ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εμφύλιος Πυρίλλη-Καρούσου: Ποιοι υποψήφιοι για Υφ. Μετανάστευσης

ΜΠΑΜ από νέα δημοσκόπηση - Μίτας VS Λάμπρου για Δήμο Ακάμα. Όργιο λαϊκισμού για Τ/Κ περιουσίες

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

 ΠΥΡΙΛΛΗΣ ΘΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΚΑΡΟΥΣΟ ΓΙΑ ΘΕΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

• Παντού μέτωπα, φωνές και παραληρήματα. Μετατράπηκαν και οι γαλάζιοι σε πολεμιστές και ανοίγουν συνεχώς μέτωπα. Το δυστύχημα όμως για την ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και το κονκλάβιο της είναι ότι συγκρούονται μεταξύ τους με απροσδιόριστες εξελίξεις για την έκβαση των διπλών εκλογών του Ιουνίου. Τελικά όλοι αυτοί οι δελφίνοι που προαλείφονται για να διεκδικήσουν θέσεις και να σώσουν το κόμμα και την πατρίδα ήταν ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΙ και βρήκαν έδαφος με την νέα ηγεσία να εκδηλωθούν; Κάπως έτσι συμβαίνει… Οπόταν και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα αναδείξει η κάλπη.

• Αν δε ο ΔΗΣΥ σε άλλες επαρχίες και Δήμους αντιμετωπίζει προβλήματα με την παρουσία πολλών υποψηφίων στο Παραλίμνι παρατηρείται το ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ. Οπόταν και στην προκειμένη η ηγεσία του ΔΗΣΥ βρίσκεται σε αδιέξοδο αν και τις τελευταίες ώρες φαίνεται ότι με την στήριξη ΔΗΠΑ προκρίνεται η υποψηφιότητα ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΟΥ για Δημαρχία Παραλιμνίου. Ασχέτως αν υπάρχουν ακόμη 3-4 υποψήφιοι που προέρχονται από το χώρο της δεξιάς… Από το κάδρο των υποψηφίων Δημάρχων φαίνεται τα τελευταία 24ώρα, σύμφωνα και με πληροφορίες του πράκτορα της ΞΥΠ, επονομαζόμενου και ταγματάρχη των κομάντο, να αφαιρείται ο νυν Δήμαρχος Παραλιμνίου ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΥΡΙΛΛΗΣ που πλέον προσανατολίζεται στην διεκδίκηση της θέσης του Προέδρου του Επαρχιακού Συμβουλίου.

• Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον τέως Υπουργό Μεταφορών ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΟΥΣΟ, ο οποίος ετοιμάζεται προ καιρού και μάλιστα μέχρι πρότινος παρουσιαζόταν να διεκδικεί το χρίσμα χωρίς αντίπαλο. Ωστόσο, η επιθυμία Πυρίλλη αλλάζει τα δεδομένα και βάζει δύσκολα στον Τζον Καρ που κάθε άλλο παρά περίπατο θα κάνει στις 9 Ιουνίου. Οπόταν στο Παραλίμνι έγινε της ΓΑΖΑΣ και η Αννίτα Δ. – Ευθύμιος Δίπλαρος τρέχουν να κρυφτούν στα καταφύγια μπας και φάνε κάποια αδέσποτη…

• ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΜΙΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΑΚΑΜΑ

• Πάμε και στο επόμενο που αφορά την κάλπη της 9 ης Ιουνίου. Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ, που είναι υποψήφιος του μίνιμουμ προγράμματος (ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ) για τον Δήμο Ακάμα (περιλαμβάνει Πέγεια-Κισσόνεργα-Ακουρσό, Πάνω Αρόδες - Κάθηκα - Ίνεια) θα έχει ισχυρό αντίπαλο προερχόμενο από τον ΔΗΣΥ, τον πετυχημένο επιχειρηματία σε Κύπρο-εξωτερικό, ΑΝΤΡΕΑ ΜΙΤΑ. Ορίτζιναλ Πεγειώτης ο Μίτας, με δράση και στα ποδοσφαιρικά πράγματα του τόπου αγαπητός στην τοπική κοινωνία διαθέτει τα εχέγγυα να αντιπαραταχθεί στον ΜαρΛαμ. Αν και οι κομματικές του καταβολές είναι γαλάζιες, εντούτοις ψήφους θα πάρει λόγω και της δράσης του και από χώρους πέραν του ΔΗΣΥ. Χωρίς φανφάρες ο Μίτας προετοιμάζει τα επιτελεία του και το πρόγραμμα του με στόχο να καταστήσει τον Δήμο πρότυπο αριστείας και να τον αναπτύξει ακόμη περισσότερο, πάντα σεβόμενος το περιβάλλον.

• ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

• Οσονούπω θα κληθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να αποφασίσει για τον νέο Υφυπουργό Μετανάστευσης, στον οποίο θα φορτώσει το σημαντικότερο ενδεχομένως πρόβλημα του τόπου, μετά το Κυπριακό. Αλληλένδετο και ξεκάθαρα βασανιστικό σε ορισμένους τομείς, καθίσταται το μεταναστευτικό ως το θέμα που παραλύει το κράτος και προσδίδει δυσοίωνες προοπτικές για το μέλλον του τόπου. Εναγωνίως περιμένει και ο Υπουργός Εσωτερικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ να ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ από το βάρος του μεταναστευτικού, αφού η ενασχόληση του με εν λόγω πρόβλημα προκαλεί μόνο άγχος και προβλήματα.

• Όσον αφορά τους υποψηφίους που βρίσκονται στην λίστα και σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει ο πράκτορας της ΞΥΠ, επονομαζόμενος και πρόσφυγας ξεριζωμένος είναι 3 με τον καθένα εξ αυτών να έχει τις δικές του πιθανότητες για διορισμό. Ήτοι υποψήφιοι για τον θώκο του Υφ. Μετανάστευσης θα είναι:

• Ο Ελλαδίτης καθηγητής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΟΥΣΤΡΑΣ, ο οποίος είναι και σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας για θέματα διαχείρισης κρίσεων και πολιτικής προστασίας. Κομματικές προσβάσεις ενδεχομένως να μην έχει αρκετές αλλά είναι άμεσα συνδεδεμένος με το Προεδρικό. 

• Ο λειτουργός του Υπ. Εσωτερικών που χειρίζεται θέματα μεταναστευτικού ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ. Η πείρα του στον τομέα καθότι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης του δίνει πόντους. Εξάλλου είναι και μέλος του Πολιτικού Γραφείου του συγκυβερνώντος ΔΗΚΟ.

• Υποψήφιος παρουσιάζεται και ο δικηγόρος ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΑΚΑΜΑΣ πρώην αξιωματικός της Αστυνομίας. Ανήκει στην ΕΔΕΚ και είναι εκ των στελεχών του κόμματος που περιστοιχίζουν τον Πρόεδρο ΜΑΡΙΝΟ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ.

• ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ ΤΡΙΤΟ - ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ, ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ

• Παρουσιάζουμε για σκοπούς ενημέρωσης και την δημοσκόπηση που διενήργησε ο τηλεοπτικός σταθμός ΒΕΡΓΙΝΑ, που διενήργησε η εταιρεία INTERVIW στην οποία παρουσιάζονται ΔΗΣΥ (28.8%)-ΑΚΕΛ(28.9%) να δίνουν την μάχη εκ του συστάδην για την κατάκτηση της πρωτιάw και με ικανοποιητικά ποσοστά για τέτοια εποχή και τις εσωκομματικές έριδες και συγκρούσεις. Από εκεί και πέρα ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ η άνοδος του ΕΛΑΜ που κατακτά την 3η θέση με 13.6%, υποσκελίζοντας το ΔΗΚΟ (8.2%) που ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΤΑΙ και ενδεχομένως να είναι και ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ των εκλογών. Αξιοσημείωτη και η ΑΝΟΔΟΣ των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΡΔΙΚΗ που φαίνεται ότι η αλλαγή στην ηγεσία ωφέλησε (6.2%). Από εκεί και έπειτα ΕΔΕΚ (2.2%-) και ΔΗΠΑ (2%) κινούνται στα ρηχά. Προφανώς ακόμη να ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια των Ευρωεκλογών (πλην ΑΚΕΛ) και ο προεκλογικός βρίσκεται στα σπάργανα, αλλά η τάση για ορισμένα πράγματα όπως η μάχη για την πρωτιά από ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ και η ΚΑΤΑΛΗΨΗ της 3ης θέσης από το ΕΛΑΜ θα είναι τα αξιοσημείωτα του προεκλογικού.

ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. ΠΡΩΤΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΓΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ Τ/Κ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: ΟΡΓΙΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ και ΛΕΗΛΑΣΙΑ της ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ μας. Για λίγους ψήφους μετατράπηκαν σε κήρυκες της ανυποληψίας των κομμάτων και κυρίως της παραπλάνησης της κοινής γνώμης. ΟΙ ίδιοι βουλευτές της Επιτροπής Προσφύγων (ΝΙΚΟΣ ΚΕΤΤΗΡΟΑ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ-ΑΚΕΛ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΟΥΛΛΑΣ, ΔΗΣΥ, ΡΙΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ – ΔΗΣΥ, ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΥΛΙΑΣ - ΔΗΚΟ) που κυριολεκτικά ΞΕΣΚΙΖΑΝ τα ιμάτια τους και μιλούσαν το προηγούμενο διάστημα με ΛΟΓΥΔΡΙΑ και άλλες φανφάρες, περί ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ των Τ/Κ περιουσιών στις ελεύθερες περιοχές, περί ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΥ και άλλων συναφών ΣΑΜΠΟΤΑΡΑΝ την προσπάθεια – που οι ίδιοι επέβαλαν μέσω κανονισμών που ψήφισαν - περί ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ των ενοικίων κατόχων Τ/Κ περιουσιών. Εξαπέλυσαν και Μύδρους κατά Υπ. Εσωτερικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ(μα αφού τόσο τον αγαπούν οι ΑΚΕΛικοί για το ρουσφέτι, γιατί;) και διευθυντή διαχείρισης Τ/Κ περιουσιών γιατί προέβησαν στο αυτονόητο επιβάλλοντας αυξήσεις ενοικίων σε κατόχους Τ/Κ περιουσιών Χρησιμοποιώντας ακραίες περιπτώσεις, όπως η αύξηση από 100 Ευρώ στα 2 χιλιάδες (χωρίς να προσδιορίσουν που είναι τα τεμάχια π.χ αν είναι δίπλα από την μαρίνα Λεμεσού) λεηλάτησαν την κοινή γνώμη και παραπλανώντας ασύστολα. Γιατί ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ότι οι αυξήσεις γίνονταν βάσει των εκτιμήσεων του Κτηματολογίου και τα συμβόλαια κλήθηκαν να τα υπογράψουν για να διευθετηθεί πρόβλημα που οι ίδιοι οι φωνασκούντες βουλευτές, προσομοίαζαν με κλοπή και απαιτούσαν έρευνες. Κι όλα αυτά για ΛΙΓΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ. Κρίμα και ορισμένους δεν σας είχαμε για ΤΟΣΟ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ. Ξεχώρισε από την συζήτηση για την καθαρότητα των θέσεων του ο βουλευτής του ΔΗΚΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΕΝΕΚΚΗΣ, έστω κι αν δέχθηκε τα πυρά του ΚΟΥΛΙΑ… Συμβαίνουν αυτά στις ενδοοικογενειακές κόντρες των κομμάτων. Οι πληγές δεν κλείνουν εύκολα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση