ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κουκκίδου - Χρ. Σαββίδης στο Ευρωψηφοδέλτιο - Αρμεύτης ένωσε ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ

Η τελευταία ευκαιρία για να σταματήσει η λεηλασία Ε/Κ περιουσιών με δώρο Μελόνι

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΧΑΛΑΡΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΚΤΙΚΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΔΗΚΟ - ΟΙ ΔΙΠΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

• Απελπισμένα προσπαθούν να βρουν ΚΟΙΝΟ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ Κυβέρνηση- ΔΗΚΟ, την ίδια στιγμή που οι ΣΥΝΕΚΤΙΚΟΙ ΔΕΣΜΟΙ μεταξύ των δυο εταίρων ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ επικίνδυνα και οι διπλές εκλογές του Ιουνίου ενδέχεται να επιφέρουν και ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ. Βλέπετε ότι τυχόν ΗΤΤΑ στις Ευρωεκλογές θα πρέπει να έχει και τον πατέρα και επειδή ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ είναι πολύτεκνος και δεν θέλει αλλά παιδιά θα τα φορτώσει στο ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗ του. Εξάλλου, Ο ΝικΧρι διαθέτει 4 κόρες και μπορεί να διαχειριστεί – καθότι γνωρίζει άριστα τις κυκλοθυμικές εξάρσεις του γυναικείου φύλου - την ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ – ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ θηλυκή ύπαρξη, όπως είναι η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ. Σ’ αυτά τα πλαίσια κινήθηκαν ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ-ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και τα κονκλάβια τους, στην χθεσινή τους συνάντηση, δίνοντας μια ακόμη ευκαιρία στην συνύπαρξη τους προτού εκδοθεί το ΔΙΑΖΥΓΙΟ.

• Ε, μην τα λες έτσι απότομα ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ μου και τρομάζουν κάποια παιδιά που έμαθαν να βρίσκονται κοντά στην εξουσία και να επιδίδονται στο σόου και το κομματικό ρουσφέτι. Τι να γίνει… Όπως λέμε και στα χωριά μας «το μάθημα τζιαί το ξιμάθημα είναι κοντά- κοντά». Κατά τ’ άλλα οι ΟΡΓΙΛΕΣ ΔΗΚΟΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ (καλημέρα στο σκληρό ΔΗΚΟ των Ορφανίδη-Κουλία-Μυλωνά) για την στάση της Κυβέρνησης στα περιβόητα δώρα προς Τ/Κ, επονομαζόμενα και ΜΟΕ (καλά είναι οι ψυχαναλυτές το σύνδρομο της Στοκχόλμης να το μετονομάσουν σε πελλάρα ΚΥΠΡΙΣΤΑΝ) από τους ΔΗΚΟικούς δεν ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΖΟΥΝ, απλώς μπήκαν – προσωρινά- στο περιθώριο, μέχρι νεωτέρας. Το ΓΚΡΟΥΠ ΘΕΡΑΠΙ, όπως μετατράπηκε η συζήτηση της περασμένης Κυριακής των ΔΗΚΟικών προυχόντων (Κοινοβουλευτική Ομάδα-Γραμματεία) κατέδειξε ότι τα προβλήματα της ψυχικής σύνδεσης Κυβέρνησης - ΔΗΚΟ είναι πολλά και δύσκολα ΙΑΣΙΜΑ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΚΙΔΟΥ - ΣΑΒΒΙΔΗ ΓΙΑ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

• Εξάλλου, αυτή την περίοδο το ΔΗΚΟ στρέφει την προσοχή του στις διπλές εκλογές του Ιουνίου εκεί όπου άλλο ένα θηλυκό, η ΚΑΛΠΗ περιμένει τον Πρίγκιπα και τους αυλικούς της με ανοιχτές αγκάλες (μην τους πνίξει είναι το θέμα…). Λοιπόν στις προσπάθειες για καταρτισμό ΙΣΧΥΡΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ για τις Ευρωεκλογές, ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ, αλλά και ο πράκτορας της ΞΥΠ που ασχολείται με το βασίλειο (κάτι σαν τους δημοσιογράφους τους παλατιού που ευδοκιμούν στην Αγγλία και αυτή την περίοδο μιλούν για τις περιπέτειες υγείας του Καρόλου και της Πριγκίπισσας Κέιτ), ο επονομαζόμενος ανεμογάμης, φαίνεται να προσανατολίζονται στην ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ στο πολιτικό σκηνικό της τέως Υπουργού Δικαιοσύνης – Δημόσιας Τάξης ΑΝΝΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ - ΚΟΥΚΚΙΔΟΥ.

• Η οποία καθ’ ομολογία ΔΗΚΟικών και άλλων, ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ από Χριστοδουλίδη- Πρίγκιπα, γιατί ΡΙΧΘΗΚΕ – χωρίς δίκτυ προστασίας - στον ΛΑΚΚΟ ΤΩΝ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΩΝ, ενώ ορισμένες άλλες , όπως Υπ. Παιδείας - Υφ. Πρόνοιας - Υφ. Ναυτιλίας διασκεδάζουν, χωρίς επιπτώσεις… Έτσι και ο Πρίγκιπας και οι κονκλαβιούχοι του, σκέφτηκαν να κάνουν πρόταση στην Αννούλα για να ενταχθεί στο Ευρωψηφοδέλτιο. Αν και η Αννούλα έχει αντιρρήσεις, εντούτοις ο Πρίγκιπας θα επιστρατεύσει όλα τα μέσα για να την πείσει. Προφανώς θα πρόκειται για ΕΞΙΛΕΩΣΗ για τα δεινά που επισώρευσαν, με το πόστο που της ανέθεσαν, αλλά και ισχυρή προσθήκη στο Ευρωψηφοδέλτιο.

• Όπως και για άλλους δελφίνους η ΔΥΣΤΟΚΙΑ που παρατηρείται στην στελέχωση του ψηφοδελτίου, εντοπίζεται στον ΚΩΣΤΑ ΜΑΥΡΙΔΗ, νυν Ευρωβουλευτή, του οποίου η ισχυρή εκλογική βάση δεν αφήνει ιδιαίτερες ελπίδες για να τον εκτοπίσουν από την έδρα του στις Βρυξέλλες. Πάντως, το τελευταίο διάστημα, το πρέσινγκ που εξασκεί ο Πρίγκιπας προς τον ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΣΑΒΒΙΔΗ φαίνεται να ΑΠΟΔΙΔΕΙ και ο σωματώδης βουλευτής Πάφου, να προσανατολίζεται στην κάθοδο του στις Ευρωεκλογές. Φυσικά θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΩΡΟ για τον Πρίγκιπα, αφού ο Σαββίδης πέραν της Πάφου θα ΚΑΛΥΨΕΙ και άλλες επαρχίες, όπου έχει επαγγελματική δράση (σύμβουλος σπουδών). Αν και θα ήθελε πακέτο και τον φίλο του Σαββίδη – ΠΑΥΛΟ ΜΥΛΩΝΑ να είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής, φαίνεται ότι ο βουλευτής Λεμεσού του σκληρού ΔΗΚΟ, δεν ενδίδει.

Ο ΚΑΒΓΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ - Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΎ ΜΑΥΡΙΔΗ

• Όσον αφορά τους άλλους υποψηφίους η Διευθύντρια του γραφείου τύπου ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΟΥ, μάλλον θα είναι υποψήφια αν και την περασμένη βδομάδα ΚΑΒΓΑΔΙΣΕ, σύμφωνα με πράκτορα της ΞΥΠ, κατά την κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας (δεν το ξέρετε ότι τα κόμματα κόβουν πίτες μέχρι το Πάσχα και όλοι ψάχνουν το φλουρί;) με ηγετικό στέλεχος που την παραγκώνισε, καθότι την θεωρεί μέλος του Πριγκιπικικού κονκλαβίου (έχουν και αυτά να ξεπεράσουν) προς όφελος Μαυρίδη. Δεν αποκλείεται υποψήφιοι να είναι και ένας εκ των Λεμεσιανών, ήτοι ο Αντιπρόεδρος ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ή ο ΑΘΩΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ. Όσον αφορά τους ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ λόγω του ισχυρού προβαδίσματος Μαυρίδη και της απροθυμίας να αντιπαραταχθούν μαζί του η ΞΥΠ πρότεινε στο Πριγκιπάτο ντε λα Στρακκέ την λύση. Να πειστεί ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ ότι σε περίπτωση εκλογής να παραμείνει στην έδρα του για δυόμιση χρόνια και το 2026 που θα είναι οι βουλευτικές εκλογές να επανέλθει στα γήινα του Κυπριστάν από τον παράδεισο των Βρυξελλών.

ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΧΑΤΙΡΙ ΤΟΥ ΑΡΜΕΥΤΗ

• Πέστε μου δεν είναι ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ να βλέπεις πλάι-πλάι να χειροκροτούν τον υποψήφιο δήμαρχο Λεμεσού ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΜΕΥΤΗ, ο ηγέτης της συμπολίτευσης Πρίγκιψ Νικόλος, μετά της χαριεστάτης συζύγου του ΓΙΩΤΑΣ και δίπλα του ο ηγέτης της αντιπολίτευσης ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και τα άλλα κοκκινογούλια; Πάρα δίπλα και ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΕΚ ΜΟΡΦΑΚΗΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ (έμοιαζε με τον τύπο που κρατεί το κερί…), ενώ σε άλλες θέσεις οι Καραμάνος-Συλικιώτης-Καυκαλιάς-Γεωργίου (ΑΚΕΛ) και οι Λεωνίδου - Χαραλαμπίδης – Χριστοφίδου (ΔΗΚΟ); Δεν ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ το δούλεμα που υφιστάμεθα ως πολίτες και ψηφοφόροι; Εκτός κι αν καταχωρείται , όπως υποστηρίζει ο κόκκινος σύντροφος – πράκτορας της ΞΥΠ, σαν γνήσιο déjà vu (α, μην ειρωνεύεστε, ότι οι χώρκατοι του Παλαιχωρκού ρίχνουν και γαλλικές εκφράσεις, που το Παρίσι νόμιζαν ότι είναι γλύκισμα…) του ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ;

ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ ΚΑΙ ΤΟ 2028;

• Πάντως η συνεργασία ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ μέσω Αρμεύτη και άλλων στις δημοτικές εκλογές ενδεχομένως να σπάσει και τον ΠΑΓΟ να έρθουν πιο κοντά τα δυο κόμματα και τελικά το 2028 να ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΟΥΝ. Τι φωνάζετε από την γωνία; ΟΥΤΟΠΙΕΣ. Ναι ρε έτσι να πείτε του νου σας. Και καλά ο Αρμεύτης τι θα λέει τώρα και θα τον χειροκροτούν εναλλάξ; Να επικρίνει την Κυβέρνηση για παραλείψεις (ακούγονται κόκκινα χειροκροτήματα) ή θα εκθειάζει τον Χριστοδουλίδη (ακούγονται μπλε με αποχρώσεις επευφημίες). Οπόταν αφού γουστάρετε το ΧΟΝΤΡΟ δούλεμα, τότε αναλόγως των περιστάσεων γιατί να μην προκύψει εκ νέου αρραβώνας ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ; Και κουμπάρα η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που θα βάλει το καλύτερο της φόρεμα ενώ πρωτοκουμπάρος ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ και παρανυμφάκι ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ…

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΔΕΛΤΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ – ΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Τ/Κ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: ΩΙΜΕ. Μας δίνεται η τελευταία ευκαιρία ως κράτος για να ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ την παρανομία, την ΚΛΕΨΙΑ των Ε/Κ περιουσιών στα κατεχόμενα και κάποιοι ΒΑΡΥΓΚΟΜΟΥΝ ή το θεωρούν ΑΧΘΟΣ. Μας έκανε δώρο η ΙΤΑΛΙΑ και η Πρωθυπουργός ΜΕΛΟΝΙ κι αντί να πανηγυρίζουν… φοβούνται και προβληματίζονται. Βεβαίως ο ΚΛΕΦΤΗΣ των Ε/Κ περιουσιών ο Τ/Κ δικηγόρος να δικαστεί σε δικαστήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας και φυσικά να πάει φυλακή ο κύριος, αν κριθεί ένοχος. Μόνο έτσι μπορεί να τερματιστεί η λεηλασία των Ε/Κ περιουσιών. Διαφορετικά και σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είμαστε ΧΑΜΕΝΟΙ και υπογράφουμε την δημιουργία δυο κρατών. Αν θέλει να γραφτεί στην ιστορία σαν ο ΔΙΧΟΤΟΜΙΣΤΗΣ ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, ας προφασιστεί - όπως τον παρακινούν διάφοροι - να μην περάσει όπως όλοι οι πολίτες που κλέβουν περιουσίες από δικαστήρια ο Τ/Κ δικηγόρος για χάρη δήθεν των συνομιλιών.. Κι ότι αποφανθεί η ΘΕΜΙΔΑ και μαζί με τον Τ/Κ δικηγόρο (η ΞΥΠ σας ενημερώνει ότι ο πατέρας του ήταν καθηγητής στο ΑΤΙ) να δικαστούν και οι Ε/Κ συνεργάτες του. Σε διαφορετική περίπτωση ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ θα μονιμοποιηθεί. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Πρόεδρε Χριστοδουλίδη. Διαφορετικά θα καταγραφείς στις ΜΑΥΡΕΣ ΔΕΛΤΟΥΣ της ιστορίας…

• ΥΓ: Κι ενώ στην ΑΗΚ ετοιμάζονται για απεργίες επειδή θέλουν εργασιακά δικαιώματα και άλλα, επίκεινται ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ στο ρεύμα. Κι όμως ανέχεται η πολιτεία και τα κόμματα κάποιους εργατοπατέρες – συντεχνιακούς, να εμφανίζονται στις τηλεοράσεις και να μας το παίζουν ΣΩΤΗΡΕΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δεν υπάρχει κάποιος με υπερμεγέθεις γενετικούς αδένες ή κάποια με αυξημένες ωοθήκες να τους βάλει στην θέση τους; Άστε που αυτή η βλάβη στον ηλεκτροπαραγωγό σταθμό της ΑΗΚ μάλλον είναι ΜΟΥΦΑ και ΤΕΧΝΑΣΜΑ για να εκβιάσουν εμμέσως αλλά σαφέστατα την πολιτεία και τους πολίτες.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση