ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πασιουρτίδης - Χριστόφιας - Κέττηρος: Φοβήθηκαν και Προσκύνησαν Στέφανο

ΨευτοΚληριδικοί με υποσκάπτετε η κραυγή της Αννίτας ενώπιον Νίκαρου - Αβέρωφ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΡΙΣΚΟ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - ΑΝΝΙΤΑ

Η Κυριακή ΕΠΙΒΟΛΗΣ των αρχηγών χαρακτηρίζεται η χθεσινή του Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονος, αφού σε διαφορετικές ευκαιρίες και γεγονότα, με ελάχιστη χιλιομετρική διαφορά ,ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ξεμπρόστιασαν τους διαφωνούντες και όσους επιχειρούν να τους αμφισβητήσουν και χωρίς ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ (παρά την σχετική εορτή), τους έβαλαν όλους σε τάξη…Και όπως τα καλά μαθητούδια άπαντες σώπασαν και ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ στους ηγέτες τους και πλέον απέμεινε να μεμψιμοιρούν στα πολιτικά παρασκήνια, στους διαδρόμους και στις ταβέρνες… Η επόμενη μέρα φέρνει τα δυο κόμματα μπροστά σε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ και τους αρχηγούς τους έτοιμους να αναλάβουν το βάρος των ευθυνών με ότι αυτό συνεπάγεται εν όψει και των διπλών εκλογών του Ιουνίου 2024. Προφανώς και το ρίσκο που αναλαμβάνουν ΑνΔη και ΣτεφΣτεφ είναι επώδυνο, αλλά μόνο με πολιτικές ζαριές μπορείς να κερδίσεις την παρτίδα.

ΕΠΑΘΑΝ ΦΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΣΩΠΑΣΑΝ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ;

Αρχίζοντας από το κόκκινο στρατόπεδο να αναφέρουμε ότι ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ με το κονκλάβιο του κατάφεραν να περάσουν τις θέσεις τους για ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ από την Κεντρική Επιτροπή χωρίς ιδιαίτερες αντιδράσεις, παρά μόνο με μεμψιμοιρίες στελεχών που δεν εκφράστηκαν ΣΦΟΔΡΩΣ στην σύνοδο, αλλά ακούστηκαν μόνο κατ’ ελάχιστον. Έστω κι αν το προηγούμενο διάστημα αρκετοί βουλευτές – κυρίως- εξέφρασαν την ΑΠΕΧΘΕΙΑ τους και την ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ τους στην καταστατική αλλαγή που προνοεί ότι οι βουλευτικές θητείες περιορίζονται σε δυο. Ήτοι αρκετοί εκ των βουλευτών, όπως ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ- ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΣΙΟΥΡΤΙΔΗΣ - ΝΙΚΟΣ ΚΕΤΤΗΡΟΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ - ΜΑΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ θα συνταξιοδοτηθούν προτού φθάσουν στα πρώτα ήντα…

Κι όμως για τον ΞΑΦΝΙΚΟ τους ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ, όπως περιγράφεται και από τον κόκκινο πράκτορα της ΞΥΠ, που θα επέλθει στις 26 Νοεμβρίου ανήμερα της εορτής του ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ του Παφλαγόνος (προστάτη των παιδιών, με κάποιους φέροντες το όνομα του να επεκτείνουν την δράση τους και σε μεγαλύτερα παιδιά…) δεν όρθωσαν ανάστημα να αντισταθούν στην εξόντωση τους και αποδέχτηκαν την ΠΟΛΙΤΙΚΗ τους ΗΤΤΑ. Ε, πως μπορεί να χαρακτηρισθεί διαφορετικά (εκτός από πολιτική εξόντωση) για όλους αυτούς τους νεαρούς βουλευτές που διαβλέπουν ότι το πολιτικό τους μέλλον τελειώνει πρόωρα και απομακρύνονται δια συνοπτικών διαδικασιών; Κι όμως η φράξια των νέο ΑΚΕΛικών που θα έπρεπε να ήταν σθεναρή, αποδείχτηκε ΠΛΑΔΑΡΗ στο κορυφαίο ζήτημα, οπόταν και αυτοί στο σύντομο πέρασμα τους θα καταγραφούν στην κατηγορία, «ΣΤΥΜΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ», που χαρακτήρισε προ καιρού η στήλη όσους απομυζούνται από τους κόκκινους και τους πετάνε στον κάλαθο των πολιτικών αχρήστων και μας το υπενθύμισε με ψίθυρο (χωρίς να τον ακούει κάποιος της επαγρύπνησης), βουλευτής τους ΑΚΕΛ.

ΗΧΗΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΚΟΥΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝ ΑΜΦΙΒΟΛΩ Η ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΧΡΙΧΡΙ ΣΕ Γ.Γ ΤΟΥ ΑΚΕΛ

Ο κόκκινος σύντροφος της ΞΥΠ και ο Τμηματάρχης υψηλής πολιτικής επέμεναν το προηγούμενο διάστημα ότι ΟΥΔΕΙΣ θα είχε το ανάστημα να βγει δημόσια ή και στην συνεδρία της Κ.Ε και να αναφέρει ότι τους κατακρεουργεί πολιτικά η εν λόγω πρόταση, και προφανώς ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ αφού το ΑΚΕΛ μπορεί να επιχειρεί να παρουσιάζει εικόνα εξωστρέφειας και αλλαγών , αλλά παραμένει ιδιαίτερα εσωστρεφές και δύσκολα αποδέχεται τις διαφωνίες. Εν τέλει το ΒΑΘΥ ΑΚΕΛ αποφασίζει και άπαντες εκτελούν, ακόμη και η τσαρική οικογένεια των ΧΡΙΣΤΟΦΙΑκών, η οποία επηρεάζεται περισσότερο απ’όλους από τις καταστατικές πρόνοιες, αφού ο ΣτεφΣτεφ και το κονκλάβιο του, επέβαλαν διπλό απαγορευτικό στον ΧριΧρι, πέραν από τον ορισμό θητειών (46 ετών θα συνταξιοδοτηθεί από την Βουλή ο υιός Χριστόφια). Έμπλεο πονηριάς και σκοπιμοτήτων έβαλαν και άλλο στοπ, με την πρόνοια που περιγράφει ότι επαρχιακοί γραμματείς δεν μπορούν να κατέχουν πολιτειακά αξιώματα, οπόταν πρέπει να παραιτηθεί αυθωρεί και παραχρήμα από την θέση του Επαρχιακού Γραμματέα Λευκωσίας - Κερύνειας. Τα σχέδια των ΧΡΙΣΤΟΦΙΑκών για άνοδο του υιού Χριστόφια στην θέση του Γενικού Γραμματέα… μπλοκάρονται ή αν προτιμάτε, σαμποτάρονται.

ΑΛΛΟΙ (ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ - ΑΡΙΣΤΟΣ) ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ 4 ΘΗΤΕΙΕΣ ΨΙΘΥΡΙΖΟΥΝ- Η ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ Κ. Ο ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΕΤΑΙ

Ο φόβος των νεαρών βουλευτών είναι διάχυτος με κάποιους εξ αυτών να ψιθυρίζουν ότι άλλοι θα δικαιούνται 4 βουλευτικές θητείες παραπέμποντας στο δικαίωμα του Γενικού Γραμματέας, πέραν του εαυτού του να μπορεί να παρατείνει και τις θητείες άλλων στελεχών της γραμματείας που κρίνονται απαραίτητοι, στην προκειμένη των ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΟΥΚΑΙΔΗ - ΑΡΙΣΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ. Η συνοχή της Κοινοβουλευτικής ομάδας τίθεται πλέον εν αμφιβόλω και η απόδοση των βουλευτών βεβαίως και θα πέσει κατακόρυφα αφού δεν θα έχουν πλέον κίνητρα. Επίσης η επαφή με την βάση θα αραιώσει, αφού οι επηρεαζόμενοι δεν θα βλέπουν… καμία σκοπιμότητα ή συμφέρον, να ακούν την μουρμούρα των κόκκινων συντρόφων στις λαϊκές οργανώσεις, αφού πλέον δεν θα έχουν ανάγκη την ψήφο τους.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΔΟΝΟΠΟΥΛΟ ΕΓΙΝΕ ΕΛΑΜΙΤΗΣ

Μα αυτός ο νεαρός με τα λίγα περιττά κιλά και την μπλε χρώματος φανέλα (πλησίαζε προς το μαύρο…) που εκφωνούσε στα πλήθη καταπελτικό λόγο με πάθος, στην συγκέντρωση της Γερμασόγειας κατά της ανέγερσης δομών για ανήλικους μετανάστες ποιος ήταν; Μήπως τον γνωρίζετε; ΕΛΑΜίτης μου έμοιαζε με τον τρόπο που μιλούσε για τις δομές ανηλίκων μεταναστών. Έλα καλέ δεν πιστεύουμε ότι ήταν ο Δήμαρχος Γερμασόγειας ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΞΥΔΙΑΣ, επιφανές ΕΔΟΝόπουλο που προορίζεται και για βουλευτής.  Α, πα, πα. Και το ΑΦΗΓΗΜΑ του ΑΚΕΛ που κατηγορούσε τους πάντες για ρατσισμό, ξενοφοβία που πετάχτηκε; Κι αυτό στον κάλαθο της ιστορίας για να εξυπηρετηθούν οι παραπλανημένοι δημότες Γερμασόγειας – Αγίου Αθανασίου και να μην ξινίσουν, καταψηφίζοντας τον κόκκινο Ξυδιά; Με ένα φύσημα του αέρα, για ένα πουκάμισο αδειανό, για μια χούφτα ψήφων χάθηκαν και οι ιδεολογίες, τα πιστεύω και οι θέσεις των συντρόφων.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ - ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΟΜΕΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΌ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΕΡΙ

Είπαμε πολλές φορές ότι η κόκκινη αριστερά προσέθεσε αρκετό ροζ με στρασάκια… Α, και ο κατακόκκινος Δήμαρχος Γερίου ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ, ακόμη φωνάζει κι αυτός κατά των δομών ανηλίκων στο Γέρι. Ε, μα στην επικράτεια του Φύτου Παπ είναι και τα σπίτια των νυν Γ.Γ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και του πρώην ΑΝΤΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ. Ε, μην ενοχλούνται οι κύριοι στον διαλογισμό τους ΠΕΡΊ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ από τους μιτσιούς Σύριους, Αφρικανούς. Είπαμε ότι το ΑΚΕΛ τάσσεται υπέρ των μεταναστών και όσοι αντιδρούν χαρακτηρίζονται από τον κόκκινο στρατό σαν ρατσιστές, αλλά μην χαλάσει και η ησυχία των ηγετών της αριστεράς. Ας χτίσουν τις δομές σε άλλες περιοχές σιορ, εκεί όπου πλειοψηφούν οι δεξιοί, ΕΛΑΜίτες και άλλοι, να τεστάρουν τις αντοχές τους και να φωνάζουν ΣτεφΣτεφ,  Άντρος Κυπριανού στην Βουλή ότι η αριστερά συμπονεί τους μετανάστες , αλλά φυσικά όταν δεν επηρεάζεται η βολή των ηγετών τους. Άλλη μια ΠΑΛΙΝΩΔΙΑ και ψευδαίσθηση καταρρίφθηκε παταγωδώς. Τα χάπια μου ρε τα κόκκινα της ΕΣΣΔ.

ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΑΝΝΙΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΝΙΚΑΡΟΥ - ΦΟΥΛΛΗ

Ουάου. Τους ξεφώνισε κανονικά η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Είστε όλοι ρε ψευτοΚΛΗΡΙΔΙΚΟΙ, αφού τις ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ τους ηγέτη που επικαλείστε ουδείς από εσάς τις ενστερνίζεται στην πράξη, παρά μόνο θεωρητικά και για το θεαθήναι. Και ΝΙΑΚΡΟΣ – ΦΟΥΛΗΣ και οι υπόλοιποι γαλάζιοι παρακολουθούσαν ενεοί την Πρόεδρο του ΔΗΣΥ να τους κράζει, επισημαίνοντας ότι ο Κληρίδης δεν τους είπε να προωθούν προσωπικές ατζέντες και ενότητα με αστερίσκους και υποσημειώσεις. Αμάν η Αννιτούλα τι ταράκουλο τους προκάλεσε. Το ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ προφανώς δεν προήλθε από Κυριακάτικη ανακατωσούρα της Προέδρου των γαλάζιων, αλλά είναι απότοκο της περιρρέουσας που διαχέεται στην γαλάζια πολυκατοικία και που παραπέμπει σε ΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ και ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΥΦΥΤΟΥ, σαν τους κροκόδειλους- ελέφαντες που επιθυμούν να έχουν ΛΟΓΟ και άποψη και να καθοδηγούν τις αποφάσεις της ηγεσίας.

Οι προειδοποιήσεις της Αννίτας Δ., όπως τις μεταφέρει γαλάζιος πράκτορας της ΞΥΠ θα ενταθούν το επόμενο διάστημα και ο επιμνημόσυνος λόγος ήταν η απαρχή για να αποτινάξει τα ΒΑΡΙΔΙΑ από το κόμμα. Αν δε επέλθει κάποια στραβή με ΗΤΤΑ στις διπλές εκλογές του 2024, τότε θα τα φορτώσει μετά προειδοποιήσεων, όσους δεν άφησαν το κόμμα να χειραφετηθεί και παρεμβαίνουν ποικιλοτρόπως. Τα χάπια μου τα γαλάζια.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Αν και ο πάτερ ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ βρίσκεται στο εβδομαδιαίο του ταξίδι στο εξωτερικό (α, Πρόεδρε μου και το δείχνεις τόσο πολύ ότι απολαμβάνεις να είσαι με τους Ευρωπαίους και βαριέσαι τους Ευρωττοπουζοκυπραίους) να σας επισημάνουμε ότι η διακυβερνητική Κύπρου - Ελλάδας τον ενθουσίασε. Μικρός στην Γεροσκήπου εκφώνησε σε ενδοσχολική εορτή ποίημα, το οποίο κατέληγε με το ΕΛΛΑΣ - ΚΥΠΡΟΣ - ΕΝΩΣΙΣ, οπόταν και ενθουσιάστηκε με την κατ’ επίφαση ένωση που πέτυχε με την μητέρα πατρίδα και το Κυπριστάν να θεωρείται νομός της Ελλάδας. Και ο Νίκος Χριστοδουλίδης από Πρόεδρος… νομάρχης; Όχι καλέ. Ο ΝικΧρι θα μεταγραφεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση και θα μετακομίσει στις Βρυξέλες και θα αφήσει κάποιο νομάρχη. Τα χάπια μου τα Γεροσχηπιώτικα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση