ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φιάσκο η ψευδοσυναντίληψη στην Πύλα - Βίασαν αστυνομικό και το κάλυψαν

Παραχώρησαν έδαφος στους Τούρκους - Αστυνομικοί αναμειγμένοι στο οργανωμένο έγκλημα

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ - ΒΡΕΓΜΕΝΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΟΙ ΕΝΕΧΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ η ψευδοσυμφωνία με το ψευδοκράτος για την Πύλα και μαζί της καταρρίφθηκαν και όλα τα ΨΕΜΜΑΤΑ που σας αράδιασαν εδώ και δυο μήνες, Κυβέρνηση και Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, διαλύοντας για άλλη μια φορά ψευδαισθήσεις, μύθους και ουτοπίες που καλλιεργούνται περί Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης και λοιπών φληναφημάτων και αρλούμπων που πλάσαρε η Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη. Προφανώς το ΦΙΑΣΚΟ θα πρέπει να το φορτωθούν και οι αρχηγοί των κομμάτων που αλαλάζοντες και αλλοφρονούντες, έτρεξαν να στηρίξουν την ψευτοσυμφωνία (την ονόμασαν συναντίληψη για να παραπλανήσουν) και τώρα σαν ΒΡΕΓΜΕΝΑ ΓΑΤΑΚΙΑ κρύφτηκαν και δεν βγάζουν άχνα.

Απέδειξαν ΟΛΟΙ ότι είναι κατώτεροι των περιστάσεων και στα μείζονα, απλώς δεν μπορούν να χαράξουν στρατηγική, να αντιδράσουν και να επιδείξουν την αναγκαία ΜΑΓΚΙΑ για να δώσουν προοπτική στην κοινωνία. ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ πίσω από το ρουσφέτι και την ΣΙΩΠΗ της κοινωνίας ένεκα των βασάνων που τις επισώρευσαν, στα πολυτελή τους κομματικά γραφεία απολαμβάνοντας τις επιδαψιλεύσεις που τους προσφέρουν απλόχερα οι μακάκες φορολγούμενοι και δεν έχουν την ΕΥΘΙΞΙΑ να πουν μια συγνώμη. Τελικά, το ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΘΛΗΜΑ της πολιτικής, οι Πρόεδροι των κομμάτων μας αποδεικνύονται ότι δεν το κατέχουν. Κι αν τους παραφράσουμε μια εμπνευσμένη ατάκα που χρησιμοποιείται στην ποδοσφαιρική αργκό « αν τους βάψεις την μάππα (πολιτική) πράσινη θα την πάρουν για παττίχα». Κάπως έτσι ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΟΓΙΑΝ - ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ - ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ, διαφάνηκε ότι δεν κατέχουν το άθλημα και η πολιτική τους διορατικότητα φθάνει μέχρι το παρασκήνιο για την εκλογή μουκτάρηδων.

ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ - ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ

Φυσικά και η Κυβέρνηση ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ φόρτωσε το Κυπριακό με ακόμη ένα φιάσκο που θα το κουβαλάμε, αφού μέσω της συμφωνίας για την Πύλα προσφέραμε ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ στο ψευδοκράτος και ας κάμνουν τους ανήξερους. Τους παγίδευσε και αυτό το λελέκι ο ΚΟΛΙΝ ΣΤΙΟΥΑΡΤ και διολίσθησαν στο βάραθρο, παραχωρώντας ΕΔΑΦΟΣ της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως προσδιορίζεται η νεκρή ζώνη (το αφήνουν νεφελώδες για να μην αντιδράσετε) και εξυπηρέτησαν τα σχέδια των Τούρκων, πάλι σαν παραπλανημένες κορασίδες που στην εκδρομή άκουσαν τα ψεύτικα τα λόγια των συμμαθητών και οδηγήθηκαν σε ψεύτικους παράδεισους, όπου και βιάστηκαν κατά συρροή.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΥΠΕΞ ΚΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΑΨΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ

Το τρομερό και φοβερό που εκστόμισε ο Υπουργός Εξωτερικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΜΠΟΣ (ούτε καν κόμπιασε να το αναφέρει) για το ότι δεν γνωρίζουν την αντίστοιχη συμφωνία υπέγραψε το ψευδοκράτος. ΔΕΝ ακούσαμε κανένα λαλίστατο κομματάρχη – ιδιαίτερα της αντιπολίτευσης, (ΑΚΕΛ ΣτεφΣτεφ - Οικολόγοι) , αλλά και τους άλλοτε σκληροτράχηλους της συμπολίτευσης (Πρίγκιπας - Σιζό - Κάρογιαν) και την Αννίτα Δ. της συμπολιτοαντιπολίτευσης, να το επικρίνουν ή να ζητούν εξηγήσεις. Έβαλαν τόσο νερό στο κρασί τους, που μάλλον προσομοιάζει με υγρά απόβλητα του οργανισμού το ηδύποτο ποτό, το οποίο προσφέρουν στην κοινωνία είναι Αμάν τα χάπια μου τα Χριστοδουλιδικά. Ρε αχάπαροι μα είναι ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ Κυβέρνησης; Να υπογράφει οτιδήποτε και να μην γνωρίζει τι πήρε , τι προνοεί η συμφωνία με τους εχθρούς; Ε, μα ΕΛΕΟΣ πλέον. Τόσο πια να μας κοροϊδεύετε. Αν δεν ξέρατε (αμφιβάλουμε αλλά για λόγους συζήτησης το αποδεχόμαστε) τότε αποτελείτε μνημείο πολιτικής αποφυγής και ΑΝΟΗΣΙΑΣ, ενώ θα γραφτείτε στις μαύρες σελίδες της ιστορίας για παραχωρήσεις στους εχθρού. Θα διδάσκεστε στους πρωτοετείς φοιτητές πολιτικών επιστημών σαν οι ΓΚΑΦΑΤΖΗΔΕΣ που παίρνουν επάξια τα ΧΡΥΣΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ της πολιτικής.

ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΦΥΓΕ κ. ΤΖΙΩΝΗ ΜΑΣ;

Το φυλάκιο των Τούρκων που μας λέγατε ότι σε λίγες μέρες θα φύγει πότε χρονικά υπολογίζετε να εξαφανιστεί; Όταν ο Χριστοδουλίδης γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ. Α, πα, πα. Κι ακόμη να πάτε σπίτι σας; Εμείς πάντως δεν συμπαρασυρθήκαμε από την ευφροσύνη των άλλων ΜΜΕ, που επειδή τους ενημέρωσε ο Διοικητής της ΚΥΠ ΤΑΣΟΣ ΤΖΙΩΝΗΣ στο Προεδρικό ένοιωσαν σημαντικοί και υιοθέτησαν τα πάντα που τους αράδιασε χωρίς κριτική. Καλά και κάποιοι εκ των ΜΜΕ πανηγύρισαν γιατί έκαναν ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ τους, αφού στόχος και σκοπός τους είναι με την πίεση που βάζουν σε πολιτικούς να πετυχαίνουν τέτοιου είδους συμφωνίες μέχρι να οδηγηθούμε στον απώτερο τους στόχο, που το είπαν πλέον ξεκάθαρα. Στην ΟΠΟΙΑ ΛΥΣΗ στην οποία θα συναινέσουμε που περιγράφεται ως δυο κράτη με καλή γειτονία και αλληλοαναγνώριση.

ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΛΑ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ

Να ειδοποιήσουμε τον Πρόεδρο της Επιτροπής Νομικών ΝΙΚΟ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ, ότι η προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη συνεδρία κεκλεισμένων των θυρών της επιτροπής του που θα ασχοληθεί με το ΕΓΚΛΗΜΑ είναι εκ του περισσού γιατί τα πάντα ειπώθηκαν στην χθεσινή συνεδρία της Επιτροπής Θεσμών υπό την προεδρία του βουλευτή του ΔΗΣΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ όπου παρέστησαν η Υπουργός Δικαιοσύνης και ο Αρχηγός Αστυνομίας. Μην χάνετε και τον χρόνο σας δηλαδή. Όποιος γαλάζιος προλάβει… Στην συνεδρία διαφάνηκε και πάλι ότι η Υπουργός Δικαιοσύνης ΑΝΝΑ ΚΟΥΚΚΙΔΟΥ δασκαλεμένη από κάποιους συμβούλους της συνεχίζει το ίδιο τροπάριο με την ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΥΘΥΝΩΝ και την μετακύλιση τους στην Αστυνομία, με τον Αρχηγό να τα αντιμετωπίζει όλα χαλαρά ωσάν να μην συμβαίνει οτιδήποτε.

ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΚΟΥΚΚΙΔΟΥ - ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΙΩΠΟΥΝ…

Σου λένε όταν ξεπεράσαμε την ΚΡΙΣΗ με τα επεισόδια σε Χλώρακα- Λεμεσό τι άλλο να κάνουμε στον πάτερ ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΔΙΔΗ για να μας απολύσει; 1 + 1φόνοι σε δυο μέρες επιστρατεύουμε το ΑΧΑΠΑΡΙΣΤΑΝ των ΜΜΕ και τους ρίχνουμε το παραμύθι περί του υπόκοσμου και τελειώσαμε. Πάντως, ΑΙΣΘΗΣΗ έκαναν δυο ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ βουλευτών που σε άλλες χώρες, που επικαλείται η Άννα του Κουτσχή ότι αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα θα ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ και ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ και σίγουρα δεν θα έδιναν παρόμοιου τύπου απαντήσεις στους εκπροσώπους του λαού οι επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας. Τρομερό πάντως πως τα εκστομίζουν και πως ΕΠΑΘΑΝ ΑΝΟΣΙΑ και ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ όλοι οι εμπλεκόμενοι- πολιτικοί - ΜΜΕ - που τα καταπίνουν αμάσητα και μάλιστα χωρίς να πιουν αφρόζα. Δηλαδή κ. Κουκκίδου αν έκαναν τέτοιου είδους καταγγελίες, βουλευτές στην Σουηδία, Λουξεμβούργο, Βρεττανία που επικαλεστήκατε ότι έχουν παρόμοια προβλήματα, ο/η Υπ. Δικαιοσύνης θα τους καλούσε να προσκομίσουν στοιχεία; Τα χάπια μου ρε τα κυβερνητικά.

Ο Πρόεδρος της Επ. Θεσμών της Βουλής ανέφερε προς τους Κουκκίδου - Στυλλή του Παπαθεωρή με σιγουριά για τις πηγές του «αν είναι σίγουροι ότι στα πρόσφατα εγκλήματα και εν γένει στο οργανωμένο έγκλημα δεν είναι αναμειγμένοι και αστυνομικοί»  Άου - άου. Σσστ… Τι; Πως; Έκανε πως δεν άκουσε κάτι το δίδυμο της ασφάλειας μας. Αμ, το άλλο. Κατήγγειλε η βουλευτής (πρώην αξιωματικός της Αστυνομίας) του ΔΗΣΥ ΡΙΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ για ΒΙΑΣΜΟ γυναίκας αστυνόμου από δυο άλλους αστυνομικούς. Υπόθεση η οποία ΕΚΛΕΙΣΕ γιατί η Νομική Υπηρεσία ελλείψει στοιχείων δεν μπορούσε να την καταχωρήσει. Η κ. Σούπερμαν κάλεσε Υπ. Δικαιοσύνης - Αρχηγό να ενημερώσει περί του χειρισμού της υπόθεσης από τον αστυνομικό ανακριτή. Αμάν. Μιλάμε για καταγγελία ΟΛΚΗΣ. Περιμένουμε ΓΕΝΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ – ΒΟΗΘΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ να τοποθετηθούν, γιατί η Υπουργός Δικαιοσύνης και με μια δόση αφέλειας- ειρωνείας ή έστω ΑΓΝΟΙΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ζήτησε από την βουλευτή να της δώσει στοιχεία . Ε, καλά κ. Κουκκίδου μου τι θέλετε πληροφορίες από το κοινό για εγκλήματα και να τις διερευνήσετε; Αφού σας τις δίνει το πλέον ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΑΤΟΜΟ και θέλετε επιπρόσθετες; Ποια χάπια. Μόνο διασωλήνωση μας σώζει.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ολοκληρώθηκε και η ΛΕΗΛΑΣΙΑ του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΝΟΥ που ονομάζεται ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ και έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς πονεμένους να κάνουν σόου από τηλεοράσεως. Κάποιοι εκ του κουβαραστράδικου του ΡΙΚ να ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ επανειλημμένως την Πρώτη Κυρία και να επιδείξουν πίστη και σεβασμό στο νέο κάτοχο του στέμματος, ξεχνώντας ότι στην προεκλογική περίοδο πιάστηκαν να κλέβουν οπώρας, αφού ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ δημοσκόπηση, και έφεραν σε όλο τον προεκλογικό κονκάρδες του ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ. Τώρα πήγαν σε άλλη αυλή και άρχισαν τις επικύψεις και όλα τα συναφή. Όσοι θέλουν να συνεισφέρουν στα πονεμένα πλάσματα, πλούσιοι και άλλοι πολίτες, ξέρουν τον τρόπο να το κάνουν και δεν χρειάζονται πανηγύρια και παρελάσεις από τους αππωμένους που ψάχνουν άλλοθι να κάνουν επίδειξη των δήθεν φιλάνθρωπων συναισθημάτων τους και αμφιβάλουμε αν πήραν ένα κουπόνι εισφοράς. Φτάνει πια με αυτά τα ΡΙΚικά καμώματα και τα ψευτοπανηγύρια…

ΥΓ: Σύναξη Προέδρων δίκην συμβουλίου υψηλής πολιτικής παρατηρείται σε καλαθοσφαιρικούς αγώνες του ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΙΜΑΚΛΙΟΥ. Εκεί όπου συναντώνται στις κερκίδες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Επ. Θεσμών ΜΗΤΣΟΣ ΜΗΤΣΟΥ για να θαυμάσουν τις μπασκετμπολίστριες - θυγατέρες και φυσικά στην προκειμένη ανακηρύσσεται σαν Πρόεδρος των Προέδρων, ο Πρόεδρος του Αχιλλέα Κ. βουλευτής της ΔΗΠΑ ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΟΥΣΙΟΥΤΤΑΣ. Ο πράκτορας της ΞΥΠ με την πορτοκαλί μπάλα, μας ενημερώνει ότι κάθονται σε διαφορετικά σημεία αλλά πανηγυρίζουν στα καλάθια των κοριτσιών. Ελπίζουμε να έχουν κι αυτοί την ίδια ευστοχία στους δικούς τους αγώνες… Άσε που θα έχουμε και σύγκρουση ΔΗΚΟ - ΔΗΠΑ το Σάββατο σε αγώνα μπάσκετ, όπου η ΠΑΕΕΚ, με Πρόεδρο του καλαθοσφαιρικού τμήματος τον Γενικό Γραμματέα του ΔΗΚΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ αντιμετωπίζει τον Αχιλλέα του ΜαΜου. Για να δούμε ποιος θα είναι ο κερδισμένος στην κόντρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση