ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΕΔΕΚ: Κάθε ψηφοδέλτιο και Γριβικός - Κανένας ο καλύτερος Υπουργός

Αστοχία Ζαμπάρτα - Ε.Ε - Συμβουλεύτηκαν παράνομη οργάνωση για κράτος δικαίου- Δυσαρέστησε και ΛΟΑΤΚΙ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Ο ΓΡΙΒΑΣ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΔΕΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΑΣΤΡΟ

Παραφράζεται πλέον το περίφημο σύνθημα του ιδρυτή της ΕΔΕΚ ΒΑΣΟΥ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗ και από το κάθε σπίτι και κάστρο, μετατρέπεται σε κάθε ψηφοδέλτιο και Γριβικός. Για να οριοθετήσουμε επακριβώς θα προσδιορίζαμε ότι οι ΔΡΑΣΙίτες εισέβαλαν και κατέβαλαν μεγάλο μέρος των δραστηριοτήτων του κόμματος των σοσιαλιστών, της αντίστασης και των Μακαριακών. Για όσους δεν θυμούνται να σημειώσουμε ότι την φοιτητική οργάνωση ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ, ίδρυσε ο αείμνηστος Αρχηγός της ΕΟΚΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΙΒΑΣ ΔΙΓΕΝΗΣ, οπόταν και η συνταύτιση πλέον στελεχών της με την ΕΔΕΚ αποτελεί μια ιστορική καμπή ή και στροφή (βρήκαν πολλές στην πορεία τους οι επίγονοι) του κόμματος Λυσσαρίδη.

Όσο δε κι αν επιχειρούν να αποφύγουν τον προσδιορισμό η συνεργασία με Δρασίτες αποτελεί την νέα τάξη πραγμάτων, αφού ο επικεφαλής του συνεργαζόμενου κόμματος ΕΛΠΙΣ (Ελεύθεροι Πολίτες – Ισχυρή Συμμαχία) ΑΝΤΡΕΑΣ ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΥ (Πρόεδρος της ομοσπονδίας τοξοβολίας - συνάδελφος στην ΣΗΜΕΡΙΝΗ) προέρχεται από τις τάξεις της εν λόγω φοιτητικής παράταξης, ενώ υπηρέτησε και στο ΕΛΑΜ στον οργανωτικό μηχανισμό. Σε όλες τις καταστάσεις - κόμματα, ο Θεο και η Ελπίδα του προσέφεραν, αλλά το ιδεολογικό ΧΑΣΜΑ μεταξύ ΕΔΕΚ - ΕΛΠΙδοΣ προκάλεσε εσωκομματικές αντιδράσεις και μεμψιμοιρίες από τους κοκκινοσκούφηδες – Λυσσαριδικούς που διαπιστώνουν ότι στο κόμμα τους ΠΑΡΕΙΣΦΡΕΟΥΝ και ΓΡΙΒΙΚΟΙ. Οπόταν ο προξενητής της συνεργασίας, Διευθυντής της ΕΔΕΚ ΜΟΡΦΑΚΗΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ , όπως και ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ αναμένεται στην σημερινή συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου και την Κυριακάτικη της Κεντρικής Επιτροπής, όπου θα επικυρωθεί το ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές, να δεχθούν τα πυρά των πυγμάχων (στο έμβλημα εκτός της γροθιάς καλά είναι να μπει και η φωτογραφία του στρατηγού) και θα πρέπει να επεξηγήσει το πλάνο του.

ΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΟΖΙΠΟΥΛΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Εξάλλου καραδοκούν οι ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ - ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ - ΑΝΤΑΡΤΕΣ της ΕΔΕΚ, οι οποίοι θα προβάλουν τα επιχειρήματα τους περί ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ της φυσιογνωμίας του κόμματος Λυσσαρίδη. Ε, καλά κι εσείς. Όπως να λέμε – που είναι και της μοδός- το κόμμα προσθέτει και άλλα στοιχεία στον χαρακτήρα του, όπως περαιτέρω μαγκιά και βαρβατίλα που προσφέρουν αφειδώλευτα οι ΔΡΑΣΙΤΕΣ. Όσον αφορά το Ευρωψηφοδέλτιο πληροφορήσαμε προ καιρού τους συμμετέχοντες – ακολούθησαν πολλά ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ – ΠΟΛΙΤικα γατάκια χωρίς αναφορά στην πηγή - οι οποίοι θα είναι οι βουλευτές ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ - ΗΛΙΑΣ ΜΥΡΙΑΝΘΟΥΣ - Δήμαρχος Πολεμιδιών ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ - Αντιπρόεδρος ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΝΝΙΔΗΣ και τα ξανθιά κορίτσια, ήτοι η ΡΙΚού παρουσιάστρια ΒΙΒΙΑΝ ΚΑΝΑΡΗ και η Σύμβουλος στο Προεδρικό, υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές του 2021 με την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ της Θεοχάρους, ΠΑΝΤΕΛΙΤΣΑ ΓΙΟΚΚΑ. Υπό τις περιστάσεις καλούτσικο το ψηφοδέλτιο αλλά το πολυπόθητο 8-9% που χρειάζεται για να κατακτήσει κάποιος έδρα στον παράδεισο των Βρυξελλών, δύσκολα μπορεί να το πάρει η ΕΔΕΚ.

ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΙΕΣ- ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ

Να σημειώσουμε εν τάχει και άλλες πληροφορίες που περισυνέλεξαν οι πράκτορες της ΞΥΠ για την ΕΔΕΚ, όπως η διεκδίκηση εκ μέρους ενός εκ των σημαινόντων ανταρτών- διαφωνούντων , ο οποίος ήταν και εν δυνάμει εκπρόσωπος τύπου τους, του ΓΙΑΝΝΗ ΠΙΕΡΙΔΗ, ο οποίος διεκδικεί θέση Δημάρχου Λακατάμειας. Τα πρώτα τεστ προτού συγκροτήσουν κόμμα οι ΕΔΕΚίτες ( αν και πόθος τους είναι η επιστροφή) είναι η διεκδίκηση Δημαρχιών- Αντιδημαρχιών και με ψηφοδέλτια δημοτικών συμβούλων σε Λακατάμεια- Λατσιά. Ακόμη να αναφέρουμε, όπως επιμένει ο πρασινοφρουρός της ΞΥΠ, ότι ο ΣΙζό εξετάζει ενδελεχώς τα στοιχεία ΟΛΩΝ των υποψηφίων του κόμματος στις διπλές εκλογές του Ιουνίου, μπας και προκύψει στην πορεία καμιά ΒΟΜΒΑ με ορισμένους που έχουν ανοικτές ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ή και προστριβές που θα επιφέρουν αναστάτωση στον προεκλογικό αγώνα. Ας ψάξει ο Σιζό μπας και κάποιοι έχουν την ΘΕΑ του κυνηγιού ΑΡΤΕΜΗ, σαν την ελαφήβολη - καλλίστη - κυνηγέτι και γενικώς είναι ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ. Άσε που η ΑΝΕΥΡΕΣΗ πρόθυμων ανθρώπων να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια για δημοτικό συμβούλιο κατέστη ΒΡΑΧΝΑΣ για όλους τους αρχηγούς κομμάτων. Α, και οι υποψήφιοι με την σημαία της ΕΔΕΚ θα συναντήσουν σε όλα τα μήκη και πλάτη του προεκλογικού αγώνα σκληρούς αντιπάλους, όχι τόσο από άλλα κόμματα, αλλά το αντιΣΙΖΟΠΟΥΛΙΚΟ μέτωπο που θα πολεμήσει με κάθε μέσο τα ποσοστά της ΕΔΕΚ να ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΘΟΥΝ.

ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΛΥΚΟΙ - ΚΟΓΙΟΡ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΑΝ ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ

Πάμε και στα σημαντικά !!!. Ε, καλά δεν χρειαζόμαστε δημοσκοπήσεις και ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ (πρωτοποριακή έμπνευση του φίλου ΚΩΣΤΑ ΝΤΑΛΤΑ και της RED WOLF για παρουσίαση δημοσκόπησης) για να μας πληροφορήσουν ότι την ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ καταβρόχθισαν λύκοι - κογιότ και άλλου τέτοιου είδους θηλαστικά. Το επισημάναμε προ καιρού και η επική ατάκα ότι συνεχίζει να βάζει τον πήχη ψηλά και περνάει από κάτω συνεχίζεται αδιαλείπτως. Ακόμη μέσω της δημοσκόπησης επιβεβαιώνεται ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΕΥΡΗΜΑ που παραγνωρίζεται από όλους, ωστόσο είναι το κυρίαρχο της δημοσκόπησης της RED WOLF είναι το εξής καθοριστικό. Πλέον επιλογή , προσανατολισμός και επιθυμία των ψηφοφόρων είναι ο κύριος ΚΑΝΕΝΑΣ.

Σε όλες τις μετρήσεις από τα ποσοστά των κομμάτων, έως και τις επιλογές τους για τον Πρόεδρο που θα ψήφιζαν αν είχαμε εκλογές σήμερα (α, φίλοι μου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚοί μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται) κυριαρχεί ο ΚΑΝΕΝΑΣ. Που προφανώς θα πρέπει να ψάξουν οι επιτελείς των κομμάτων τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του κυρίου Κανενός, να τα αντιγράψουν και να τα προσδώσουν στους ηγέτες τους. Κι αυτό ισχύει για όλους. Όμως η εν λόγω δημοσκόπηση που διενήργησε η PRIME (εταιρεία άλλου φίλου του Προέδρου της ΠΑΕΕΚ – Γ.Γ του ΔΗΚΟ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ) για λογαριασμό των λύκων του Ντάλτα, κορυφώνεται και αποτυπώνει ευκρινώς σημαντικό εύρημα που η στήλη επισημαίνει και χαρακτηρίζεται ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ , Ο ΠΗΧΗΣ - Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ - ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ

Ότι δηλαδή στους Υπουργούς της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη ο απόλυτος κυρίαρχος είναι ο ΚΑΝΕΝΑΣ που συγκεντρώνει ποσοστά με 30%, με τους Υπουργούς Χριστοδουλίδη να απέχουν κατά παρασάγγας, αφού ο μεν ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ως ο δημοφιλέστερος συγκεντρώνει το 18% και ακολουθούν η καταφερτζού Υπουργός Παιδείας ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ που παρά την προστασία των μίντια παίρνει κάτω από την βάση (12%), ενώ ασθμαίνοντας οι ΥΠ. Εμπορίου - Υπ. Οικονομικών ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ - ΜΑΚΗΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ συγκεντρώνουν 9%. Δεν καταγράφονται άλλοι γιατί προφανώς είναι το ΧΑΟΣ.

ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ λοιπόν ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ (αφού ξυπνάς αξημέρωτα σάλπισε εγερτήριο για όλους). Έκανες ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ Υπουργών - συνεργατών και διέλυσαν την όποια εικόνα, έργο, στρατηγική ήθελες να προβάλεις. Τώρα που πέρασε η ΜΕΘΗ των εκλογών, η αλαζονεία της εξουσίας, καλά είναι να ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΘΕΙΣ αν δεν θες να γραφτείς στην ιστορία σαν ο πλέον ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ του κράτους. Κάποιοι φωνάζουν, από τον λόφο ότι είμαστε ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΙ. Μόνο έτσι μιλούν εκείνοι που για το καλό της πατρίδας τους, και επειδή δεν έχουν οποιοδήποτε όφελος ή προσδοκούν οτιδήποτε, επιθυμούν να ΠΕΤΥΧΕΙ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Για το καλό όλων αυτών των άφωνων βασανισμένων πολιτών, που δίνουν καθημερινά την μάχη της επιβίωσης.

ΟΙ ΕΙΔΕΧΘΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε – ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΥΡΤΟΥΣ ΖΑΜΠΑΡΤΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ και η από καθέδρας επιτίμηση - υποτίμηση - παραγκωνισμός των πάντων, θεωρώντας ότι οι πολίτες είναι αρνιά, που μπορούν να τους καθοδηγούν κατά το δοκούν και αυτοί να απολαμβάνουν τους παχυλούς μισθούς, η οποία είναι η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΤΑΣΗ των στελεχών του κράτους των Βρυξελλών επεκτάθηκε και στο Κυπριστάν. Όπου οι εδώ αντιπρόσωποι της ΑΠΡΟΣΩΠΗΣ – ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΗΣ – ΕΙΔΕΧΘΟΥΣ ηγεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (αν δεν φέρουν το νου τους σύντομα θα αποκαθηλωθούν, αφού οι αγρότες άναψαν την φλόγα της επανάστασης) απέδειξαν ότι είναι χειρότεροι παρά τους βουλευτές – χειροκροτητές της. Το απέδειξαν με την έκθεση τους για το ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ (του Κυπριστάν στην προκειμένη), που για την συντάξουν πήραν απόψεις, από το κλειστό ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ κλαμπ της επονομαζόμενης ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Κι ανάμεσα στους συνομιλητές τους οι πάνσοφοι της αντιπροσωπείας της ΕΕ. στην Κύπρο κάλεσαν και την ΠΑΡΑΝΟΜΗ – με βούλα δικαστηρίου- οργάνωση ΚΙΣΑ.

Κι όμως η επικεφαλής της Ε.Ε στο Κυπριστάν ΜΥΡΤΩ ΖΑΜΠΑΡΤΑ όταν την ρώτησαν οι βουλευτές (Δημητρίου - Μυλωνάς - Κουλίας - Θεμιστοκλέους) στην Επιτροπή Θεσμών γιατί επέλεξε την εν λόγω οργάνωση ψέλλιζε κάτι απροσδιόριστο που τους αφήνει ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΈΝΟΥΣ. Αποδείχτηκαν εκτός πραγματικότητας με ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΑΣΤΟΧΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ, ενώ να επισημάνουμε ότι γενικότερα η περίφημη Κοινωνία των πολιτών αποτελείται από τον ΟΠΕΚ, και τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Λεσβιών - Ομοφυλοφίλων και κάποιες άλλες ταμπέλες οργανώσεων. Περιμένουμε μια ΣΥΓΝΩΜΗ Μυρτούλα για τις αστοχίες…

ΥΓ. Άσε που προκάλεσαν και εσωτερικά προβλήματα στους ΖΟΓΚΛΕΡ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ αφού σύμφωνα με τον πράκτορα της ΞΥΠ επονομαζόμενο και τσιγκολολέττα – φτερού παραγνώρισαν την επίσημη οργάνωση τους ACCEPT ΛOATKI και προτίμησαν την ταμπέλα – οργάνωση Ευρωπαϊκός σύνδεσμος λεσβιών - ομοφυλοφίλων. Αχου θα σκιστούν στριγκάκια…

ΥΓ. Η ακελοκρατούμενη Ένωση Συντακτών συνεχίζει το έργο της προσδίδοντας περιεχόμενο στην δράση της ως οργάνωση συνδεδεμένη με το ΑΚΕΛ. Προκαλώντας μάλιστα και διπλωματικό επεισόδιο χαρακτηρίζοντας ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ τους Ισραηλινούς, που σκοτώνουν δημοσιογράφους. Κι όμως ο ΦΡΑΓΚΟΣ και κόκκινη συνοπαρτζιά του δεν προβληματίστηκαν που στην ΓΣ του συνδικαλιστικού οργάνου παρέστησαν 5 δημοσιογράφοι Αυτός είναι ΚΟΛΑΦΟΣ και ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ των μελών σας για αδυναμία να λύσετε τα προβλήματα του κλάδου κι αν είχατε ΕΥΘΙΞΙΑ θα έπρεπε να παραιτηθείτε…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση