαι όμως είναι τσακάλι και θα δαγκώσει…

ΟΧΙ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΒΟΛΤ - ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΠΕΡΔΙΚΗΣ

Πάμε και στα ωραία. Την πρώτη (πολιτική ) κρυάδα υπέστησαν οι φωτοΒΟΛΤαικοί, αφού ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ στην χθεσινή σύσκεψη των αρχηγών ή εκπροσώπων κομμάτων, η επιθυμία τους να καταστούν κοινοβουλευτικό κόμμα. Εισέπραξαν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΧΙ από ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και τους άλλους κομματικούς εκπροσώπους, οπόταν η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ θα ονομάζεται ως ανεξάρτητη βουλευτής και προφανώς όχι εκπρόσωπος των ντελιβεράδων της λύσης (VOLT). Ακόμη στην χθεσινή σύσκεψη παρουσιάστηκε επιστολή από τον Πρόεδρο των Οικολόγων ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΡΔΙΚΗ που ζητούσε από την Βουλή να αφαιρέσει την ιδιότητα του μέλους Κοινοβουλευτικών Επιτροπών από την ΑλΑττα , αφού θα διορίσει άλλους βουλευτές ως εκπροσώπους του κόμματος. Όπερ μεθερμηνευόμενο εμμέσως, αλλά με σαφή τρόπο ο Περδίκης ζητάει από την Ατταλίδου να ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ στους Οικολόγους, αφού δεν τους εκπροσωπεί και την υφάρπαξε με ταχυδακτυλουργικό- πονηρό τρόπο, εκμεταλλευόμενη τους Πράσινους ψηφοφόρους. Φυσικά η Ατταλίδου δεν θα παραδώσει την έδρα αν και είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΤΗΚΕ κοινοβουλευτικά και πολιτικά και δεν θα έχει την ίδια προβολή από ΜΜΕ ως ανεξάρτητη βουλευτής. Ιδιαίτερα δε αν σε κοινοβουλευτικές επιτροπές συμμετέχει ως παρατηρητής. Όπως δε προδιαγράφεται η ατάκα της ΑλΑττα ότι το μωβ (χρώμα ΒΟΛΤ) είναι το νέο πράσινο παραπέμπει σε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΧΡΩΜΑΤΟΨΙΑ. Πλέον ξεκίνησε ΠΟΛΕΜΟΣ μεταξύ Οικολόγων - ΑΛαττα με μπόλικα χάπενινγκ και πολύ γέλιο… Αμάν τα χάπια μου τα πράσινα.

Α, να σας πούμε ότι σήμερα στα επίμαχα νομοσχέδια περί εκποιήσεων θα ακούσετε πολλά αλλά η ψηφοφορία θα γίνει με την παλιά δοκιμασμένη μέθοδο της ανατάσεως της χειρός. Μην μπερδευτούν πάλι με τα κουμπιά Η Βουλή μας εκσυγχρονίζεται με πορεία στο παρελθόν.

ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΚΟΥΚΚΙΔΟΥ - ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: ΟΥΑΟΥ και ξανά ΟΥΑΟΥ. Λες και τους είπαν για τα ιερά και όσια τους. Τέλος πάντων κάτι για την οικογένεια και τον πατέρα τους. Τόση ΣΚΛΗΡΑΔΑ και ΜΑΓΚΙΑ δεν επέδειξαν από την αρχή της σταδιοδρομίας τους, η Υπουργός Δικαιοσύνης ΑΝΝΑ ΚΟΥΚΚΙΔΟΥ και ο Αρχηγός Αστυνομίας ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ. Ύψωσαν τους τόνους της φωνής τους έως και τσιριλούσαν, πήραν το αυστηρό έως και σκληρό τους ύφος,  χρησιμοποίησαν τις πιο σκληρές εκφράσεις που έχουν στο λεξιλόγιο τους και επιτέθηκαν κατά του Γενικού Ελεγκτή ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ και των επιτελών του στην χθεσινή συνεδρία της Επιτροπής Ελέγχου. Παναγία μου αναφώνησαν οι παρευρισκόμενοι έπαθαν κάτι, ήπιαν τίποτε δυνατό (δώστε και σε μας και δεν χρειάζεται να πίνετε μόνοι) και ΕΞΕΡΡΑΓΗΣΑΝ;.

Ε, ναι μην ξεχνάτε ότι ο Γενικός Ελεγκτής ξεκίνησε ΠΟΛΕΜΟ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο ΝΙΚΟΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ στήριξε ΚΟυκκίδου- Παπαθεοδώρου με προσωπικό πολιτικό κόστος και δεν τους εξαπέστειλε στα σπιτάκια τους, όπως επιτάσσει ο πολιτικός ορθολογισμός, μετά τα επεισόδια στην Χλώρακα Του ανταποδίδουν την γαλαντομία που επέδειξε. Α, και πλέον να περιμένετε ότι οι Υπουργοί της Κυβέρνησης πήραν ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΧΗΣ και στον πόλεμο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ - ΟΔΥΣΣΕΑ θα συμμετάσχουν ενεργώς. Οι ριψάσπιδες και λιποτάκτες θα τιμωρούνται. Γατάκια σας προειδοποιήσαμε περί του πολέμου των θεσμών Κάτσετε αναπαυτικά και απολαύστε. Ακόμη θα μιλήσουν ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ- ΒΟΗΘΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ κατά την αίτηση ΠΑΥΣΗΣ του Γ. Ελεγκτή στο Ανώτατο Συνταγματικό δικαστήριο και τα κόμματα περί της ίδρυσης Ελεγκτικού Συμβουλίου που θα αντικαταστήσει την μονομέρεια και παντοκρατορία Οδυσσέα Μ.

ΥΓ: ΣΑΡΩΝΕΙ μαθαίνουμε ο ΠΑΡΗΣ ΠΟΤΑΜΙΤΗΣ και συμπαρέσυρε με την εκπομπή του «επικοινωνία» τα ποσοστά, σπάζοντας και το μονοπώλιο του ΟΜΕΓΑ. Η αμυχή (ο παρουσιαστής της αποκαλεί ΑΙΧΜΕΣ) του Παρούτη επουλώθηκε και οι τηλεθεατές έστρεψαν αλλού την προσοχή τους, αφού προτίμησαν την αντικειμενικότητα παρά τις κρυφές ατζέντες.

ΥΓ: Η τσαχπινογαργαλιάρα καλλίπυγος συμπαρέσυρε τον πολιτικάντη σε ταξίδια στο εξωτερικό με ακατονόμαστες προεκτάσεις. Και η θεσπέσια του είδους; Βλέπει εκ του μακρόθεν και ακούει το άσμα που άδει περιπαθώς ο παμμέγιστος ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ και αναφέρει στους στίχους του «τώρα πια/ είσαι ανάμνηση παλιά / κίτρινο γράμμα στο συρτάρι/ καινούργια έχτισα φωλιά / καινούργια αγάπη μ’ έχει πάρει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση