ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ: Άλλη δικαιοσύνη στη Λεμεσό - διαφορετική στη Λευκωσία

Ανακηρύξετε Κυβερνήτη τον Γενικό Ελεγκτή να ησυχάσουμε…

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΚΥΡΜΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

Το έσχατο ΑΝΑΧΩΜΑ της κοινωνίας πριν την καταστροφή φαίνεται κι αυτό να διαβρώνεται, με τους πολίτες να παρακολουθούν ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟΙ και προβληματισμένοι. Μπορεί οι δικαστές μας να ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ στα ασφαλή τους καταφύγια – ΒΑΣΙΛΕΙΑ, αλλά πρέπει να δράσουν προτού να είναι αργά και να διαλυθούν τα πάντα. Η υπόθεση με την δικαίωση του Ρώσου κουρεμένου καταθέτη της Λαϊκής τράπεζας από Επαρχιακό δικαστήριο της Λεμεσού, ενώ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ δεκάδες αντίστοιχες για Ελληνοκύπριους καταθέτες, προκάλεσε ΑΠΟΡΙΑ - ΣΟΚ και εν τέλει αγανάκτηση.

Αυτά τα δικολαβίστικα και νομικίστικα επιχειρήματα που προβάλλονται ως συνήθως από τους λειτουργούς της Θέμιδος στην προκειμένη δεν μπορούν να ισχύσουν. Όπως ΕΚΛΕΨΑΝ - η απόδοση της πράξης σαν κούρεμα, εφευρέθηκε για να μην προκαλεί συνεχή πόνο, ντροπή για την πολιτεία που άφησε τους πολίτες της απροστάτευτους - τον Ρώσο, κυριολεκτικά απομύζησαν και τους κόπους χιλιάδων Ε/Κ. Δεν υπάρχουν διαφορετικές νομικές βάσεις και άλλες δικηγορίστικες αρλούμπες που μας πετάτε κατά καιρούς για να μας παραπλανήσετε αγαπητοί μου δικαστές - δικηγόροι. Εκτός κι αν η κλοπή στην Λεμεσό ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ διαφορετικά, από την αντίστοιχη στην Λευκωσία, Λάρνακα, Πάφο. Τελικά είμαστε ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ κράτος με συνιστώντα κρατίδια και στο καθένα εφαρμόζονται διαφορετικοί νόμοι.

ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

Αν ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΣΤΕ την κοινωνία κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΛΙΑΤΣΟ, θα πρέπει να δράσετε χωρίς καθυστέρηση, γιατί η ζημιά στην αντίληψη του κόσμου περί της ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ της δικαιοσύνης, θα ΚΛΟΝΙΣΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ. Μην ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙΤΕ κι εσείς από το ρεύμα της κατάπτωσης και της διολίσθησης των ΘΕΣΜΩΝ και έχετε την ίδια πορεία με τα κόμματα που τείνουν να απολέσουν τον ρόλο τους, εξαιτίας της ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΗΣΗΣ των συναισθημάτων των πολιτών. Δεν μπορούν όλοι να εξηγήσουν τα πάντα, οπόταν βγέστε από τα ΧΡΥΣΑ ΣΑΣ ΚΛΟΥΒΙΑ και δέστε με ρεαλισμό την πραγματικότητα.

Θέλατε δικαστική μεταρρύθμιση, προσλήψεις δεκάδων δικαστών, νέα κτήρια, ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, η Πολιτεία μέσω του ΑΙΜΑΤΟΣ των μακάκων φορολογουμένων, σας τα προσέφερε ΑΦΙΕΔΩΛΕΥΤΑ και χωρίς ίχνος τσιγκουνιάς. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, επ’ ευκαιρία του σάλου που προκλήθηκε, αναλάβατε κι εσείς τις ευθύνες σας. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ - ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΙ και προσηλωμένοι στο καθήκον δικαστές , αλλά σημασία δεν έχει η ομάδα, αγαπητοί μου ΣΟΦΟΙ του Ανωτάτου δικαστηρίου, αλλά το αποτέλεσμα. Εκτός κι αν ισχύει αυτό που μας μετέφερε πράκτορας της ΞΥΠ, ο επονομαζόμενος και Αντρικκούι (κανένας συνειρμός με ονόματα που ακούσατε εσχάτως), ο οποίος επέμενε ότι θα έπρεπε να αγγίξουμε την ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ του κράτους, που είναι το Ανώτατο Δικαστήριο (το οποίο ειρήσθω εν παρόδω, ουσιαστικά, βρίσκεται και ΠΑΝΩ από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αφού με τις αποφάσεις του μπορεί να ανατρέψει αντίστοιχες επιθυμίες του Πρώτου πολίτη του κράτους), ότι δηλαδή δεν είναι όλοι οι κουρείς το ίδιο και όλων των ειδών τα κουρέματα, έχουν την ίδια κατάληξη. Άλλος πως θα κουρέψεις τον διαφανοκέφαλο και διαφορετικά τον μακρυμάλλη. Εξάλλου ως εκ του επιθέτου, μας αναφωνούν διάφοροι επιτήδειοι, θα έπρεπε να γνωρίζουμε ότι κούρεμα και ΞΙΟΥΡισμα, ενίοτε είναι αλληλένδετα και πάνε πακέτο…

ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ

Αναφερθήκαμε στους Κυβερνήτες του Κυπριστάν και θυμηθήκαμε λόγω προσφάτων αναταραχών και αυτό που επιθυμεί να είναι ο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ (Κυβερνήτης) και υπεράνω όλων των υπολοίπων. Αναφερόμαστε στον ΓΕΝΙΚΟ ΕΛΕΓΚΤΗ ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, ο οποίος σε κάθε έκφανση της δράσης του, αποδεικνύει ότι θέλει να έχει ρόλο και λόγο για τα πάντα και τους πάντες. Ακόμη και για τα εσώρουχα των κρατικών αξιωματούχων θα επιθυμεί να γνωρίζει την ποιότητα και κυρίως την τιμή. Ε, μα έλεος ρε Οδυσσή μου, έλεος. Είπαμε ότι ενίοτε η παρουσία σου είναι ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ και αποτρέπει σκάνδαλα, ενώ οι αποκαλύψεις σου αποτελούν ΦΟΒΟ και ΤΡΟΜΟ για τους επίδοξους λεηλατείς του δημοσίου χρήματος, αλλά ξέφυγες σε σημείο που να επέρχεται η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ σου.

Ότι έγινες η ψυχολογική αναταραχή - απωθημένο - εμμονή όλων των δημοσίων υπαλλήλων είναι ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ και μάλιστα επέτεινες την ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ (μέχρι και τον πάτερ ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ επηρέασες) όλων των κρατικών λειτουργών που ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ την σκιά σου και δεν παίρνουν αποφάσεις αν δεν το σκεφτούν 1 εκατομμύριο φορές ή στην εσχάτη σε ρωτήσουν να πεις την άποψη σου, λες και δεν είσαι ΛΟΓΙΣΤΗΣ - ΕΛΕΓΚΤΗΣ, αλλά μάνατζερ, ειδικός για θέματα εσωτερικών - γεωργίας - φόρων - οικονομικών και όλων των εκφάνσεων της κρατικής μηχανής. Ε, μα ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΑΙ το κράτος και ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ πίσω από την ατάκα «θα φωνάζει ο Ελεγκτής» όλοι οι κρατικοί λειτουργοί και δεν παίρνουν αποφάσεις.

Αυτά τα δυο τελευταία που ακούσαμε- παρακολουθήσαμε στο Κοινοβούλιο, προκάλεσαν και την ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, ακόμη και διαπρύσιων κηρύκων σου βουλευτών που αναφωνούν «ξέφυγε ο Οδυσσέας» Αν είναι δυνατό να ζητεί το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δυο κομπιουτεράδες ή όπως τους λέμε σε Παλαιχώρι- Πολιτικό, ΙΤ και να ζητείται από την Ελεγκτική υπηρεσία να έχει άποψη ποιοι θα προσληφθούν , ποια προσόντα θα έχουν και άλλα τινά. Αμ, το άλλο . Επιμένεις μέσω κλακαδόρων δημοσιογράφων που τους δίνεις καμιά είδηση να σε λιβανίζουν και βουλευτών που βρίσκουν ευκαιρία μέσω σου να λαϊκίσουν ασύστολα, να ζητείς τον κατάλογο των ατόμων που παραχώρησε - για οποιοδήποτε λόγο- όπλα για προσωπική τους προστασία η πολιτεία. Ρε Οδυσσέα μα είμαστε καλά ρε φίλε μου. Από πού ως που ο Ελεγκτής να ξέρει σε ποιους παραχωρεί όπλα το κράτος. Είσαι οπλουργός ή Αρχηγός Αστυνομίας. Μα δηλαδή δεν υπάρχει φραγμός;

Κι επειδή σου αρνούνται και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ να σου δώσουν τον κατάλογο διοχετεύεις διάφορα πικάντικα στους ημέτερους δημοσιογράφους ότι επεμβαίνουν Υπουργοί και άλλα τέτοια για να προκαλέσεις σάλο και αλλοιωμένη εικόνα στην κοινωνία που δεν ενδιατρίβει επί όλων των θεμάτων και ότι του πλασάρουν το τρώει αμάσητο. Κι επειδή το δικό σου φασφουντάδικο προσφέρει εύγεστα μπέργκερ, τα καταναλώνει με τις πατατίτσες του μετά μανίας . Ο ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΣ ή όπως το λέτε στην Κοκκινοτριμιθιά το πικριλλίκι δεν είναι καλός σύμβουλος και οδηγός για όλους μας, ιδιαίτερα για δημόσια πρόσωπα που επηρεάζουν την κοινωνία.

Η ΘΕΜΙΣ ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ

Εμείς τα αναφέρουμε με πάθος αλλά χωρίς ΦΟΒΟ γιατί γνωρίζεις ως θαυμαστής της ΞΥΠ, αγαπητές Οδυσσέα ότι οι πληροφορίες που παίρνουμε είναι ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ για σένα και το ΜΕΤΩΠΟ σε βάρος σου διευρύνεται με απρόβλεπτες διαστάσεις. Μην ανακατευτεί και η ΘΕΜΙΣ που όπως περιγράψαμε πιο πάνω τελευταία ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ, κατά τη ομώνυμη τηλεοπτική ΜΕΤΑΦΟΡΆ του πονήματος του δασκάλου - καθοδηγητή - ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΨΑΘΑ (όσοι χασκογελάσατε και αφήσατε υπονοούμενα ότι το εν λόγω έργο με τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ παιζόταν προπολεμικά και το παρακολούθησαν όσοι βρίσκονται στα δεύτερα ήντα να τους πληροφορήσουμε ότι υπάρχει και διαδίκτυο) και έχουμε περιπλοκές και για άλλους κέφια και για ορισμένους ΚΛΑΜΑΤΑ. Άου- άου τα χάπια μου τα ελεγκτικά…

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Οι μετρήσεις της αππωμένης - influencer (ουάου οι Πίτσιλλοι χώρκατοι χρησιμοποιούν και τέτοιες εκφράσεις) πράκτορας της ΞΥΠ περί των εμφανίσεων σε εκδηλώσεις και εν γένει τηλεοπτικά πλάνα του Προέδρου ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ και της ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ, κατέδειξαν ότι στην βδομάδα που διέρρευσε η ΦΙΛΙΠΠΑ ΚΑΡΣΕΡΑ - ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, κέρδισε κατά κράτος τον πρώτο πολίτη της Δημοκρατίας, αφού ορισμένες μέρες εμφανίστηκε σε δυο διαφορετικές εκδηλώσεις. Κι επειδή ο ΝικΧρι έχει χιούμορ και ΛΑΤΡΕΥΕΙ την σύζυγο του να αναφέρουμε ότι υπάρχει και εισήγηση σε ΑΝΑΧΗΜΑΤΙΣΜΟ, να πάρει η ΦΙΛΙΠΠΑ την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Α, α, αααααα. Γρήγορα τις ενέσεις τις προεδρικές. Έστω κι αν κόψει το γένι και μουστάκι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια του MOVEMBER.

ΥΓ: Κατάντησε εκνευριστικό από τους επιτελείς του δημάρχου Λάρνακας ΑΝΤΡΕΑ ΒΥΡΑ, να τον παρουσιάζουν σαν τον νέο ΜΑΚΑΡΙΟ που θα στηριχθεί από τους πάντες. Του ανεβάσετε τον πήχη ψηλά, πασχήδες επικοινωνιολόγοι, παστοί πολιτικοί βουλευτές Λάρνακας και λοιποί επιχειρηματίες, καλλιτεχνικά γραφεία εισαγωγής αοιδών που σας βολεύει το Βυρούι, αλλά λόγω και κιλών και αλτικότητας, μπας και ρίξει τον πήχη. Και για να αγχωθείτε, σας το υπογράφει η ΞΥΠ και να τρέμετε. Όσο κι αν προσπαθήσετε το Αντρικκούι το Βυρούι θα έχει ΑΝΤΙΠΑΛΟ.

ΥΓ: Η θεσπέσια καλλίπυγος απομακρύνθηκε από τον πολιτικάντη, προκαλώντας του ψυχικές αναταραχές και άλλου είδους τραύματα, αφήνοντας τον να βασανίζεται να ερμηνεύσει το κύκνειο του άσμα ως ερωτευμένος. Κι όμως αυτή δεν το ακούει το λυπητερό άσμα, που περιγράφει ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ επαρκώς με τους στίχους «μα γιατί το τραγούδι να’ ναι λυπητερό / με μιας θαρρείς κι απ’ την καρδιά μου ξέκοψε / κι αυτή την στιγμή που πλημμυρίζω χαρά / ανέβηκε ως τα χείλη μου και με πνίξε / φυλάξου για το τέλος θα μου πεις» και συνεχίζει ανεμίζοντας το ωραίο της φρεσκοκομμένο μαλάκι. Πως το λέει και στο άσμα του ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ για την γυναικεία καρδιά;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση