ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΑΙΔΕΙΑ: 1.5 δις στοιχίζει ο πάτος - Δάσκαλοι - καθηγητές απεκδύονται ευθυνών

Άλλο Ελλάδα - άλλο Κύπρος, η επωδός - δόγμα Μητσοτάκη

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.. ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ

ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ. Μόνο έτσι μπορεί να περιγραφεί η κατάσταση στην παιδεία αφού σε διεθνείς μετρήσεις και εξετάσεις η Κύπρος είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ σε όλη την Ευρώπη σε μαθηματικά – κατανόηση κειμένου και φυσικές επιστήμες. Κι όμως, πέραν από κάποιες μεμονωμένες ψευδοδικαιολογίες από τον Πρόεδρο της Οργάνωσης Ελλήνων Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΕΛΜΕΚ ) ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΑΛΙΑΔΩΡΟ και κάτι που ψέλλισε η καταφερτζού Υπουργός Παιδείας ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ… κατά τ’ άλλα ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ. Οι δραστήριοι και λαλίστατοι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔ - ΟΛΤΕΚ - ΟΕΛΜΕΚ, ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ στα πολυτελή τους γραφεία. Οι δε δάσκαλοι - καθηγητές που σε συνδικαλιστικά θέματα ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ και γεμίζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φιλοσοφίες και άλλες αντιδράσεις, ΣΩΠΑΣΑΝ. Δεν τους αφορά το θέμα, αφού δεν επηρεάζονται προαγωγές - αυξήσεις - μεταθέσεις και άλλα μισθολογικά αιτήματα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ - ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Κι όμως κυρίες και κύριοι εκπαιδευτικοί. Είστε οι ΠΡΩΤΟΙ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ της παιδείας στον τόπο, αλλά και τον ΠΝΙΓΜΟ της όποιας ελπίδας έχει αυτός ο τόπος να προχωρήσει, να εξευρωπαϊστεί και να ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ. Θα έπρεπε να ήσασταν οι μπροστάρηδες, οι πεφωτισμένοι, αλλά φαίνεται μόνο όταν νοιώθετε ότι δεν ικανοποιούνται τα μισθολογικά σας αιτήματα, βγαίνετε στους δρόμους σε διαδηλώσεις, ΑΛΑΛΑΖΟΝΤΑΣ. Δεν έχετε ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ και όσα λέτε είναι παραμύθια και ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΑ.

Ότι ζητήσατε από την πολιτεία σας το έδωσε απλόχερα. Ο προϋπολογισμός του Υπουργείου Παιδείας για το 2024 φθάνει το ΕΝΑΜΙΣΗ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ευρώ. Και αν δεν το ξέρετε, γιατί είστε εγκλωβισμένοι στα ΧΡΥΣΑ κλουβιά των σχολείων, αυτά τα λεφτά προκύπτουν από το ΑΙΜΑ και τον ιδρώτα χιλιάδων βασανισμένων ανθρώπων. Που ακούνε για τους μισθούς σας και ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ. Είστε από τους ψηλότερα αμειβόμενους εκπαιδευτικούς στον πλανήτη. Απασχολείστε τις λιγότερες ώρες απ’ όλους τους συναδέλφους σας, την εκπαιδευτική πολιτική την ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΥΝ οι δάσκαλοι – καθηγητές που είναι αποσπασμένοι στο Υπουργείο Παιδείας, ενώ για να ολοκληρωθεί η ΚΑΤΟΧΗ σας σε όλο το πάζλ της εκπαίδευσης, διορίστηκε και ως επικεφαλής της παιδείας ένας από εσάς. Οπόταν φτάνει με τις δικαιολογίες.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΙ - ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Αν έχετε το ΘΑΡΡΟΣ και την παρρησία ζητείστε ΣΥΓΝΩΜΗ από την κοινωνία και υποσχεθείτε ότι θα ανασκουμπωθείτε, για να ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ στον τόπο αυτά που απλόχερα σας προσφέρει. Για 1.5 δις ο πάτος στην παιδεία και τελευταίοι στην Ευρώπη είναι ιδιαίτερα ΟΔΥΝΗΡΟΣ και ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΣ. Καλά, εσείς οι εκπαιδευτικοί δεν ΠΡΟΣΒΑΛΕΣΤΕ που παρουσιάζεται τέτοιου είδους αποτελέσματα; Κάνατε ΠΟΛΕΜΟ με την συνδρομή και των αχάπαρων κομμάτων για να τερματίσετε τις εξετάσεις τετραμήνων, γιατί εκεί θα φαινόταν η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ σας. Τώρα όμως ΞΕΓΥΜΝΩΘΗΚΑΝ άπαντες και το θέαμα είναι ιδιαιτέρως ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ. Α, και να ξέρετε ότι οσονούπω θα υπάρξουν και άλλες επιπτώσεις. Ξέρετε θα πάθετε κι εσείς όπως τα κόμματα. Που οι πολίτες έστελναν συνεχώς μηνύματα, αλλά αυτοί αδιαφορούσαν και χασκογελούσαν για το επίπεδο των παραπλανημένων Ευρωττοπουζοκυπραίων. Τους τιμώρησε και θα συνεχίσει να τους δίνει χαστούκια, στην κάλπη. Κι σε εσάς στέλνει ΗΧΗΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, αλλά η καταφερτζού Υπ. Παιδείας και οι ευαισθητούληδες συνδικαλιστές δεν ασχολούνται ή σφυρίζουν αδιάφορα, ωσάν και μιλάμε για το εκπαιδευτικό σύστημα του Μάλι (προσβάλουμε τους ανθρώπους γιατί μέσα στις καλύβες και με εκπαιδευτικούς που αμείβονται ΜΟΝΟ με ρύζι, έχουν καλύτερα αποτελέσματα από τους Κυπριστανικούς ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟΥΣ εκπαιδευτικούς).

Η ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ των δημόσιων σχολείων από μαθητές και η μετακίνηση τους στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια (45 % σε 5 χρόνια μετακινήθηκαν) αποτελεί χαστούκι, κωδωνοκρουσίες και μηνύματα. Μην καμώνεστε ότι δεν ακούτε γιατί κι εσείς θα την πάθετε κάποια στιγμή. Αν δεν το αντιλαμβάνεστε θα χρειάζονται λιγότεροι εκπαιδευτικοί και πιο λίγες προσλήψεις. Θα μου πείτε τι σας ενδιαφέρει τώρα και ποιος ασχολείται . Θα επηρεαστείτε σε κάτι; Θα πάρετε από 6-7-8 χιλιάδες Ευρώ τις επόμενες μέρες (μισθό - 13ο μισθό), όσα δεν παίρνουν κάποιοι ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ στον ιδιωτικό τομέα σε 10 μήνες αδυσώπητης εργασίας, εξασφαλισμένα τα εφάπαξ και οι συντάξεις σας και ας λέμε ότι θέλουμε κι εμείς. Ποιος θα ζητήσει ευθύνες; Οι αχάπαροι των κομμάτων; Όταν και η παιδεία ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ και κανείς δεν συγκινείται, οι εκπαιδευτικοί αδιαφορούν και δεν συναισθάνονται τις ευθύνες τους, τότε δεν έχουμε ΣΩΤΗΡΙΑ. Απλώς είναι θέμα χρόνου ο οριστικός ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ μας.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑ ΑΛΛΟ ΚΥΠΡΟΣ ΑΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑ

Και τι να διαμαρτυρηθούμε τώρα στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ που φαίνεται ότι ακολουθεί το δόγμα «άλλο Κύπρος – διαφορετικά για Ελλάδα» και θα το υλοποιήσει στην σημερινή συνάντηση με τον ΕΡΝΤΟΓΑΝ. Μάξιμουμ ο ΚυρΜητσο να δεχθεί διαμοιρασμό του ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ μέσω κοινής επιτροπής (στα πρότυπα των τεχνικών επιτροπών π.χ διάσωσης πολιτιστικής κληρονομιάς) με συμμετοχή ενός Ε/Κ - ενός Τ/Κ και κάποιου ξένου διαιτητή ( ου θα ενθουσιαστούν οι ντόπιοι ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤάδες) και μίνιμουμ να παραπέμψει στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη για τα περί δυο κρατών ή της επονομαζόμενης για να μην τρομάζει την κοινωνία, όποιας λύσης…Πάι η Κύπρος θα κείται μακράν, όπως εκστόμισε άλλος γαλάζιος Πρωθυπουργός το 1974 και ακόμη ορισμένοι επευφημούν τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, τον φρυδά που για την Κύπρο ήτο ΟΛΕΤΗΡΑΣ.

Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΌΤΙ ΤΟΝ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΟΙ Τ/Κ

Μάνα μου ρε δεν ήταν συγκινητικό; Ο Αντρίκκος ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, Δήμαρχος Δερύνειας και υποψήφιος για την Δημαρχία του νεοσύστατου Δήμου που θα περιλαμβάνει πέραν από το χωριό του και το Παραλίμνι, ΔΑΚΡΥΣΕ, παραπονέθηκε και μας πληροφόρησε ότι οι Τούρκοι ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ και την νεκρή ζώνη στην Δερύνεια. Και φορούσε το Αντρικκούι μου και φαιοπράσινη στολή- φυσικά όχι για να επαναστατήσει κατά του κατοχικού στρατού, αλλά λόγω κυνηγίου- και ξέχασε ότι πριν ορισμένα χρόνια, όταν ΣΥΝΑΙΝΟΥΣΕ στην διάνοιξη του οδοφράγματος Δερύνειας για να διευκολυνθούν οι Τ/Κ, χαρακτήριζε όσους αντιδρούσαν ακροδεξιούς, εθνικιστές και απορριπτικούς . Μάλιστα μαζί με άλλα κοκκινογούλια της περιοχής Κοκκινοχωρίων φώναζε και το σύνθημα «οι Τούρκοι της Κύπρου είναι αδελφοί μας». Ε, σου έδωσαν αντίδωρο οι φίλοι σου Αντρούι μου, Καραγιαννούι, τι διαμαρτύρεσαι; Δεν είχαν τόσα πολλά ταψιά εκμέκ κατείφ και σου προσέφεραν ΥΦΑΡΠΑΓΗ της νεκρής ζώνης, ήτοι Δερυνειώτικου εδάφους. Πόσο παραπλανημένοι ΘΕΕ μου . Πόσες ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τελικά αποφάσισαν στο ΑΚΕΛ να βάλουν και μαύρο χρώμα στις φανέλες να μην είναι κατακόκκινες. Ε, μα αφού οι ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ μεταμορφώθηκαν και προσομοιάζουν με ΕΛΑΜίτες. Μετά τον Καραγιάννη και ο κατακόκκινος Δήμαρχος Γερίου ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ υπέγραψε επιστολή που έστειλαν στην Υφυπουργό Πρόνοιας (άκουσε η Μαρουλλού του Βατζιελή ότι την κατσάδιασε και ο συνάδελφος της Υπουργός Εσωτερικών; Το κουτσομπολιό συνεχίζεται και η μισθάρα να πέφτει και ότι θέλει ας λέει ο καθένας) με την οποία ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ στην δημιουργία δομών στην επικράτεια τους. Μα οι ΚΙΣΑδες, ΜΚΟ, λοιποί ευαισθητούληδες δεν πρόσεξαν ότι και το ΑΚΕΛ τάσσεται πλέον απέναντι τους; Γιατί δεν φωνάζουν και δεν τους κατηγορεί ο προστάτης των ξένων ΔΩΡΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ; Ε, όχι ρε ο ΚΙΣΑ είναι εταιρεία του ΑΚΕΛ και συγκοινωνούντα δοχεία. Εντάξει φορούν κοκκινόμαυρες φανέλες εσχάτως και συμπεριφέρονται εθνικιστικά ο Καραγιάννης, ο Ξύδιας, ο Παπαλαζάρου αλλά τους συμπαθεί ο Πολυκάρπου. Το ίδιο αίμα κυλάει μες τις φλέβες, που άδει για άλλη περίσταση η τεράστια ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ με τον αξεπέραστο ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ.

ΥΓ: Το άχθος του μεταναστευτικού ανυπομονεί να αποτινάξει ο Υπουργός Εσωτερικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ. Θέλει να χτίσει την εικόνα του για τα περαιτέρω πολιτικά του βήματα. Που φθάνουν μέχρι τον ουρανό. Ε, όχι κάπου πιο κοντά δεν έχει; Οκ μέχρι τον λόφο.

ΥΓ: Τι γίνεται με τους Δημάρχους της 7ετίας (έμπνευση πράκτορα της ΞΥΠ, αφού η ιστορία επανέρχεται , με την θητεία των στρατιωτικών της 21ης Απριλίου και των Δημάρχων του Κυπριστάν που παρέμειναν τον ίδιο χρόνο στην εξουσία ) θα διερωτάστε. ΑΛΑΛΟΥΜ, φύρδην μίγδην, ναρκισσισμοί, εγωπάθειες, τραυματισμός κομμάτων και επίκειται ΖΟΦΕΡΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση